Uzení ve stolní udírně Impuls se dvěma lihovými hořáky.

Petrův zdar.
Jaké máte zkušenosti se stolní udírnou Impuls se dvěma lihovými hořáky? Jaké množství lihu používáte do hořáků? Necháváte otevřený otvor u madla víka udírny během celého uzení a jak předcházíte dehtování v prostoru udírny? Za každou odpověď děkuji.

Bušák - Profil | Pá 6.6.2014 17:34:53

Jirka.ova - >> ahoj,už jsem si takto uzenou rybku zobnul,není to nic láčovýho,někde v terénu je mnohem lepší nějakej gril a dřevěný uhlí,no a v domácích podmínkách pořadná udírna s grilem,na tom lihu nebo plynu nic moc,spracovat se to ovšem dá a není to nějak hrozný

mlíčnák - Profil | Pá 6.6.2014 16:03:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tady máte odzkoušený , jednoduchý a levný bazmek :-)) http://www.muskari.cz/index.php?option=com_myblog&s​how=SnadnA-uzenA-.html&Itemid=50

peposlowak - Profil | Pá 6.6.2014 15:18:47

Ahoj nechcem ta odradzat no mne sa to po pocetnych pokusoch ani raz nepodarilo a tak som rezignoval. Vysledok stale naprd. No netvrdim ze je to udiarnou.