MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách
Otázky a diskuse Seznam Diskuse

recepty na vaření na rybach:-)

ahoj kolegové rybáři shánim jednoduché recepty co vařite na rybách.děkuji:-)

Autor diskuse: kubulka ®
Zařazeno do: všeobecné - ostatní, 25.8.2013

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N Makrelobíjec - ® Ne 25.8.2013 11:53:08
Tak třeba dáme pivo na dva tři dny na přímé slunko a je uvařeno :) nebo vysypeme sáček čehokoliv do vařící vody a jjeto :)
Obdivuji všechny rybáře co na rybách něco vaří já su tak línej ,že se až divim :)
Nejednoduší je snad něco grilovat na plynovím grilu hned se to rosfajruje flákne se tam cokoliv a stačí jen čekat až mě to dá někdo na talíř :)
N Laďa K - ® Ne 25.8.2013 11:35:06
Nejrychlejší je chlebová pomazánka, mezi dva silnější krajíce vložíš jeden tenší.

To byl samozřejmě vtip. Já na rybách nevařím, jenom ohřívám. Co je velice dobrý je konzerva z bůčku - viz kuchařka/ostatní recepty/. v rychlosti zopáknu: Koupím bůček, odříznu žebra a kůži na dno hrnce dám žebra, na ně nakrájené maso. Velikost kostek podle toho, na co to chceš. Pokud jen na chleba - krájíš drobněji. Pokud jako jídlo např. s brambory nebo těstovinami, tak asi jako na guláš.Nahoru kůže. Podleju, osolím, opepřím, dám kmín jinak chuť dle libosti, já dávám i nové koření a bobkový list. Nedávám ani česnek ani cibuli, protože to pak zavařuju, abych to měl na dýl. To lze dodat při konzumaci. Až je maso měkké, kůže pomelu na mlýnku a dám zpět - udělá to pak krásnej zoft a ten já rád.Kdo nemá, nemusí. Pak přidám vyškvařené sádlo, opět jak kdo má rád tučné. Pokud to plánuju na chleba, tak půl kila sádla na dvě kila masa. Plním do šroubovacích omniovek a hodinku zavařuju. Šťáva s tukem musí být nad masem asi 1-2 cm, sklenice nepřeplňovat.Je to jako bejvaly kádéčka, nebo vepřovky za komančů. Pokud to během vaření ochutnáváš, musí to být lehce přesolené, jako když se dělá tlačenka.Jak už jsem říkal, nechci se chlubit cizím peřím, originál recept je zde v kuchařce. Já to jen doplnil o ty mleté kůže.
N Greysmen - ® Ne 25.8.2013 0:56:01
nejlepší je něco co netrvá dlouho a zasytí třeba lehce osmahnout klobásu na kousky a přidat do uvařenejch testovin s nějakou omáčkou to zažene hlad dokonale a není z toho skoro žádnej odpad kterej pak musíš odvážet zbyde mi jen pytlík a ten zmuchlam do igelitky
N arnošt - ® Ne 25.8.2013 0:33:55
Vařím pouze kávu...Všechno ostatní pouze vyndám a sním.Na vaření jsem prostě líný a ten týden se to vydržet dá.Pouze při zvláštních příležitostech nechám projít varem ravioli(těstoviny)... :)
N aligator - ® Ne 25.8.2013 0:22:36
kubulka - >> zdar, tak asi nejlepší je grilování čehokoliv :-) krkovice, kuřata,klobásy, špízy, jako příloha brambory v alobalu nebo jakákoliv zelenina a super je grilovaný hermelín.V chladnějším počasí zahřeje nějaká polívka - třeba i z pytlíku...

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všeobecné | ostatní ]

Co je nového - všeobecné
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Členská schůze ČRS MO Kladno

Teď v neděli 26. 3. 2017 od 9.00 hodin restaurace RACEK v obci SRBY okr. Kladno.
Holt musíte dojet autem, autobusem, z Kamenných Žehrovic třeba pěšky, ale hlavně přijďte, ať víme co nám výbor...

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNafukovací člun Bark B-270

Za 9015


akce, rybareniRon Thompson Taška Ontario (SLEVA 56%)

Za 299
Kvalitní taška od firmy Ron Thompson. Tato taška která je vyrobena z kvalitního materiálu si jistě najde místo ve Vaší výbavě. Rozměry: 32x14x23 cm.


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
FISHING STAR &#8211; rybářské centrum FISHING STAR – rybářské centrum

Internetový prodej rybářských potřeb FISHING STAR. S námi si splňte své rybářské sny.