Kemp pro rybáře s dětmi

Zdravím všechny rybáře, asi nebudu sám, když řeknu, že mým snem je dovolená u vody s nahozenými pruty. Strávil jsem už mnoho hodin hledáním na netu,ale nic pořádného jsem nenašel. Chtěl bych kemp v jižních čechách, kde si budu moci postavit stan u vody. S tímto snem jsem vyrážel i loni na dovolenou do kempu Oáza u Staňkova, ale když jsem tam přijel, čekalo mě jen zklamání, protože všechna místa byly beznadějně zaplněna. A rezervovat tato místa nejdou. Tak prosím všechny, kteří mají nějakou dobrou zkušenost, nebo ví o kempu, kde se děti mohou koupat, chytat ryby a mít stan postavený u vody, aby poslaly nějaké odkazy.
Díky
Autor diskuse: -mira- - Profil , 27.5.2013 kaprařina - revíry, cestování

Vendys 65 - Profil | Po 27.5.2013 21:09:09

-mira- - >> Čauves,jezdíme pravidelně s kamarádama na Chlum u Třeboně,je to sice tábořiště,WC je tam čisté,umývárna také,bivak postavíš k vodě,ale přes sezónu je tam docela plno,já už mám děcko docela velká tak nemůžu posoudit jaké je to pro děti.

-mira- - Profil | Po 27.5.2013 20:29:09

Moc dík za tipy. "Yvana" prosím tě nevíš na jaké úrovni je tam WC a sprchy? Na fotkách to není. Mě je to vcelku jedno, ale ženský tohle hrozně řeší... :-) Pak jestli jsou tam i nějaké houpačky pro děti nebo něco, čím by se zabavily? A poslední otázka - je na tom rybníku nějaká pláž, kde můžu rozbalit deku, děti (6 a 9 let) v klidu poslat do vody, aniž bych se bál, že metr od břehu už nebudou stačit? Chci si užít klidnou dovolenou a ta bude jen když manželka bude spokojená :-)
Díky

Cappyk - Profil | Po 27.5.2013 20:07:00

koukni tady ..byl jsem tam sice jen na pivku ale byl tam klídek ..žádné stanové město a blázinec http://www.jaf-lipno.cz/cz/index2.html

yvana - Profil | Po 27.5.2013 19:32:18

-mira- - >> Přesně jak píše Dejv.Na Vašáku je místa dost,jak pro děti,tak dospělé.Dá se tam zamluvit místo na stan,nebo chatičku.Koupání je povoleno u hráze,jinak cenově je to tam slušný.
http://www.vasuvmlyn.cz/
Potom vím o dalším kempu,ale ten je většinou narvaný karavanama.

DejF - Profil | Po 27.5.2013 19:05:48

Zkus Vášův mlýn v Milevsku.