Itálie - Pád

Ahoj rybaříci, nebyl jsem na Pádu dva roky, prý byly problémy s biwi a auty na břehu, nebo protipovodňovém valu. Už se to uklidnilo? Prodej licencí se nezměnil? Chci se do Itošky vypravit na jaře, tak budu rád za každé info. Děkuji a přeji prohnuté pruty všem. Olda
Autor diskuse: rybkolap - Profil , 3.12.2013 kaprařina - ostatní

marmyš - Profil | So 2.5.2015 21:18:56

Michal1111 >> zkusil bych některé kontaktovat přes SZ-všichni neumřeli.-)
Když zadáš do vyhledávače: lov sumců Pád
tak ti toho dost vyskočí.

Michal1111 - Profil | So 2.5.2015 20:59:17

Jo, ale poslední komentář ve 2012 což mi je docela k ničemu.

marmyš - Profil | So 2.5.2015 20:50:30

Michal1111 >> Nusíš hledat...je tu toho plno.
http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=637757&kw=lov%20su​mc%F9%20pad

Michal1111 - Profil | So 2.5.2015 20:00:54

Zdravim,potreboval bych poradit jakym mesici je nejvhodnejsi ject na pad?Zari,rijen nebo listopad?Nebo nenajde se tu nekdo kdo by dal ohledne reky par informaci?

alda2211 - Profil | Po 31.3.2014 19:40:09

rybkolap - >> prave vybaluju :-))))))))))))

Krista - Profil | Po 31.3.2014 19:30:19

Vážení přátelé, nemůžete mi někdo trochu poradit.,- s kamarádem chceme vyrazit na zde zmíněnou řeku Pád, jde nám spíše o poznávací výpravu. Naše představa je vláčení ze břehu, podívat se na různá místa kolem řeky, ramena od hlavního toku a pod.. Máme obavu kvůli dostupnosti k vodě - strmý břeh atd.. nemůžete mi někdo poradit jestli např. v oblasti jižně od města Mantova je vůbec vláčení ze břehu proveditelné... díky moc

P!F - Profil | Čt 27.2.2014 10:38:16

Westcarp >> jedna rada, ked to prehanas cez google prekladac. Najprv z IT do angliny, az potom do cestiny, preklad je ovela lepsi.

Westcarp - Profil | St 26.2.2014 23:17:59

Plunder ryb
také používání elektřiny

Metody nezákonný rybolov, ale nejvíce ze všech barbarů, aplikované v noci, aby se předešlo nadměrnému vzhled. Místo toho nemám pryč s ním a "využití" této kapely byly také identifikovány fanoušky řeky. V hledáčku 7-8 pytláci Maďaři, ale také naloženo s hromadou ryb (zejména sumec), které skončí na trzích ve východní Evropě a Italů. Nebezpečné lidí, krádeže a ohrožení
někteří
nezákonný rybolov Email


Přečtěte si to

+
-
Tizian Soresina


Luzzara. Někteří říkají, že kapela dělá noční razie v zatáčkách řeky Po Reggio Emilia je stále těžší chytit sumce, kapry, štiky, parmy.
"Prokletí", která nemá nic společného se sporty a dokonce i méně neškodný zábava, ale je výsledkem protiprávní činnosti plánovány přinejmenším, že ne málo rušivé aspekty: metody rybolovu brutální, ale nelegální, zatížení zatížení ryb (zejména sumec), který skončí na východě, ale nejen to, protože velké množství masa torpéda byly "zachyceny" v italských trzích ryb (alespoň v Římě, jak je znázorněno na úpravu fotografií, ale jsou zde i zprávy v jiných městech). Některé peníze? Pokud torpédo je naživu 3-4 euro za kilo, 6-7 euro-li připraveni filé. Lidé z řeky je unavený z těchto nových útočníků z Pádu, ale i strach, protože proti aktivita znamená, že zůstane s lodí, odcizení nebo poškození, nemluvě o "útocích" chatrčí na řece. Ale všechny tyto stížnosti jsou dobře známy donucovacích orgánů působících v Dolním a pouze šetření (Coordinated co nejvíce) bude skoncovat s tímto skutečná katastrofa pro milovníky Velké řeky a ekosystému.
Zprávy jsou vždy podrobnější a, bohužel, ovlivní nejen část sýr řeky, ale z Lombardie přijít do delty. Bylo by pytláci maďarské pohyblivé pásy a prokázat dobrou znalost řeky, ale také italské právní předpisy o lovu k obcházení kontrol.
Ti, kteří žijí na řece zaznamenal určitý jádro lupičů _ 7-8 _ Maďaři, kteří spí v průběhu dne ve vozidle a všech nocí (zejména od října do května, kdy zima a naplněn tolika fanoušků se od vod Pádu ) musí napadnout, a to i za použití elektrického proudu: zuřící mezi smyčkami Po Reggio Emilia (od Brescello Luzzara, ale tato oblast řeky se zdá být vtip), ne pohrdat ani namířenou na boku blatníku (Borgoforte, Torre d'Oglio) a Parma (Colorno, Sack).
Mají lodě od řeky, dobré rybářské vybavení a vozidel, která jsou nakládána botičky, bez jakékoliv hygienické kontroly, zdá se nejen na místo určení v zahraničí. Víme, že sumec je ryba velmi ceněný znalci z východní Evropy, ale nyní je zde podezření, že přechází k jiné ryby _ koncového _ i v italských restauracích.
Poté, co všechny dotčené zájmy v sázce jsou vysoké, jen pokud si myslíme, že byste předpokládat, zatížení 15 tun ryb za 10 dní: rybářské odborníky, ale psanci, s ročním obratem v řádu stovek tisíc eur ...
Ale to je znečištěna ryby, nikdy nečetl AUSL, že nemůžete zachytit s nelegálními metodami a amatérských licencích k rybolovu, které nejsou důvodem k nájezdy tun najednou. Pokud bude tato porážka? 14.července 2010

