- Otázky a diskuse
- Seznam
- Diskuse
recepty na vaření na rybach:-)
ahoj kolegové rybáři shánim jednoduché recepty co vařite na rybách.děkuji:-)
Autor diskuse: kubulka - Profil , 25.8.2013 všeobecné - ostatní
- Zobrazit vybrané uživatele.načítám...
3x v oblíbených a 0x v ignorovaných.
Makrelobíjec - Profil | Ne 25.8.2013 11:53:08
Tak třeba dáme pivo na dva tři dny na přímé slunko a je uvařeno :) nebo vysypeme sáček čehokoliv do vařící vody a jjeto :)
Obdivuji všechny rybáře co na rybách něco vaří já su tak línej ,že se až divim :)
Nejednoduší je snad něco grilovat na plynovím grilu hned se to rosfajruje flákne se tam cokoliv a stačí jen čekat až mě to dá někdo na talíř :)
Obdivuji všechny rybáře co na rybách něco vaří já su tak línej ,že se až divim :)
Nejednoduší je snad něco grilovat na plynovím grilu hned se to rosfajruje flákne se tam cokoliv a stačí jen čekat až mě to dá někdo na talíř :)
Laďa K - Profil | Ne 25.8.2013 11:35:06
Nejrychlejší je chlebová pomazánka, mezi dva silnější krajíce vložíš jeden tenší.
To byl samozřejmě vtip. Já na rybách nevařím, jenom ohřívám. Co je velice dobrý je konzerva z bůčku - viz kuchařka/ostatní recepty/. v rychlosti zopáknu: Koupím bůček, odříznu žebra a kůži na dno hrnce dám žebra, na ně nakrájené maso. Velikost kostek podle toho, na co to chceš. Pokud jen na chleba - krájíš drobněji. Pokud jako jídlo např. s brambory nebo těstovinami, tak asi jako na guláš.Nahoru kůže. Podleju, osolím, opepřím, dám kmín jinak chuť dle libosti, já dávám i nové koření a bobkový list. Nedávám ani česnek ani cibuli, protože to pak zavařuju, abych to měl na dýl. To lze dodat při konzumaci. Až je maso měkké, kůže pomelu na mlýnku a dám zpět - udělá to pak krásnej zoft a ten já rád.Kdo nemá, nemusí. Pak přidám vyškvařené sádlo, opět jak kdo má rád tučné. Pokud to plánuju na chleba, tak půl kila sádla na dvě kila masa. Plním do šroubovacích omniovek a hodinku zavařuju. Šťáva s tukem musí být nad masem asi 1-2 cm, sklenice nepřeplňovat.Je to jako bejvaly kádéčka, nebo vepřovky za komančů. Pokud to během vaření ochutnáváš, musí to být lehce přesolené, jako když se dělá tlačenka.Jak už jsem říkal, nechci se chlubit cizím peřím, originál recept je zde v kuchařce. Já to jen doplnil o ty mleté kůže.
To byl samozřejmě vtip. Já na rybách nevařím, jenom ohřívám. Co je velice dobrý je konzerva z bůčku - viz kuchařka/ostatní recepty/. v rychlosti zopáknu: Koupím bůček, odříznu žebra a kůži na dno hrnce dám žebra, na ně nakrájené maso. Velikost kostek podle toho, na co to chceš. Pokud jen na chleba - krájíš drobněji. Pokud jako jídlo např. s brambory nebo těstovinami, tak asi jako na guláš.Nahoru kůže. Podleju, osolím, opepřím, dám kmín jinak chuť dle libosti, já dávám i nové koření a bobkový list. Nedávám ani česnek ani cibuli, protože to pak zavařuju, abych to měl na dýl. To lze dodat při konzumaci. Až je maso měkké, kůže pomelu na mlýnku a dám zpět - udělá to pak krásnej zoft a ten já rád.Kdo nemá, nemusí. Pak přidám vyškvařené sádlo, opět jak kdo má rád tučné. Pokud to plánuju na chleba, tak půl kila sádla na dvě kila masa. Plním do šroubovacích omniovek a hodinku zavařuju. Šťáva s tukem musí být nad masem asi 1-2 cm, sklenice nepřeplňovat.Je to jako bejvaly kádéčka, nebo vepřovky za komančů. Pokud to během vaření ochutnáváš, musí to být lehce přesolené, jako když se dělá tlačenka.Jak už jsem říkal, nechci se chlubit cizím peřím, originál recept je zde v kuchařce. Já to jen doplnil o ty mleté kůže.
Greysmen - Profil | Ne 25.8.2013 0:56:01
nejlepší je něco co netrvá dlouho a zasytí třeba lehce osmahnout klobásu na kousky a přidat do uvařenejch testovin s nějakou omáčkou to zažene hlad dokonale a není z toho skoro žádnej odpad kterej pak musíš odvážet zbyde mi jen pytlík a ten zmuchlam do igelitky
arnošt - Profil | Ne 25.8.2013 0:33:55
Vařím pouze kávu...Všechno ostatní pouze vyndám a sním.Na vaření jsem prostě líný a ten týden se to vydržet dá.Pouze při zvláštních příležitostech nechám projít varem ravioli(těstoviny)... :)
Živě na MRK.cz
Kde to žije - všechna témata
0:42Lowrance hook 9 0
ČtBitcoin (a jiné krypto) mezi rybáři 657
ČtOrient Rods pruty 186
ČtAllegro CZ/SK - postrehy a tipy na nákup 39
ČtChov okrasného ptactva 828
ČtKorda Developments a vše co k této značce patří 815
ČtLithiové baterie - srovnání 999
ČtMalé kalendáře k povolence 281
ČtPivo- craft beer 488
ČtLehátko Fox dutalite 6-nohé 0
ČtMethod je nutné krmení? 22
ČtVíkend v MRS - revír a ubytování 4
ČtPoradna: Přívlač 3986
ČtPoradna: MRS - pravidla, revíry, členství, povolenky, stanovy 2209
ČtVnadící cobra je dobrá?. 102
Co je nového - všeobecné
ÚtBleskovka: Kvůli invaznímu sumečkovi se v Pasohlávkách vypouští mokřady
NeBleskovka: V lipenské přehradě přibývá sumců velkých, kteří likvidují candáty
NeBleskovka: Dynamický vývoj řeky Moravy
. . . Video: Zimní feeder - mražení červi a lisovaný rohlík
. . . Článek: Rybář Jarmil Koloušek a MRK.cz - ukázka z knihy Netipy + soutěž
. . . Článek: Polední ryby nejsou náhoda
. . . Miničlánek: Závěr sezóny s osobákem
. . . Recenze: Nabíjecí čelovka Fenix HM65R
. . . Miničlánek: Karas obecný - pomozte najít lokality
Oznámení - obecné
Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.
Kalendář akcí - obecné
19.4.Carp marathon Těšetice2 3...
20.4.!!!PŘESUNUTO NA 15.6.2024!!!,...
20.4.Rybářské závody Rybnik Talian
20.4.Skutečský kapřík
20.4.Rybářské závody Ledce u Plzně
21.4.Dětské závody Skuteč
21.4.Karasobraní - Vrabčák Moravský...
26.4.Benátský Blinkr 2024
27.4.OBSAZENO !!!! Jarní rybářské...
27.4.Jarní rybářské závody Víceměřice...
NEJLEPŠÍ Z KATALOGU
Doporučujeme e-shop
Saccon Carp
Rybářský e-shop se zaměřením na moderní kaprařinu. Máme dlouholeté zkušenosti, na trhu úspěšně působíme přes 10 let....