Mimopstruhový revír na Horní Bečvě

Dáte mi někdo tip na mimopstruhové revíry na Horní Bečvě?
Autor diskuse: udo.joint - Profil , 24.5.2012 feeder - revíry, cestování

Kozič origin - Profil | Út 29.5.2012 11:06:56

udo.joint >> A to když o ten papír příjdeš, tak nebudeš moct jako chytat? Ba ne. Jeden můj známý chytá bez papírů. Já jsem to taky zkoušel a jde to. Jen se nesmím moc ukazovat ve městech a mezi lidma, o což samozřejmě stejně nestojím.
Teď pochopíš.
Jestli je rybařina sportovní, tak se nemusíme bát chytat jen tak tréninkově bez papírů. Každý dobrý sportovec ten trenink potřebuje, protože jenom ten talent nestačí.
Papíry potřebuješ na zápas, na trénink ne.

udo.joint - Profil | Po 28.5.2012 8:26:56

Díky za typ a rady ale já mám povolenku mimopstruhovou a nechtel bych o ni příjit.
Já si chci pouze zachytat nic víc. Budeme na Hotelu Kahan a tlachat z babama to me nebaví.Na to fakt nejsem .Ale pruty beru snad tam něco najdu.Ale nechapu jak si napsal Když trénuješ tak nepytlačíš.Ja nechci brát ryby ja si chci zachytat.
S pozdravem hezkého dne Pepa
A dík.

Kozič origin - Profil | Ne 27.5.2012 12:46:25

udo.joint - >> Na Horní takového nic není. Můžeš zajít na přehradu, ale je to jakože pstruhovka. Pokud s tím nebudeš mít problém a nějaké výčitky, můžeš chytat jako na mimopstruhovce.
A pokud jsi sportovní rybář, tak se nemusíš vůbec bát řešit to. Prostě vem rybičky a jdi si jen tak tréninkově zachytat. Když trénuješ tak nepytlačíš.
Jsou tam totiž nasazení candáti a plavou tam vygranulovaní pstruzi z Popradu- na ty stačí rohlík. Mají ho radši než rybičku. V případě krize se můžeš uchýlit k trénování v lovu kapra, nebo aspoň nasbírat nějaké raky. Jsou prý chránění, ale na mě to ještě nikdy žádný neřekl.