HIP-HOP kemp Hradec Králové

Málokdo z Vás asi ví,že tento víkend proběhl v areálu kempu Stříbrný rybník u Hradce Král.hudební festival HIP-HOP CAMP,který navštívilo cca 13 tis.lidí.Pořadatelé vyčlenili místo pro stanové městečko na poli u chatové osady.Osadu a pole od sebe odděluje Stříbrný potok,jež je pstruhovým revírem.
Tu spoušť,co způsobili moč,výkaly a odpadky hud.fandů na březích potoka bych Vám nepřál zažít vidět.Jelikož jsem vášnivý rybář a na potok si občas zajdu zarybařit,málem jsem se tam rozbrečel jak malej kluk.
Nejvíc smutný na tom je,že kemp spravuje MRO HRADEC KRÁLOVÉ(p.Mikes,p.PODAL),která pronajmula kemp pořadatelům.Začínám vážně uvažovat o změně rybářské organizace.Díky pánové!!!
Co si o tom myslíte?
Autor diskuse: Strány - Profil , 19.8.2004 muškaření - RŘ, MO, svazy

malamut - Profil | Čt 16.7.2009 17:29:06

Asi nebude od věci tuto diskusi znovu připomenout jako reakci na Sauronův mariáš v Hiphop jádru. Dle mého názoru k zblití.

Royale with Cheese - Profil | So 11.9.2004 21:24:29

Co je to ten HIP-HOP? Já znám jen Hupa a Hopa ( ti s kapitánem Rybičkou) a s nima jsem na rybech nikdy problém neměl.

rybomil | Út 7.9.2004 13:16:25

¨Další přejetej na diskošce u ségry 22.8. 2004. Ležel ožralý na silnici 1 km za vsí, další asi taky ožrala ho nahrnul pod Mondeo. Až když přijeli poliši, začlo se makat na zvedání auta a vyndání nebožáka. A výsledek? Obec a policie navrhuje zrušení diskoték !!!!!!!! Protože policie má moc práce a VŠUDE BÝT nemůže!!! Jasný obraz u dění nás.

XAXAP - Profil | Út 7.9.2004 13:03:50

hip hop je dobrej, hip hop je vyraz a styl, hip hop je nespokojenost ... to co ale bylo v HK nema s hip hopem nic spolecneho!!! pouze klasicky komercni dul na prachy, kteremu zcela snadno podlehnou i produktivni hip hoperi (producenti), kterizto jinak jedou v docela fajn kolejich

Jinak, jak uz tady padlo, doporucuji toto vyuzit ke svrzeni soucasneho vedeni. Melo by to stacit i s rezervou a s novymi lidmi budete mit sanci se vydat spravnym smerem. A trestni oznameni by taky stalo zato! Doporucoval bych i na predstavitele MO, protoze zcela jiste ne vsechny penize sly do kasy MO.

Noe | Út 24.8.2004 18:15:56

No je to mu již déle co jsem ještě aktivně muškařil, a kdy jsem si při každých městských slavnostech (pouť, pivní slavnost atd.) musel dívat na plovoucí kelímky od piva, balonky a jiné pouťové suveníry atd.... a řeknu vám taky bych se mezi ty púivní skauty nechtěl podívat :o))

Leo - Profil | Út 24.8.2004 16:57:23

rybomil: hustý co? Doporučuji přečíst všem potenciálním pořadatelům těchto akcí. Společnost "lidí" která se tam schází je vskutku zajímavá....

Gudaska - Profil | Út 24.8.2004 14:57:00

Tomáš!, Karásek, Strány>Po téhle akci nechápu, proč chcete odejít z vaší ZO. Máte v ruce jistě všechny podklady k tomu, aby odešel někdo zcela jiný. Promiňte, ale postěžovat si na MRKu a zároveň hlásit, že chci jít jinam, to ve mně budí dojem, že: a)nena . . . vás to až tak moc, b)nejste si tak uplně jisti tím, co tu publikujete. Jinak to nechápu.

rybomil | Út 24.8.2004 14:33:43

LeO: dost hustý,to už snad ani ne diskuse

Leo - Profil | Út 24.8.2004 13:34:07

Vloni to bylo v Pardubicích na koupališti. Humus hnus. Radnice jim to letos zatrhla. Kdyby jste četli ty výhružné dopisy od týhle bandy "lidí". Vše je na stránkách Pard.Magistrátu.
http://www.mesto-pardubice.cz/diskuse.html?diskuse=221

