Berkley Skeletor Pro 2,7m 7-28g

Zdravím..chtěl bych znát názor na tento proutek....
O tomto novém skeletoru tu není skoro žádná zmínka a mě se velice líbí (držel jsem ho pouze v obchodě)
Jediné co jsem četl ze ten starý byl skvělý a tento nic moc...co myslíte?
Autor diskuse: Kolouš - Profil , 23.5.2014 dravci - náčiní, doplňky

zaplosak - Profil | Út 8.7.2014 14:13:19

Já ho měl a jediné co na něm bylo fajn že fakt dobře vypadal, toť vše.
Byl těžký, neohrabaný, prodal jsem ho a šel do daivy - lehoučká s vítečnou parabolou.

Tomáš Kupka - Profil | Po 7.7.2014 9:39:44

Ahoj,
já bych se dnes rozhodně neomezoval na jednoho výrobce a jeden model. Zkus si toho osahat co nejvíc, sbírej informace, ale nedej vždy slepě na to, co ti řekne prodavač, nebo se dočteš tady. Což ovšem není narážka na nikoho z této diskuze, myslím to obecně. Já třeba byl zarytý Shimanista, a když jsem chtěl nový vláčák, tak jsem automaticky koukal do jejich produkce. Pak jsem si ale naštěstí osahal i jiné pruty dalších firem - Berkley, WFT, Dragon a nakonec Nordic Stage (dříve Norstream) a Extreme Fishing. Poslední dva jmenovaní výrobci mě absolutně nadchly, nikdy předtím jsem nic takového neviděl, a to nemluvím o prodejně s bazénkem pro vyzkoušení woblerů, kterých tu mají snad v tisících - stěny obložené ve vrstvách. Co mě hlavně potěšilo, byl skvělý přístup prodavačů. Byl jsem zde asi 3 hodiny (vážně) a celou dobu se mi trpělivě věnovaly, rozšiřovali mi obzory, otevíraly oči a snažili se pomoci vybrat ten nejvhodnější prut na danou techniku v příznivé cenové relaci. Podotýkám, že jsem šel pro prut za 5.000,- Kč a nakonec jsem si odnesl úplně jiný za 2.300,- Kč, takže mi zde asi opravdu nechtěli prodat tak, aby jen utržili, ale spíš tak, aby člověku pomohli, on byl spokojen a jednou se zase vrátil. Což je dle mého nejlepší jak pro zákazníka, tak pro prodejce.
No nic, nechci tomu tady dělat nějakou reklamu, ani ti něco nutit, ale jet se tam podívat má určitě smysl. Já tam jel 4 hodiny a v žádném případě nelituji. Níže máš odkaz. Přeji šťastnou ruku s výběrem.
http://nordicstage.cz/

roman - Profil | Ne 6.7.2014 23:30:09

mám starši model a supr spokojenost,myslím že nešlápneš vedle--

Karel Hrubín - Profil | Ne 6.7.2014 20:00:13

Ten prvni model mel lepsi blank, nez tento.I proto je tam jina cena. Rozhodne je to prut na urovni a neudelas chybu ani s timto novym modelem. Vedi, co vyrabi a umi to :-)

rett.rett - Profil | Pá 4.7.2014 22:59:43

Zdar ,mám léta série one 7-28g,což je ještě starší model nezli skelous,a mohu ti garantovat že to je nejoblíbenější prut co jsem měl!!!!došel jsem tak daleko že si brzo pujdu taky pro skeletora ale chci 3.0 8-32g,ten jediný mi chybí do série,je mnoho nových prutu....chápu to ale tohle je klasika,a ať tu někdo zkusí říct že třeba fenwicky jsou dávno překonány,a věřím že se tu tací najdou,kdo trochu chytá tak ti to řekne že to pravda není,ale bohužel tady už málokdo neboť stará gardauz nepřispívá a neřeší tyhle otázky,drž se toho co jsi psal,názor dobrý a volba taky.

Hlava - Profil | Pá 23.5.2014 22:49:36

v dnesnej dobe su uz lepsie pruty , ten blank bol super pred 8 rokmi

Palusko - Profil | Pá 23.5.2014 22:37:08

Na moj vkus bol ten stary dost makky, takze ani on nebol moj favorit. Aj ked konstrukce a spracovanim velmi podareny prut.