MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách
Otázky a diskuse Seznam Diskuse

Konzumace ryb Tebou ulovených

Chycenou rybu sníš a pokud ne,tak proč.

Autor diskuse: tonda1953 ®
Zařazeno do: všeobecné - ostatní, 3.2.2013

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 16 | Vybrat stránku | Starší >> | Konec ]

N Lauri - ® Pá 8.2.2013 7:31:30
Pedro1 >> pěkná práce!
N Zlejšek - ® Čt 7.2.2013 17:57:12
tonda1953 - >> Sejde-li se to tak, že ryba vypadá chutně, rozměrově je tak akorát a já mám v tu dobu chuť na rybu, tu se tak vzduchem mihne mačeta a z ryby je řízek ve stadiu rozpracovanosti. Pakliže jedna z podmínek splněna není, ryba má kliku a obvykle je ještě ve vodě osvobozena a může ji sežrat někdo jiný :)
N Venca888 - ® Čt 7.2.2013 17:40:57
Paolomaldini >> tak jest...
N Netipa - poslední hrdina MRKu - ® Čt 7.2.2013 17:31:40
Paolomaldini >> Nebudu tě trápit. Snad bude stačit, když napíšu: :-)
N Paolomaldini - ® Čt 7.2.2013 17:26:15
Venca888 >> To je pečenej Amur????
N Paolomaldini - ® Čt 7.2.2013 17:24:30
Netipa - poslední hrdina MRKu >> V čem je ta jasná skutečnost? Nick je nic neříkajíci sled znaku za předpokladu že někdo nepoužije své občanské jméno. Má nick NETIPA nějaký hlubší význam? Jaký je rozdíl v nicku xc12xc12 a netipa? Tva myšlenková analogie me zaráží.

ps: skutečně jsi takovej jak se presentuješ? nebo ti to jen děla dobře?
N Paolomaldini - ® Čt 7.2.2013 17:20:35
Netipa - poslední hrdina MRKu >> K nikomu te nepřirovnávám. To bylo srovnání dvou různých lidí. A toho že IQ nemusí korespondovat s postoji a názory. Defakto jsem se tě zastal.


N Pedro1 - ® Čt 7.2.2013 17:06:44
mazar >> Není na tom nic těžkýho,vyzkoušej a uvidíš,jak to jde a grif si vychytáš sám.
N Pedro1 - ® Čt 7.2.2013 17:06:08
mazar >> Ostrej tenkej nůž a normálně od ocasu serezáváš šupiny od kůže.Na těle zůstane kůže,šupiny odřízneš jen s takovou slaboučkou vrtsvtou - lůžkem,která je drží pohromadě.

U kapra to dělám tak,že špičku fileťáku píchnu u ocasu pod šupiny a opatrně jakoby řežu směrem ke hřbetu.Pak otočím ostří k břichu a dělám to stejný.Když se to povede,zůstanou všechny ty šupiny z celé půlky pohromadě.

U toho candoše to jde normálně seříznout,jako když filetuješ rybu,jenom nůž založíš pouze pod šupiny.
N mazar - ® Čt 7.2.2013 17:00:23
Pedro1 >> seřezávání šupin? Slyším prvně, jak na to?
N Pedro1 - ® Čt 7.2.2013 16:56:28
nofish >> Za minutu ho nedám,ale dlouho mi to taky netrvá.S tou šupinou máš pravdu,to je hnus.