KARASEK | Út 24.8.2004 12:09:06

Se divím celému vedeno MO Hr. Králové, že si vůbec dovolili zauvažovat a poté povolit takovouhle akci na Stříbrňáku. Reakce na p. Mikeše zcela sedí, je sice pravdou, že po předchozích problémech, které na rybárně v Hradci byly ( znalí znaj ) se situace pod jeho vedení zlepšila, ale přístup k ostatním rybářům to tam maj na rybárně opravdu příšerný. Jsem čelen MO Hr.Kr od roku 1979 a letos " přestupuji ".

vedl | Po 23.8.2004 11:42:21

Noe: ja taham vajgly v kapsach, ale sem tam se mi stane, ze pro zaberu cigaro odhodim a vajgla nenajdu ... tak kourim radeji vsechno mozne ubalene, s papirovym filtrem - to zadny bordel neudela. (Koureni je hnus...)

BoBo - Profil | Po 23.8.2004 10:36:55

Noe: Taky po sobě vajgly uklízím... Se.u s tím kouřením sám sebe :-D

Salám - Profil | Po 23.8.2004 9:49:23

Noe: Budeš se divit, ale na rybách (bohužel) kouřím jak fabrika, ale vajgl po mě nenajdeš, chodím dost často na stejná místa a tak bych se nerad v těch vajglech utopil a můžu říct, že ani moc vajglů u vody nenacházím po ostatních rybářich:-)))(no asi je házejí do vody:-(((

Noe | Ne 22.8.2004 22:02:16

nestihl jsem si přečíst všechny příspěvky, takže jen tak naokraj, veškeré vody které v této zemičce protékají, pramení, stojí, vlní a jinak se pohybují či nepohybují, jsou kompletně podotýkám kompletně systematicky znečiš´továny rybáři, koupáči, venčitelé psů a jiných domácích zvířat, zahrádkáři a jiné podivné individua, takže...... na tom stříbrňáku je na vinně pořadatel a částečně pronajímatel....... Jinak běžte se podívat na podhorskou přehradu Les Království co dokážou lidé vytvořit za nepořádek,......ostatně jako všude jinde..... hodně lidí je ve stádiu primitivizmu....... Nebo snad všichni rybařicí kuřáci tabáku odnesou si domů své vajgly???

Tomáš | Ne 22.8.2004 20:31:46

Já nevím, já jsem z činnosti, chování a jednání lidí MO Hradec Králové hodně znechucenej. To, co by si měli pohlídat (prasárny na písákách - zejm. Správčák, všelijaký Hip-hop campy atd.) si vůbec nehlídají, prodávají ryby přes plot za flašku rumu (soused kupuje pravidelně, s jedním z nich se zná) a v "úředních hodinách" MO se na rybárně chovají, jako kdyby člověk byl kus hadru. Já tam už organizovanej nejsem - přešel jsem jinam. Doporučuju i ostatním, ale bohužel chytání na Hradecku se tím vůbec nezlepší. Jsem ale pro jakoukoli formu protestu.

Vydra in - Profil | Pá 20.8.2004 21:53:00

Salam/ a manzelce vyrid, ze s ni klidne pujdu na kafe a tam ji vysvetlim tvuj problem z karty :-)))

Vydra in - Profil | Pá 20.8.2004 21:50:52

Salám/ hochu ti neporadim, lae mam takovej pocit, ze to tam uz nebude vypadat jako kdysi, zeptam se ale :-)

rybomil | Pá 20.8.2004 12:55:20

Vedl:Nevím přesně, ale čistej vejvar za 3 měsíce sobot a nedělí tak 130 táců.Vem si že od pátku 13 hod. do neděle večer je tam 5 lidí zapikolovanejch, na večer dalších 10 pořadatelů. 5 táců dává měsíčně obci, plus příslušné daně, povolení, kolky atd.
Těch hodin i víc, protože musí uklízet ten svinčík, spočítej si kolik to komu sype hodinově a jaký je riziko, když na drahou kapelu lidi nepřijdou.Až si to párkrát zkušíš tam být celou noc a nevědět kam dřív skočit, tak obhajuj.A pořádá je proto, že je hospodský, baví ho " dělat dobrý pivo" a je fajnšmekr na muziku všeho druhu.