Westcarp - Profil | St 26.2.2014 22:42:23

TISKOVÁ GSI - uherské OHROŽENÍ

http://www.grupposiluro.it/PescaFrodo/aggiornamento​_ungheresi.htm

http://www.grupposiluro.it/PescaFrodo/pescafrodo.ht​m

Dnes, prostřednictvím našich informačních kanálů, jsme byli informováni, že zločinecké gangy z maďarského původu jsou přítomny podél Pádu, které se věnují pytláctví, pašování masa torpéda a ilegální okupaci celého plošného řeky hrozí odvetná opatření proti sportovních rybářů italských která provádějí rybolovné činnosti v oblastech jejich zájmu.

Zejména přístup horkém období, které se kryje s obnovením jejich trestné činnosti, budou chráněny před zastrašováním, které by znemožňuje pokračovat v monitorování a stížnost, ve které GSI vynikl v posledních letech.

Z tohoto důvodu:
1) ne chodit na ryby sám v oblastech postižených těmito skutečnostmi zločinci;

2) během nočních zasedání jeden (nebo více než jeden), aby zůstali ostražití;

3) Nenechávejte auto bez dozoru po delší dobu pryč z dohledu;

4) ujistěte se, že máte alespoň mobilní telefon, který má linku v případě žádosti o pomoc či zásah policie;

5) sappiatevi bránit, pokud jste schopni požádat o pomoc.

Pasivně přijímat hrozby zastrašování o nutnosti přijmout zbabělé kapitulaci kromě ryb, právo lovit v těchto banditů, to není přijatelné přípustné.

GSI Výkonný proto vyzývá vás k hlavě na první policejní příspěvek užitečný pro všechny odsoudit činy, jejichž cílem je zastrašit nebo poškodit osobu, pokud ji navštěvují, nebo být obětí takových akcí ze strany maďarského partnerského organizace.

Kdo může zveřejnit zprávu přes fóru ostatních rybářských sdružení, jako jeden z těchto zločinců nemůže rozlišit, zda auto, stan nebo skupina rybářů
patří do sdružení spíše než jiný, nebo prostě neví o osudu táborníky, kteří bydlí Po

Gianluca Militello, Baskicko.

skura - Profil | St 26.2.2014 21:17:15

omlouvam se,nebyl jsem na netu.chapu wrco,je to spatna reklama pro vas byznys,ale je to realita.zakladni stranka je grupposiluro.it,zbytek musite vyhledat a nebo mit pritele na uradu v Corbole.
jeste pro wrco,tvyho sefa jsem tam v 99 naucil jezdit.tak ho pozdravuj.

wrco - Profil | Po 24.2.2014 20:37:33

skura >> jsem v taliansku skoro celou sezonu ale tohle jsem neslysel ze by zastrelili nejakeho bose z mafie zkrze pytlaceni je pravda ze to tam madari i bulhari masakruji ve velkem po mem odjezdu konec rina.....vim ze to tam masakruji na dale vse do siti a odvazeji...tak by me zajimalo kde jsi na tom byl nebo kde jsi to vycetl dik za odpoved

mik UTD - Profil | Po 24.2.2014 19:41:42

skura >> taky mi to klidně pošli

Westcarp - Profil | Po 24.2.2014 19:26:09

skura >>
Ahoj,pokud by Ti to nevadilo,tak já bych si to docela rád přečetl.Jestli to nevadí,tak můžeš klidně sem.Děkuji.

Možná by bylo dobré to přeložit v Google a pak to jsem pověsit.Nejsem vůbec zdatný v Italštině.

skura - Profil | Po 24.2.2014 18:25:21

v te dobe tam uradovali madari a lovili sumce na ksecht,vsechno vozili do madar.uz se to zklidnilo ale problem je v tom,ze populace sumcu na Padu dostala na frak.jezdim tam od roku 99 a muzu ti rict,ze tam jezdim uz spise ze zvyku.je pravdou,ze tam byl masakr ale uz i italove pochopili,ze jim tam chybi turisticky ruch a penize z nej.oni samotni ty sumce likvidovali,aby jim nezrali cipaly.jezdil jsem nekolik let do jedne pizzerie a uz to pani musela zavrit.je rozdil prodat 40ks nebo 5-8ks.proto zprisnena opatreni,chteji to dat do poradku ale bude to trvat par let.asi neco podobneho,jako Vestonicka nadrz v letech 93-97.Kdyby to nekoho zajimalo,poslu italske webove stranky a tam to vyvrazdovani sumcu je zdokumentovano.a ta mafie uz neexistuje,majitel zastrelen a vsechno rozpraseno.

Fil@s - Profil | Út 3.12.2013 21:37:44

Tak to by mě taky zajímalo, mám Itálii v plánu taky