Nechranická přehrada

Nevíte někdo jak to vypada na Nechranické přehrade?Co tam je za ryby?Díky za odpovědi... :)
Autor diskuse: Kalda - , 9.8.2004 všeobecné - revíry, cestování

George - Profil | Čt 12.8.2004 18:49:58

Steve-v těchto dnech jdou na žatecké straně boleni a to podle zpráv dost dobře. Obligátní rohlík na hladině s vlascem 0,15 a méně, občas se splete i na položenou rybičku. Kousky kolem 70cm. K té Želině - pod jezem spousta malých candátků, spíš to berou na rybičku se splávkem. Ale co vím, letos ještě žádný pěkný kousek. Já na vláčku pod jez teď nechodím, drtí mě tam kapraři na židličkách ve vodě. Candáta mám letos zatím 56ku ale níž, pod Semprou.

steve - Profil | Út 10.8.2004 10:51:46

Slimak: Neni, tahle pohadka se vypravi uz nekolik let, kazdorocne. Sice se to opravdu stalo, ale uz je to par let nazad. Diky tomu je na Nechrankach duhaku porad dost. Kamarad je pravidelne chyta v breznu na plavanou s rohlikem :). Zajimavy je ze nevyjedou do reky do proudu k Zeline, tam jsem na ne jeste nenarazil.
Btw. jde to nekomu letos na Zeline ? Ja tam mam za cca 10 hodin na plavanou par cejnku do 30 cm a za cca 15 hod. vlaceni 2 maly candatky. Myslel bych si ze je to drevenejma rukama, ale na jinech revirech chytam. Vcera ze 4 rybaru chytil jeden rybickar peknyho candata, jinak 2 rybickari, ja (vlacka, plavana) a muskar co jsem aspon videl nic, nebo aspon nic co by stalo za rec.

Slimak | Út 10.8.2004 5:46:23

Prý tam letos utekli z odchovny nějací pstruzi / údajně někdo prořízl síť/, je na tom něco pravdy?

George - Profil | Po 9.8.2004 19:22:07

teď jsem se vrátil z vláčky na Nechrankách, mám loď, jsem vysmátej. Protože, jak říká Steve, přehrada je nacpaná, chomutovská strana díky neošetřeným porostům prakticky bez místa nebo obsazená na dlouho. Stranu žateckou, kde jsou kempy a mraky lidí na koupání ani nekomentuji.
Ryby tam jsou opravdu asi všechny /vláčím/, myslím tím i s řekou na přítoku, pod přehradou P voda, ale tam díru do světa neuděláš.
Jinak to tam vypadá jako na přehradě ;-))).

steve - Profil | Po 9.8.2004 8:52:45

No ryby tam jsou asi vsechny :). Letos vsak (pry kvuli oprave hraze) drzi vodu nadoraz nahore. Na poradnou chytacku to chce to lod, bez ni je to misty boj o fleky.