Mě to napadlo náhodou,vyzkoušel jsem to a funguje to líp než jsem doufal.Krásně to jde i z břicha,mezi ploutvema,...
Jen to chce dělat před kucháním,aby držel tvar těla.Jak ho nejdřív vykucháš,půjde to z břicha špatně.
N nofish - ® Čt 7.2.2013 16:51:57
Pedro1 >> nikdy jsem to nezkoušel, umím ho oškrabat za minutu i celkem bez bordelu (na jak okouna), ale asi to budu muset zkusit i takhle. Není totiž nic hnusnějšího, když přehlídneš šupinku a ta pak zaskřípe mezi zbama :-)
Já jen že se mi nezdála te barva, tak jsem špekuloval, proč je taková jaká je :-)
N Pedro1 - ® Čt 7.2.2013 16:37:20
nofish >> Jo.Mě na candátovi hrozně se..,že když jsem ho škrabal,tak byl všude hroznej bordel.A stahovat ho je škoda.
Takže jsem vyzkoušel tuhle variantu seříznutí šupin a ono nejen že to šlo,ale navíc to bylo asi třikrát rychlejší než kdybych ho škrabal a nikde žádný bordel.
Normálně se krásně seřzávají pruhy šupin,rychlá čistá práce.
N Venca888 - ® Čt 7.2.2013 16:31:15
šmudla007 >> nebyl to sice žádnej obr, ale ten talíř má nestandardní velikost - na něm se servírujou husy...
Tlouště nemusim...ale to víš, že kdybych měl jo chuť na rybu a nic jinýho nebylo, tak s tim taky něco dokážu udělat... :-)
N Venca888 - ® Čt 7.2.2013 16:28:50
Pedro1 >> tak jo, no... ale chutnal jako amur... :-)
N nofish - ® Čt 7.2.2013 16:24:42
Pedro1 >> divná barva toho masa.... ty ty šupiny podřezáváš jak u kapra nebo co? :-)
N petr616 - ® Čt 7.2.2013 16:21:32
moskyt >> papusek je krutej, je neskutecny co se dokazou naucit nektery zvirata...
N Pedro1 - ® Čt 7.2.2013 16:20:26
Tak taky něco k tématu.Tohle dvakrát až třikrát do roka můžu.
N moskyt - ® Čt 7.2.2013 16:19:34
petr616 >> Hele, když máš tolik toho rozumu, myslíš, že bys zvládnul to, co umí ten papoušek ?


N petr616 - ® Čt 7.2.2013 16:17:10
Pedro1 >> Prosimte ja uz jsem si to s netipou vyrikal, chapu ze se potrebujes vylejt, ale me to fakt nezajima. Dva blazni to uz je na me trosku moc. Kdyby treba jezdil k vode na bilem koni v kocaru a motylkem u krku a cylindrem, tak s tim co ma v hlave, mi ver, ze na jeho uroven se opravdu dostat netouzim ani v nejmensim. On ma svuj svet, urcite na to je nejake diagnoza, kdyz mu to vyhovuje tak at k doktorovi nechodi, me to je jedno, je to jeho zivot a co si o nem lidi mysli mu evidetne nevadi (jako vetsine jemu podobnych lidi) takze tak, nic vic, nic min.
N šmudla007 - ® Čt 7.2.2013 16:16:50
Venca888 >> To zase já si občas ze srandy tlouště připravím, mne zmátla velikost toho talířku a těch brambor jako přílohy. Amury chytám (jednoho) přes celý talířek i přes pánvičku a byl výborný.
N PankyCV - ® Čt 7.2.2013 16:15:57
Pedro1 >> Amur, tloušť




N Pedro1 - ® Čt 7.2.2013 16:12:23
petr616 >> Ty prostě Netipovi jenom závidíš.Jeho úspěchu v lovu,chovu,pěstování,šlechtění a ochraně kaprů,viď.To je smutný,ale když na sobě budeš tvrdě pracovat,taky budeš jednou tak dobrý.
N petr616 - ® Čt 7.2.2013 16:09:48
Pedro1 >> No rozumu mam evidentne vic nez vy dva dohromady.Bezte se raci zeptat pana doktora, jestli vas pusti spolecne do stejneho pavilonu a tam si muzete utesovat ega, me uz takhle debata vazne nebavi.
N Pedro1 - ® Čt 7.2.2013 16:05:55
Venca888 >> Je to tloušť a hotovo.Nebo ať se udělá anketa a Vydrák to rozsekne,co to vlastně je.
N Venca888 - ® Čt 7.2.2013 16:04:59
šmudla007 >> to je amur... čímžto se tloušťum omlouvám.... ty nejim...
N PankyCV - ® Čt 7.2.2013 16:01:46
Občas grilujem i hamburgery.
N Pedro1 - ® Čt 7.2.2013 16:01:22
petr616 >> Až budeš natolik inteligentní a kulturní jako Netipa a budeš chodit k vodě v obleku s kytkou v klopě,protože máš k rybám úctu,můžeš mu tykat.Zatím můžeš jen šoupat nohama a být ticho.Ještě jsi pro rybařinu a kaprařinu nic neudělal,narozdíl od Netipy,kterej zachraňoval kapry převozem do Mělic a podobně.

