Karviná - Špluchov

Zdravím všechny co mají poblíž tento revír. Zajímalo by, zda jak to tam vypadá, obsazeni ryb, a celkové vaše hodnoceni a zkušenosti. Pokud vím tak od Nového roku je to svazový revír.
Autor diskuse: obok - Profil , 16.9.2011 všeobecné - revíry, cestování

Teigr - Profil | So 17.9.2011 12:00:05

Ahoj, ta mapa co si poslal je už minulost. Ja tam ted chodím velmi rád a často. Je to složitá voda ,ale zato hojně obydlena rybí populací :o). Jsou tam štiky, candati, karasci a bolení co ti nedaji klidu a bombardují hladinu plnou malých rybek. Prostě nádhera. Určitě se tam zajed podívat je to sice složitěši k vuli vázkam ve vodě, kterych je tam mraky ale zase není to aspon nuda a furt musíš něco vymyšlet na novém místě lovu. Jinak davej pozor chodí tam i cigani , což může mit následek ukradení prutu a podobně. Chodí tam sice rybařská stráž a i policie ale nejsou tam kdždý den. Proto doporučuji na noc tam jit mynymalně 2 neli 3. Podle dalších informaci by tam jsou i líni a taky uhoři což zatím nemám osobně potvrzene. Když tak se zeptej kdybys něco potřeboval. Čus a at se daří :o)

DavidKarvina - Profil | Pá 16.9.2011 18:01:40

ne ne to není ono to asi myslíš jinou vodu.Ten Špluchov je propadlina tet sem se od tama vrátil byl sem se tam podívat a zas tam dlouho nepojedu všude samá halda

obok - Profil | Pá 16.9.2011 15:52:53

DavidKarvina >> a je to tam jak to zaplavilo minuly rok pri povodnich?

DavidKarvina - Profil | Pá 16.9.2011 15:07:24

Je tam sem bydlel už nás zbourali :D Ryby tam jsou Kapr,štika,okoun,candát,ale hlavně karas.Revír to opravdu je