Nohy v teple a suchu to je při rybařině základ

Každý z nás určitě někdy řešil problém s mokrejma ponožkama bud od potu, mokrejch bot nebo od nočního běhání k prutům, když zapomeneme v tom fofru obout boty, proto jsem začal řešit nějaké ideální ponožky co udržují nohy v teple a hlavně suchu. Na netu jsem našel mnoho zajímavých ponožek lyžařské, army, neoprenové až jsem narazil na tyto nepromokavé ponožky http://www.dexshell.sk/detail/hytherm-pro-merino-nepromokave-ponozky máte s něma nějaké zkušenosti? Co vy používáte za ponožky?
Autor diskuse: ksanda - Profil , 11.4.2013 všeobecné - ostatní

arnošt - Profil | Čt 11.4.2013 22:40:07

Kvalitních,zimních ponožek mám vždy nakoupeno dost párů a radši si na týden vezmu o dvoje navíc než o jedny míň.Minimálně na každý den jedny plus nějaké na spaní.V kombinaci s kvalitníma botama může být teprve člověk klidný,protože jak není teplo od nohou,tak to je vždycky všechno špatně...
Poslední tak dva roky jsem si zvykl nosit kvalitní antibakteriální termoponožky i normálně při civilním nošení přes celou zimu a jsem spokojený,na tom asi nic nebudu měnit ani příští zimu...

Vash - Profil | Čt 11.4.2013 22:39:29

ksanda - >> Zdarec! Používam tyhle http://www.hanibal.cz/?s=bridgedale&search_where=2 a sem maximálně spokojen... Hlavně v zimě suprově fungujou. V létě to neřešim páč nosim většinou sandále.
Sice nejsou nepromokavý, ale jak píšou kolegové, vemu si sebou náhradní a nazdáár. :o)

MAXXSKATER - Profil | Čt 11.4.2013 22:20:59

ksanda - >> Za tu cenu, kterou tyhle stojí, si taky radši do báglu nebo do auta přibalím boty a ponožky navíc. :-)

retrívr - Profil | Čt 11.4.2013 22:16:05

ksanda - >> Řeším to jednoduše, vyměním. Suchá ponožka je vždy velmi kvalitní.Tedy myslím, že i nejkvalitnější.Je to jako s vypocenejma botama, i různými druhy trik.