Jsi nevychovanej a nemáš z toho rozum.
N nofish - ® Čt 7.2.2013 16:00:04
šmudla007 >> K masovému vybití tloušťů asi nedojde. Velký tloušť není blbý jak kapr a ldi obecně přece neumí chytat. Jakmile někdo sežere malého, tak bude jenom plivat kosti a dá jim pokoj :-)
Ale pro jistotu teda radši jo, schovat. Jak to vidím, začínám mít hlad na rybu...
N petr616 - ® Čt 7.2.2013 15:59:46
Netipa - poslední hrdina MRKu >> o tom neni pochyb, to ja ti rikam uz od zacatku.
N Lab - ® Čt 7.2.2013 15:58:45
nofish >> To je pravda.A mluvím z vlastní zkušenost :-))
N Netipa - poslední hrdina MRKu - ® Čt 7.2.2013 15:58:29
petr616 >> v pořdáku. Tedy jsme se shodli, že každý žijeme v jiném světě a to je dobře.
N šmudla007 - ® Čt 7.2.2013 15:56:59
nofish >> Příspěvek Vency888 by měl být schován protože jinak dojde k masovému vybití všech tlouštů na vodách a sportovní rybáři nebudou mít co lovit. Konec tlouštů v ČR nadohled.
N Lab - ® Čt 7.2.2013 15:56:32
PankyCV >> Neprovokuj!!!o)))))
N nofish - ® Čt 7.2.2013 15:56:32
Lab >> :-))) tak je to prý i se šnekem, no nevím... :-)
N PankyCV - ® Čt 7.2.2013 15:56:30
petr616 >> Těžko říct...já si myslím že je to jak pánvička ne? Nemám stakovým grilem zkušenost no :/
N petr616 - ® Čt 7.2.2013 15:56:06
Netipa - poslední hrdina MRKu >> Podivej se jeste jednou na video s panem Cibulkou, ktere sem tady postoval o par prispevku niz, ten je na tom stejne podobne jako ty, opravdu vam ten velky svet hosi nezavidim :-D
N Lab - ® Čt 7.2.2013 15:55:46
nofish >> Dovolím si oponovat.Ryby není žrádlo.Pokud se umí vhodně připravit,tak to je zpravidla delikatesa.
N PankyCV - ® Čt 7.2.2013 15:55:36
Lab >> A víš jak to u vody chutná? Když je čerstvá a dobře ochucená? S bilikonkov máslíčko ještě na to :)

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 16 | Vybrat stránku | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všeobecné | ostatní ]

Co je nového - všeobecné
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Poděkování

Vážení kolegové, dovolte mi ,tímto poděkovat za nezištné jednání kolegovi pod nikem Edward.a z Frýdku Místku. Dnes mi přivezl pro děti z rybářského kroužku v Sedlnicích spoustu rybářských potřeb /...

Členská schůze MO ČRS Písek

Členská schůze MO ČRS Písek se bude konat v úterý 4. dubna 2017 od 17:00 hodin v hudebním sále Kulturního domu nábřeží 1.máje Písek

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniVezírek 352 032

Za 173
uzlová PAD síťovina, barva zelená, velikost ok 18x18 mm, délka 75 cm, průměr 30cm.


akce, rybareniVýprodej FOX Zimní komplet Carp Winter Suit

Za 4550
Pro registrované zákazníky za 4 261Kč. Skladem posledních pár kusů.


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské centrum BIG FISH Rybářské centrum BIG FISH

Plzeň, Goethova 6