Dobčické rybníčky - byl tam už někdo?

Byl tam už někdo? Má to dobře zarybněné? Jak se vám tam případně líbilo?

ebselektro - Profil | Po 10.10.2022 22:27:46

Ja byl na tom rybnicku uplne vzadu.Bylo to uzasne.Jen si musite uvedomit,ze primarne a myslim,ze ani myslenka majitelu neni budovat nejake kaprodromy.Kdyz chcete rybarit vyberte si jinou lokalitu ktera je k tomu zamerne tvorena.A za tyden date to co na rybniccich za den.😂😂😂😂😂😂😂 tech reviru s chatkou a rybolovem je v CR hafo

Dobčické rybníčky - Profil | Po 10.10.2022 22:09:35

Dobrý den, děkujeme moc za možnost přečtení všech komentářů a recenzí a hlavně za ty pěkné a pravdivé.
Chtěli jsme jen upřesnit, že rybníky pro rybáře stylem chyť a pusť máme tři a další tři jsou jen pstruhové, kde mame systém chyť a sněz.
Rybářské rybníky pravidelně monitorujeme a děláme výlovy. Jsou velmi dobře zarybněné a ryby jsou zdravé a trofejní kusy. Každý rybář ví, že ryby berou podle své chuti. Tedy nebudeme se vyjadřovat k poznámkám, že někomu ryby nebraly a proto v rybníce žádná není.

Mezi lovenými rybami najdete i trofejní kusy, rybníky jsou osazeny především těmito druhy ryb: kapr obecný, amur bílý, lín obecný, cejn velký, okoun říční, štika obecná, sumec velký, úhoř říční, candát obecná, pstruh duhový a siven americký.
Petrův zdar všem.

Jedno rybářské video od pana Romana z pobytu na chatičce 𝚅𝚎𝚛𝚞𝚗𝚌𝚎. Je tam krásně vidět, jak jeden den se neděje nic a další den je to přesně naopak.
Moc děkujeme za zaslání👍👏




Ps. To nejlepší je samozřejmě až na konec a obr kapr nemá chybu 👍👍👍👏🎣

Candat1977 - Profil | Pá 4.6.2021 14:50:34

Dobrý den přeji především všem co přemýšlí o této destinaci.
Bylo to tam hezké, ale jediné co teda je tam špatné, tak sousedi v okolí. Nějaká starší zděná chata vedle, tamní lidé byli na nás velmi sprostí, ani nebudu říkat ty škaredá sprostá slova, a to jsme kolem jenom procházeli po cestě! Dokonce byli sprostí i před jejich malými dětmi...byli jsme tam s manželkou pár týdnů zpět, osobně bych už toto místo nedoporučoval. :-((

Kapr1977 - Profil | St 9.9.2020 15:20:53

Podle toho co ctu, tak asi jenom minule roky tam byly ryby. Tedka vubec nic a to uz rybarim desitky let. Uz se o tom holt jen pise na jejich strankach a tot vse. Zklamani.

hadr kapr fakr boy - Profil | Pá 8.2.2019 21:55:39

krovec-rebel - >> Byl jsem tam s polovičkou a klukem (2) v domku na vodě Madlenka. Ubytování pěkný, z venku bouda, uvnitř paráda. Vkusně zařízený. Pstruzi, i když se o nich psalo na stránkách nikde v rybnících nebyli, obešel jsem všechny 3, chytal jsem pouze kapry na rybníce s našim domkem. Ryby kolem 70 - 80 cm na mlaskačku z hladiny.
Bylo to hezký, majitelé příjemní, sauna na ostrůvku super. Na odpočinek dobrý, primárně tam jet chytat ryby .. to bych volil něco jinýho. (my ten pobyt dostali) Rybníčky to jsou malý, co si pamatuju a hrubym odhadem 0,5 - 0,7 Ha.

edit: kaprů jsem chytil poměrně dost

Pstruh27 - Profil | Pá 8.2.2019 19:47:16

žena rybáře >> Dobčické rybníky vôbec nepoznám ale keď ryba nejde - tak nejde a to majiteľ rybníku nemá možnosť ovplyvniť. Ja som bol dnes "dierkovať" na neďalekom súkromáku kde je Duhákov viac než dosť a za necelých 5 hodín som 1 Duháka vybral a 1 mi spadol a to bolo asi tak všetko. Ostatní loviaci dopadli podobne. Proste sú obdobia keď ryba naozaj nejde a môžeš sa postaviť aj na hlavu ale neurobíš s tým nič.

Jr. - Profil | Pá 8.2.2019 19:11:10

žena rybáře >> Dobrý den,
osobně jsem na ubytování byl loni (letos jedu zase jen do jiné chatičky) a nemůžu si stěžovat. Za necelé dva dny chytání jeden kapr přes 60cm cca 5 kolem 50cm a pak jsme se bavili na okounech, kteří brali od rána do noci. :) a to jsem byl z jara a půlka rybníčku byla pořád zamrzlá.Poté jsem se bavil s ostatními tak úlovky měli dost podobné. Takže na zarybnění bych to nesváděl.

Johnny001 - Profil | St 2.1.2019 14:07:08

žena rybáře >> Ještě než jsem to dočetl, tak jsem věděl, že budete z Prahy... Tvl jsem úplnej Nostradamus :)) Letos tam byl mladý příbuznej, totální analfabet co se ryb týká a chytil. Když neberou, tak holt neberou.

