Pádla k loďce

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte nákres (plánek) pádel k pramici, konkrétně loď bolen. Chci si je vyrobit doma a neznám přesné rozměry. (někdo mi je ukradl) Děkuji za odpovědi..
Autor diskuse: Marthyn - Profil , 20.4.2012 všeobecné - domací dílna

Feroo - Profil | Pá 20.4.2012 21:46:19

Marthyn - >> presne tak ako píše kolega nižšie, len kus zrezaného dreva....Literatúra je celkom nápomocná, ale stačí ak si sadneš do pramice, vyskúšaš s obyč. doskou aká je optimálna dĺžka vesla (tak aby ideálne zaberalo a aby sa nijako extrémne nekrížili ruky), bod kde spraviť uchytenie, atď... Nakoniec s troškou šikovnosti alebo šťastia z toho vznikne niečo takého :)

packa - Profil | Pá 20.4.2012 21:32:56

mily Marthyne-jako PADLO ti poslouzi jakekoliv co koupis ve sportu ale kdyby jsi chtel vesla-doporucuji knihu Stavba,oprava a udrzba plavidel-mela by byt v kazde lepsi knihovne-v podstate to je prkno seriznute do klinu a podle velikosti lodi a tve nekde pridelas havlenku-to je to na cem se to veslo pohybuje-jako byvaly majitel si snad pamatujes jak to vypadalo?-jinak jedem par vesel mi zustal po ukradene pramicce-ale nenecham-uz stavim novou