Akce pro děti

Diskuse o akcích pro děti.Závody,vycházky,kroužky prostě sem přidávejte vše z různých akcí pro děti,co se kde událo.At třeba i ostatní můžou čerpat inspiraci:-)
Autor diskuse: Junior2 - Profil , 5.5.2014 všeobecné - ostatní

Junior2 - Profil | Ne 18.5.2014 12:07:55

valcha186 >> Pohárů je plnej internet stačí jenom vybrat amyslim,že se daj sehnat za rozumnou cenu.

valcha186 - Profil | So 17.5.2014 9:50:09

Tak se nám to pomalu rozjíždí. Už je asi 15 dětí a k tomu i asi 5 tis. od sponzorů. Budou docela dobré ceny. Lodí už máme 6, tak už jenom toho poníka a je to v pohodě. Dalším problémem je velikost ryb. Při posledním vážení minulý týden 6 K 18 kg. Děti budou zápasit a nebo rodiče. Dost bílé ryby. Jaké jsou ceny pohárů a medailí? Nemáte někdo přehled ? Bereme všechny rady. Máme slíbenou řepku, obilí asi i chleba a rohlíky z pekáren.

Junior2 - Profil | Út 6.5.2014 7:26:10

valcha186 >> Tak to budete mít bohatej program pro děti:-) A pokud budete mít i děti nerybáře a budete jim pučovat pruty a převazovat jim to když to uthrnou a věř tomu že budou hodně trhat,tak doporučuju hodně pomocníků,protože když vás bude málo tak nebudete vědět kam dřív skočit.

valcha186 - Profil | Po 5.5.2014 22:45:10

Jsem rybář proti své vůli, ale už jsem se nemohl na to dívat, jak malí rybáři chytají jen čudly. Nechal jsem se přemluvit a děláme dětem závody. Máme sice oiezen počet míst, ale už máme 5 dědí z DD a další se hlásí. Jako doprovodný program máme zajištěné lodě, trampolínu, párek v rohlíku, buřty, možná i poníka a k tomu vymyslíme ještě nějaké legrácky. Děti jsou neskutečně vděčné. Byl jsem na závodech v Mimoni a líbilo se, teď jedu do Kněžic a podle toho se přizpůsobíme. Závody jsme ještě nedělali, tak dejte nějaké informace.

Macinek - Profil | Po 5.5.2014 14:35:30

Chválim vaší práci přitáhnou děti k rybám a blíž k přírodě.

Junior2 - Profil | Po 5.5.2014 14:29:06

splávkař >> Tak doufám,že pak dodáš foto a info jak celá akce probíhala:-)

splávkař - Profil | Po 5.5.2014 14:22:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Třetí neděli v červenci děláme tradičně pro děti závody na Obecňáku v Přepychách-krom toho,že si každý prcek zachytá se snažíme aby tam byl další program jak pro děti tak dospělé.

Junior2 - Profil | Po 5.5.2014 14:20:03

Dne 3.5. 2014 proběhla další akce zaměřená na děti.Tentokrát celá akce byla zaměřena na děti z nízkopráhu Armády Spásy.Vše probíhalo na jednom z rybníku Borecké soustavy který nám zapůjčila MO Ostrov.Na této akci šlo převážně o to,aby se dětem ukázali základy rybařiny a jak se k rybám chovat.
Vše odstartovalo okolo půl 11 kdy 10 dětí i s doprovodem dorazilo k rybníku.Po usednutí dětí na pal posty které jsme jim připravily se začalo chytat.Po našich počátečních obavách,že ryby nebudu moc aktivní,jelikož byla prudká změna počasí a hodně se ochladilo jsme byli velmi rychle vyvedeni z omylu.
Již hned po prvním nahození se začala tahat ryba za rybou.Kolikrát jsme si říkali,že jsme měli zavolat podpůrný team na telefonu Frantu Pelíška,Honzu Levaie a Láďu Chalupu,protože to co se odehrávalo jsme v nejmenším neočekávali.Dá se říct,že děti chytali rybu na hod,takže děti byli velmi spokojené a my jsme běhali od jednoho prutu k drůhemu,aby jsme dětem pomohli při zdolávání a podebírání.
Po 2 hodinách velmi intenzivního chytání všem dětem vyhladovělo,takže se na chvíli přerušilo chytání a děcka si šla upéct buřta a my jsme též využili pauzy na kafíčko a trošku vydechnutí:-)
Poté co děcka nabrala novou sílu na zdolávání jsme pokračovali v chytání zhruba hodinku a půl.Vše se dále neslo ve stejném duchu,takže záběr střídal záběr:-).A i malý cyklista který jel okolo a chvíli nás pozoroval tak si vytáhl svojí první rybu a vypadalo to,že se mu zalíbil ten pocit mýt rybu na prutě,takže je možné,že přibude další člen Petrova Cechu:-).
A chvíli před koncem celé akce se rozjel jeden feedr na plné obrátky a přišel ten největší kapr celého dne.Po vytažení se kapr musel cítit jak celebrita jelikož se kolem něj seběhli všechny děti a v ten moment je již nezajímalo nic jiného než ten kapr:-),největší radost měla samozřejmě lovkyně.A kapr má se všemi hromadnou fotku:-)
Vytažením onoho kapra vlastně celá akce skončila.Abych nezapomněl říct kolik se vlastně vytahalo ryb tak jich bylo opravdu hodně,že nebyl čas je ani počítat,ale můj hrubý odhad je hodně přes 100 ks ryb.Tahal se převážně kapr,nějaký lín a jeden amurek.
Tímto chci poděkovat MO Ostrov,že nám zapůjčila vodu na uskutečnění celé této akce.A doufám,že v těchto akcích budeme i na dále pokračovat.
Za Feedr Team HDD V.Dohnal

Junior2 - Profil | Po 5.5.2014 14:15:55

Tak něco přidám.