žena rybáře - Profil | St 2.1.2019 13:22:25

Lidi, rozmyslete si dobře investici do dovolené Dobčické rybníčky. Byli jsme totiž zklamaní. Nejsme manažeři a nevyděláváme balík, ale tohle jsme si prostě dopřáli na základě nabídky z jejich webu, že budeme rybařit z chatičky. Zaplatíte si pravděpodobně totiž ubytování u rybníčku, kde nejsou ryby. V každé chatě je kniha, kam máte psát své úlovky. Jaké? Žádné, leda že se Vám tam líbí příroda a jste spokojeni s moderní chatičkou a s jejím vytápěním, s čistotou (a proto jste tam nepřijeli, myslím). Ale možná budete mít zhruba 10% štěstí - před Vaším příjezdem majitel vodu zarybní. Vy vše vychytáte, a další půlrok budou hosti, kteří přijedou po Vás, psát do knihy, že nic nechytili. Vemte si, že tam jedete třeba 150 km, dáte prachy i do rybářské výbavy, vlastního jídla, dítěte atd. atd. - a sedíte pak u rybníčku jak ... a ještě vám řeknou jak hlupákovi, že máte smůlu, protože ryby zrovna neberou. Odpočinete si tam sice, ale v republice je mnoho jiných krásných a bližších míst, kde se dá za lepší peníze strávit víkend. Petrův zdar!

siki - Profil | Po 16.4.2018 13:34:55

Neznáte prosím někdo nějaké podobné místo, které si zarezervujete dříve něz za půl roku ? Tyto rybníčky jsou beznadějně vyprodané.

mannnik - Profil | Út 9.8.2016 13:23:17

kumstik >> zdarec, když sme tam byli my, tak Amálka ještě nebyla, takže ti moc neporadim. Nicméně ti přeji, aby sis to tam užil aspoň tak jak my ;-)

kumstik - Profil | Út 9.8.2016 13:12:19

mannnik >> Zdravim, chtěl jsem zeptat jestli si nebyl na chatce Amálce, v srpnu se tam chystám a zatim nemám moc informací, třeba jak je to daleko z chatky na ten ostruvek, díky Kumstik.

kolib - Profil | Út 23.7.2013 12:17:05

mannnik >> ok.. díky.

mannnik - Profil | Út 23.7.2013 11:58:27

kolib >> Oni to měli pár let jenom soukromě, až od letoška to pronajímají. Jak jsem psal níže, nej kapr cca 70cm( měřeno podle ramen podběráku;-)), ale ryby zdravý a bojovný. Hlavní tam ale byl ten klid, prostě super místo na to když si chceš od všeho a všech odpočinout...

kolib - Profil | Út 23.7.2013 10:24:33

Tak to je nádhera. vůbec jsem nevěděl že něco takového u nás je!! hned tam volám.. a stou obsádkou je to jak?? jsou i větší ryby 70+?

mannnik - Profil | Út 23.7.2013 10:00:02

duderadecek >> Zdarec, co sem s panem Stříteckým letmo bavil o rybí obsádce, byl jsem informován, že na spodním rybníku (chata Verunka) převládají spíše dravci. Ale myslím že tam bude mít i nějaké kaprovité ryby. Jinak pitná voda je tam připravována v kanystru. Na sprchování slouží voda přímo z rybníka, kterou si nejdříve musíš ohřát do výměníku. Ale stačí na to chvilička. Používají se tam eko šampony(jsou součástí výbavy chatky), tudíž veškerá odpadní voda odtéká zpět do rybníka... Kdyby jsi měl ještě nějaký dotaz klidně se ozvi...

duderadecek - Profil | Po 22.7.2013 21:51:32

Ahoj, s přítelkyní se tam chystám na tři noci v srpnu. Budeme sice ubytovaní na té druhé chatě, ale předpokládám, že ta rybí osádka bude asi stejná i tam, teda jestli máš nějaké info o tom druhém rybníčku, tak budu rád ... jinak jsem slyšel, že tam vlastně není pitná voda .. respektive sprcha je tam řešena jak? Díky za info ..

mannnik - Profil | Út 9.7.2013 14:08:56 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jak sem slíbil, tak i píšu. Na Dobčických rybníčcích sme strávili víkend 5.-7. července 2013 na chatě Madlenka. Byli jsme příjemně překvapeni po všech směrech. Správce stále usměvavý mladý muž, s ním snad nemůže být ani problém(pokud ty problémy sami nevytváříte:)). Rybí obsádka taktéž dostačující, nej kapr cca 70cm(boilie brusinka+RR, předkrmeno partiklem), jinak spousty kaprů od 35cm do cca 60cm chyceno z hladiny na kousek chleba či rohlík. Ryby zdravé a bojovné! Vytaženo i pár amurů a pár pěkných ryb také upadlo. Překvapil nás ten klid a pohoda všude kolem. Vybavení chatek plně dostačující. Skloubili jsme rybařinu s prohlídkou památek v okolí( a že jich je), takže i má méně rybářsky zapálená manželka si vše užila, jak chtěla. Takže pokud mohu, jedině doporučím. Jakýkoliv dotaz rád zodpovím.

mannnik - Profil | St 29.5.2013 21:25:29

Troška aktualizace. To tam opravdu nikdo z mrku ještě nebyl?:)

mannnik - Profil | Út 19.3.2013 23:28:31

krovec-rebel - >> Ahoj nebyl jsem tam, ale je to naše alternativa, kde letos strávit část z naší dovolené. Našla to manželka a mile mě tím překvapila. Pokud vše dopadne, podám info.