Moravice 7 a Moravice 8

Dobrý den

Jmenuji se Petr Chalupa, pocházím z města Krnov a jsem studentem doktorského studia rybářství a hydrobiologie Mendelovy univerzity v Brně. Během mého studia se zabývám především problematikou ekologie ryb, obhospodařováním tekoucích vod, ichtyologií, konkrétně především lososovitými rybami.

Tento rok se chci zabývat problematikou pstruhových revírů Moravice 7 a Moravice 8. Součástí výzkumu na těchto pstruhových revírech je i průzkum rekreačních rybářů. Rekreačním rybářům vlastnících pstruhovou povolenku jsem měl původně rozeslat dotazníková šetření. Bohužel tato možnost mi z mnoha důvodů nebyla umožněna. Proto bych Vás chtěl poprosit, zda byste si přiložené formuláře mohly stáhnout a vyplnit je, pokud jste majitelem pstruhové povolenky, popřípadě jestli byste nemohly tyto formuláře předat někomu, kdo tyto pstruhové revíry navštěvuje.

Děkuji moc za ochotu.

S přáním co nejvydařenější rybářské sezóny 2013.

Chalupa Petr


Chtěl bych Vás ještě poprosit, zda by jste mi na email: petrchalupax@seznam.cz nebo do soukromých zpráv nemohli poslat Váš email, abych vám mohl poslat dotazníkové šetření. Jelikož na mrk.cz nelze posílat komprimované soubory.

Děkuji mnohokrát

loveccandatCHP - Profil | Út 6.8.2013 8:53:47

Dobrý den

Čas plyne jako voda a máme již první polovinu srpna. Není to tak dávno, co jsem zde dával anketní dotazníky ohledně pstruhových revírů Moravice 7 a Moravice 8. Čas uplynul a nyní bych Vás chtěl požádat, jestli by jste mi nemohli dotazníky zaslat zpět - bližší informace na dotaznících!!

Děkuji mnohkrát

S přáním co nejvydařenějšího zbytku sezóny

Chalupa Petr