Krmení na plotice - stojatá voda přehrada

Prosím poraďte v jakém poměru a jaké druhy jednotlivých komponentů (tzn. strouhanka, orig. krmení, posilovač, portikl, atd.) na ploticové krmení na přehradu v zátoce u přítoku s hloubkou cca 4 - 4,5m. Myslíte si, že se účinnost krmení zvýší přidáním holubího trusu? Díky za odpovědi
Autor diskuse: Robert Cerny - , 17.4.2001 plavaná - nástrahy, návnady

David B. | Pá 20.4.2001 22:50:53

Krmeni na plotice na stojak ? Ja osobne chytam plotice, i kdyz nechci, dokonce ani kdyz jsem chytal na kukurici, tak jsem se jich nemohl zbavit.Holubi trus, to fakt nevim, nikdy jsem to nezkousel a asi ani nebudu. Dobre podle mne funguje vanilka a karamel, jako partikl konopi, kroupy, na velke plotice i kukurici. Ja osobne moc nevnadim, plotice chytnu vzdy, kdyz jdu k vode, je to takova ryba zachranar, vetsinou si je potom najdu, mensi se vetsinou drzi blize u brehu, vetsi dal, nebo kdyz je velka hloubka hned u brehu.

Specimen | Čt 19.4.2001 10:18:01

Tenhle holubí trus se stejně nepoužívá ... ale můžeš to zkusit někde nahoře navrhnout

Martin M. - Profil | Út 17.4.2001 16:57:59

Speciman> nevis, nejsou nejaky dotace od ministerstva kultury za to, ze jim budu cistit sochy, budovy a dalsi pamatky od holubiho trusu? :-)

Specimen | Út 17.4.2001 16:33:11

Holubí trus je vynikající věc, alemusí se to umět použít. Pro normální rybolov jsou to celkem vyhozený prachy. Jestli chceš vařit vodu, tak si kup Sensas 3000 Gros Gardons a 3000 Etang, dej tam trošku Aromixu Gros Gardons a posilovač Vanille Gardonix Gros Gardons. Když to namícháš čistý, můžeš s tím vyhrát závody. Když to řízneš půl na půl se strouhankou a šrotem, tak si bombasticky zachytáš. Ale jestli nezvládneš techniku lovu, tak tam můžeš dát zlatej písek namíchanej s Johny Walkerem a bude ti to stejně k h..... .

Martin M. - Profil | Út 17.4.2001 16:01:50

holubi trus je asi takova bomba jako varena mrkev na kapry... a taky vlastovci trus, to je jeste vetsi pecka... (budou te driv palit oci z toho smradu).
Jinak moc nechapu, co chces na ty plotice vymyslet - namichej srot se strouhankou tak, aby to drzelo hodne pohromade, pripadne do toho dej rozmocenej chleba a taky hlinu, prepasiruj pres sito a hotovo! Pokud si chces zachytat, tak ti to staci, pokud chces zavodit, tak pouzij kupovane krmeni. Partikl byt nemusi, ale pokud chces opravdu velke plotice, tak pouzij konopi - hlavne na tvrdem dne (sneci). Posilovac - opet bez nej, pripadne pro lepsi pocit pouzij vanilku nebo neco podobneho. Plotice okolo 20cm jsou desne hloupe...