Žížalové ,, boilies ,,

Ahoj...
Hlavou mi bleskl zvláštní nápad - nasekat žížaly a přidat je při výrobě boilie do směsi... Usušené nebo hned vlhké to nevím, ale --------- CO VY NA TO ?!?!?
Autor diskuse: Štěpsa - Profil , 16.4.2012 kaprařina - nástrahy, návnady

Ziltoid - Profil | Út 15.5.2012 6:00:44

Rashid 28.93 - Profil | So 12.5.2012 14:48:42

A co je nesekat, kdyz si sezenes uzlovatko na zizaly, nauzlujes si hromady zizalovyho boilesu a mas cely svoje dilema poreseny....

rusta - Profil | So 12.5.2012 14:31:50

vlastni praxe všecko sem to voskoušel

Štěpsa - Profil | Po 30.4.2012 18:13:09

Do hospody určitě ne :D

petr12 - Profil | Ne 29.4.2012 21:12:08

Tak jsem to tu pročetl a ...mám dojem, že se ocitám mezi bytostma mimozemského charakteru!!! Kam na to chodíte?..oo)))

rusta - Profil | Ne 29.4.2012 20:29:58

Jiří Š. >> nejlepši je smichat všecko dohromady

rusta - Profil | Ne 29.4.2012 20:28:07

nebo jen starou bábovku to jim taky šmakuje

Jiří Š. - Profil | Ne 29.4.2012 20:24:33

Štěpsa - >> tak to zkus sám... není nic jednodušího než to zkusit, tady uslyšíš stejnak jenom pindy, které v praxi nefungují; já jsem splácal z kuchyňských zbytků(staré cukroví, krupice, mleté ořechy....) 3kg koulí a žrali to jak o život....

rusta - Profil | Ne 29.4.2012 20:07:38

nejlepš je žižaly nadrtit a přidat do krmici smesi Ps: chutná jim to a hodne

šmudla007 - Profil | St 18.4.2012 11:49:30

když se napíchne rousnice tak aby byla dokolečka tak bílá ryba nebude mít šanci ji začít porcovat a trhat od konečků. Tímpádem jsou rousnicové kolečka super selektivní rousnicové InstantReady ŽížalovéBojlíz(Bo to příroda tak prostě vymyslela).
Hned jak bude zase pršet, tak půjdu nalovit na dvorek žížalové bojlíz a vyzkůšám jak jim to bude šmakovat.
Fermentované žížaly nevím, možná by to nebylo špatný místo melasy ředěný žížalí sirup do krmení aby se to ovoňalo animokyselinama.

Kozič origin - Profil | St 18.4.2012 11:14:25

Štěpsa - >> Když chceš hamburger, dej si k..a párek!

daniels - Profil | St 18.4.2012 8:30:03

Hoj co tak vzit boili směs a přidat tam esenci žižala našel jsem ji tady http://www.as-fish.cz/12848,cz_jet-fish-esence-vodo​u-rozpustna-baze-50ml.html a hotovo vymalovano :-))))

Ziltoid - Profil | St 18.4.2012 7:56:31

arnošt >> !!! :-D !!!

Ziltoid - Profil | St 18.4.2012 7:54:21

Cloud >> Cloud - 17.4.2012 22:52:54 >> No jo natrávená žížala, to bude hit sezony. Fakt bych se ale nedivil, kdyby někdo něco pod tímhle názvem začal něco prodávat.... :-))

kolja - Profil | St 18.4.2012 7:52:10

rover >> rousnicové boilie je jen pro zkušené alchymisty...

rover - Profil | St 18.4.2012 0:21:49

A co teprve rousnice, ta je "víc", jak žížala !

Rumpeľ - Profil | St 18.4.2012 0:12:45

neviem..skusit to mozes,ale naco kazit original...ked ti ide o smrad,tak da sa kupit aroma...

kolja - Profil | St 18.4.2012 0:06:13

Štěpsa - >> a co takhle chytat na tu žížalu? zauzluješ do tvaru koule a pohoda.

arnošt - Profil | Út 17.4.2012 23:57:30

Tahle diskuse mě vede k zásadní a průlomové otázce : dipujete někdo žížaly??? Existuje na ně žížalí dip a žížalí prášek? Je dnes ve světle nejnovějších technologií dipování rousnic nezbytností?Dá se žížala namletá do boilíz považovat za vytuněnou nástrahu?A co na to Lukáš Krása??? :)))))

Cloud - Profil | Út 17.4.2012 22:52:54

Ziltoid >> Požvejkat a tak na hoďku polknout a pak zvrátit ven!

Trošku natrávit!
Pak to musí být bomba a jezdit samo!
:-))

Ziltoid - Profil | Út 17.4.2012 22:35:21

Štěpsa >> Tos měl požvejkat.......Vzít si to k televizi a měl bys to hned. Než nějaký brambůrky, moh sis pošmáknout.

Ziltoid - Profil | Út 17.4.2012 22:33:35

To mně jednou odrovnaly tekutý játra, nevím kdo to vyráběl, ale hotovej Fosgen :-), ale rybám to chutnalo.