CHKO po česku

Čest, tak jsem se taky došel juknout na jeden nedaleký revír, který je zapsán v CHKO. Až sem se nestačil divit co se to zde děje. Rybáři jsou zde od pouličních policistů doslova buzerováni zato, když použijí na vyšlapaném místě skoro jakýkoliv přístřešek. Rozdávají se zde pokuty za krátkodobé projetí polních cest, které se vyřizují přímo na základně CHKO v Třeboni. Nikdo nesní ani uříznout větvičku, aby nedostal pokutu. Údajně by zde měli být na první místě rybáři a až potom zbytek "lidí".
Oto více mě zaskočila informace, která říká, že ono slavné CHKO nechá dřevochtivé občany vyřezávat břehy, skoro až na úplnou holinu. Otom, že zde jezdí traktory s valníky přímo kolem vody (bez pokut), nemá cenu diskutovat. Zřejmě jde oto aby se v letních měsících měli vodochtiví občané kde pořádně vyřádit a mohli tak dělat daleko větší bordel než doposud. Přijde Vám tohle normální ???????

Jen bych chtěl upozornit všechny, aby se drželi tématu a nevylévali si srdéčko z věcí ostatních.
Autor diskuse: metal - Profil , 19.2.2013 všeobecné - ostatní

Kuban - Profil | Út 19.2.2013 17:30:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Všude je to jen a jen o lidech.Jsem obklopen CHKO.Někde mě bivakovat nechaj,jinde mám útrum.V CHKO jezdím na čtyřkolce po účelových komunikacích a kupodivu s tím nemá nikdo problém,několikrát jsem u lesáka zastavil,když jsem ho potkal v lese nebo na louce.
Potencionální obecný zlo-kolku-mi dovolej a tichý bláznovství na 3m2 ne.Logika?Ne :-)

Tomik - Profil | Út 19.2.2013 17:26:43

Mozna je na case napsat nejakou petici uz me nabavi ty rozdily!

Tomik - Profil | Út 19.2.2013 17:24:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj taky prispeju u nas na jednom reviru ktery je v chko je jedna vec,kterou taky nechapu.Na jednom brehu chatova oblast na ktere grilujou rozdelavaj ohne auto az u brehu atd.A kdyz prijde slusny rybar chce si postavit pristresek ohrat si vodu na butanove lahvi no proste atd.ze vsi slušnosti.Tak ma absolutni zakaz tito veci provadet a chatar muze.Co to je za pravidla v CHKO?Na vsechny snad stejny metr ne?

Sedli - Profil | Út 19.2.2013 17:14:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

metal >> Tendle rozdíl mezi rybářem a koupačem je strašnej, koupáč si myslí že si může dělat co chce, a mi máme všechno zakázaný, běda jak by jsi tam něco udělal, nejakou prkotinu.

Jezdíme taky na jednu pískovnu do CHKO na velkou Tušť, nevim, podle fotek by to mohla být ona.

Koupáč tam leží, koupe se, pak odejde nechá bordel, někdy si tam po cestě zajede i autem. Nikdo mu nic neřekne. Přijede tam rybář od pryč, třeba jen přez noc, a už jsi trnem v očích místních domorodců, a je zle. Přez noc si rozložíš bivak, jen do rana, rano hned máš dvě kontroli hodinu od sebe, buzerujou tě jak malího kluka. Ty si tam zajedeš autem aby jsi si vyložil věci a nemusel to všechno tahat, nebo někdy odpojujem karu, a už se jim to taky nelíbí.

To víš, koupáč je dost možná ubytovanej někde na penzionu, nebo v nějakým kempu, dnes se vykoupe, večer nakoupí žrádlo, druhej den si třeba prohlídne nějakou památku, tak jim tam natahá peníze a všichni jsou spokojený, kdežto ty tam naházíš tak akorád žrádlo. Pokud bereš ryby, tak jim odvezeš rybu, pokud ne tak si stejně myslej že jim ji odvezeš, jelikož oni nejsou v 95 % uznavači chyť a pust a tak to neberou v potaz. Plus jak je možné že někdo nejde za 3 hodiny pryč od vody, ten to přece chce úplně vydrancovat.

Prominte za pravopis, mam s ním problémy.

MAXXSKATER - Profil | Út 19.2.2013 17:09:24 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jabi >> Všude nám hází klacky pod nohy, na které doplácí slušní rybáři, že nějaká parta "buranů" někde jednou udělá bordel a pak se tak mluví o nás o všech rybářích, že jsme jedna banda a všichni stejní. Nám tady přes léto na jednom místě zakázali chytat úplně ... Nejsem si jistej konkrétně datumem, ale je to minimálně od 1.7. do 31.8.

jabi - Profil | Út 19.2.2013 17:06:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

je to pořád stejné,jednou takhle na rybách jsem měl z celty udělaný přístřešek a na jednou vidím,jak se přes loukuke mě řítí terení auto ochránců,chtěli mi dát pokutu,tak jsem jednoho hodil do vody a byla z toho podmínka,ale to už bude skoro 20let

Cloud - Profil | Út 19.2.2013 17:04:10

metal >> Mě to tak přišlo,je to hodně podobné.
Jinak je to sviňárna.

metal - Profil | Út 19.2.2013 16:56:40

Cloud >> Ne, tamty jiný kus jinde .

metal - Profil | Út 19.2.2013 16:56:20

aucon >> Zřejmě asi jo no .....

Cloud - Profil | Út 19.2.2013 16:51:00

metal - >> To je Majda?

aucon - Profil | Út 19.2.2013 16:41:13

metal >> asi ma nekdo v planu udelat z toho poradnej koupak s bufikama, nuda plazi a dalsima p....:(((

metal - Profil | Út 19.2.2013 16:25:20

Ještě vložím nějaké fotky ...

pohodak - Profil | Út 19.2.2013 15:05:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

ono to normalne neni
ale veci sa maju tak
aj v nasej MO je CHKO polovnici si tam jazdia vesolo a dokonca poniektory sukromnici s traktormi [tzv. pojazdna maznicka] na otazku ako je to mozne tak mi bolo povedane od zeleneho ze majitel ktory ma v oblasti CHKO luky si moze na ne ist pozbierat pokosenu travu aj traktorom ale vnuk ktory za nim ide na mopede odniest mu obed od babusky tak toho by mal pokutovat lebo on nieje majitelom teda nemoze tam vstupit motorovym vozidlom
samozrejme aj tam chodia domaci ako na skladku dreva a pytliaci sa jedna radost ale to nezmenis nakolko cloveku chleba das ale rozum nie
zakon je deravy ako syr ementalneho typu takze nieta sa co cudovat