Strány - Profil | Pá 20.8.2004 9:46:21

to Salám:Možná by to mohlo být jedno z Petrofových jezer,ale to jen tak střílím od boku.
to miki:Ve stan.městečku jsem v pá napočítal 9 toi-toi.Jelikož jsem letos navštívil rock-fest na Malý Skále,který navštívilo cca20tis.lidí,kde bylo toi-toi asi 60 a vše ok,hip-hop kemp=absolutní amatérismus pořadatelů

vedl | Pá 20.8.2004 9:21:20

Rybomil: Trosku slusnosti by neskodilo (po kom to maji ti mladi mit, ze?). Tvuj svara ma asi z "diskosek" pekny vyvar, kdyz je porada uz 9 let - kdyz mu to tak vadi, at je neporada.
Ja osobne znam 5 lidi, co byli na HHK a vsichni mi prisahali, ze u (do) potoka nesrali. A v cem jsem mimo? Ze se maji penize z vydelku pouzit na asanaci? Ze je to chyba poradatelu a kemp ma proste byt jinde? Napred cti, nez budes takhle zbrkle reagovat.
Ted na vikend jedu na festival do Trutnova - vzhledem k tomu, jak prsi, kolik lidi tam bude, kolik je tam blata atd. se da cekat, ze areal bude vypadat po skonceni bidne, ale poradatele davaji X penez do uklidu (jsou to i mimo festival aktivni obyvatele Trutnova) a do samotneho Truntova se prilije (sluzby ...) cca 10 mil Kc. A TO UZ SE VYPLATI. hihi

rybomil | Pá 20.8.2004 9:01:38

Vedl: Kurva , seš uplně mimo! Pořádal jsi někdy nějakou akci, kde bylo nad 1000 lidí? Ať děláš co děláš, tomu aby tihle mladý zasrani nedělali brodel nezabráníš, máš hejna pořadatelů. Stačí pitomej letńák a chovaj se jak zvěř, prostě to nemaj v krvi bejt slušný, nebo jsou doma uťáplý tak si jdou vybít křeč jinde.Švára se ségrou pořádaj diskošky a koncerty na letním parketu 9.rok, tak vím o čem mluvím.Je to úplně odlehlý místo s 50 obyvateli a na dobrou kapelu se sjede i 3000 lidu.Celkem běžný, že když švára řekne, že jim nemaleje, protože jsou na mol, skáčou přes pult a sápou se na flašky. Párkrát už musel střílet do luftu.To nemluvím o motorkářích- kapitola samostatná.Za těch 8 let " jen" 3 mtrvý přejetý ožralama atd.

Salám - Profil | Pá 20.8.2004 8:59:41

To All: Je to mimo téma, tak snad Strany promine, ale když tady diskutuje horda Hradečáku, tak se musím zeptat - nevíte někdo kde se nachází tzv. Porťák? Je to zřejmě nějaký starý název některého slepého ramena Labe asi u Třebše, v soupisu revíru nic takovýho neni a já si nevím rady. Hledám to proto,že když sem byl malej tak sem tam chodil s dědou chytat a bylo tam nádherně, ale jako by to vůbec neexistovalo, nikdo to vživotě neslyšel. Jelo se tam přez starou Třebeš, kolem Havrdy a pak si to už nepamatuju (Jesípek to neni).... Stranny sorry za mimotématovost:-)

záprdek | Pá 20.8.2004 8:36:02

vedl> naprosta vetsina hip-hoperu sice nemohla za chyby poradatelu, ale naprosta vetsina hip-hoperu udelala neskutecny bordel svyma hovnama a odpadky ... nekteri rybari po sobe zanechavaji take opravdu obdivuhodny svincik, ale verim, ze je vetsina tech, kteri takoveto jednani spravedlive odsuzuji, a tak by bylo treba zajistit, aby se podobne akce priste konaly nekde uplne jinde (napriklad na jiz zminovanem letisti, ktere je podle meho nazoru mnohem vhodnejsi)