Volně se zozvíjejcí příběh

Tato diskuse nemá sloužit jako diskuse, ale má to být jeden dlouhý příběh s tím že do něj každý může psát pokračování a tak se bude příběh rozrůstat. Začněme dejmetomu takhle já vymyslím osoby a vy již uděláte celý příběh jak jen se vám bude líbit.

Žili byli čtyři rybáři. Jeden se jmenoval Karel. Byl to starej děda a taky masař jak vyšitej. Druhej se jmenoval Pert a byl to opak Karla. Byl to mladej rybář a každou rybu co chytil tak pustil. Třetí byl Michal a ten snad neznal jinou metodu než feeder. A ten čtvrtej byl Jakub a ten zase muškařil.

Tak osoby jsou a co budou dále dělat je jen na vás. Přeji vám zábavu při vytváření a čtení tohoto příběhu.
Autor diskuse: kapr1298 - Profil , 16.9.2011 všeobecné - ostatní

: vydrák - Profil | So 17.9.2011 21:12:56

kapr1298 >> ...ostatní ryby emigrovali do Ameriky,kde vyprávějí ostatním rybám o situaci v Čechách.
Americký ryby jsou z toho celý vykulený,zvláště,když se dozvěděli,že existuje jakýsi MRK - Maťákův rekvalifikační kurs,který učí rybáře jak chytat dravce bez lanka a jiné skopičiny.
Americké ryby to vzali jako jasnou provokaci a poslali všechny emigranty zpět...

Teigr - Profil | So 17.9.2011 16:54:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Prvně neměli moc sumci zájem o takovou , smrdutou nástrahu. Jelikož před tím než se stal potravou měl na oběd a večeři čočku :o). Sumce lákalo sice šplouchaní a tlukot o hladinu, ale když začal pouštět bubliny hned je to odradilo. Když pomalu Markovi dochazeli síly a větry slábly, začalo se kolem něj zhlukovat hejno málých okounku a začali mu oždibovat prsty. Jelikož měl na rukou a krku řetízky přidali se i štiky. Po pár útocích se jeho tělo snášelo pomalu ke dnu kde už čekali netrpělivě sumci aby se taky zhostili hostiny. Vlivem Karla který díky sevé vynalezavosti jak udělat přírodní bulkátko aby okysličil vodu, zachranil a nakrmil všechny dravce v okolí. Ale co ostatní ryby co se stalo s ními ???

: vydrák - Profil | So 17.9.2011 12:25:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

..a ten rybář s tou sestavou ABU vzal mladíka co se zove Marek, nastražil ho na sumčí hák z údajně šedesátých let, nakopnul do prdele a předhodil jako nástrahu pro největšího sumce, který kdy plaval v našich vodách...

MarekB - Profil | So 17.9.2011 11:04:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Až na jednou se na rybníce potopil ropný tanker který narazil na ledovec a všechna ropa se vylila do rybníka a ryby zahynuli.Hned druhý den tam dorazil Karel přezdívaný :vydrák s retro sestavou ABU údajně ze šedesátých let a začal ryby zkoumat jestli nepochcípali vlivem kyslíkového deficitu...

šmudla - Profil | Pá 16.9.2011 10:34:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jednoho krásného dne se vypravila parta kamarádů společně na ryby. Mladý a silný Petr několik dní předem zakrmoval dva hot fleky, jeden před padlým stromem a druhý u malé zátočinky u rákosí.
První přišel k vodě nespavec Karel, jelikož nemůže díky nízkému důchodu spát přištrachotil se na lovné místo již o půl páté na svojí opečovávané Babetě, zapíchnul vidličky, do srkačky napěchoval trochu strouhanky a na háčky nabodnul medové kuličky(cejni je zbožňují a Karel má cejny rád).
Na prut nahozený před stromem mu zabralo první, byl to statný lysec přes 60cm, děda Karel nelenil a kapra šetrně vyháčkoval a přemístil do vezírku. Pak najelo hejnko cejnů z nihž si Karel vybral ty větší aby kaprovi nebylo smutno. kolem sedmé hodiny dorazil unavený Petr(jelikož v noci byl ještě krmit a pak ráno zaspal), cca hodinu mu trvalo než rozdělal oheň, postavil bivak, zakrmil kobrou peletami a kuličkami a nahodil pruty a sešteloval pípáky(Karlovi totiž to pípání zvyšuje tlak). Michal zavolal že dneska na to háže bobek a že jede na řeku na ostroretky, ať si užijí kaprařinu. Už bylo cca kolem desáté když Petrovi začlo blikat a popiskovat elektronické zařízeníčko, na koulís se napíchnul cejn. Petr ho okamžitě odkopnul deset metrů od břehu jelikož měl nahozeno na kapra a cejna chytit nechtěl a ryby nebere tak je pouští. Děda chudáka pušteného cejna přehodil a zkrátil mu utrpení, z cejna ufláknul filetu, osolil a smutně žvýkal sušši při pohledu na nehybné předšpičkové policajty.
Petr mezitím tvrdě usnul v bivaku na desetinohém lehátku a Karel mu zlomyslně vypnul pípáky. Zužitkoval tři jízdy a do Petrova vezírku umístil všechny tři ulovené kapry.
Když v tom zčista jasna zpoza křoví vystoupila temná postava, porybný zvaný tvrdák Čak přišel na kontrolu. Ďěda předložil povolenku, ukázal zapsaného 60tníka kapra a cejny ve vezírku, porybný poté štouchnutím vzbudil nic netušícího petra, v Petrově povolence žádný kapr zapsán nebyl takže kapři dostali svobodu a petra čeká vysvětlování před komisí proč v ochranném pásmu táboří a nevěnuje se rybolovu. Petr vůbec nechápal jak mohl on který ryby pouští přijít o povolenku, asi se příště k cejnovi bude chovat s větší úctou. Dědovi zavolala babička, že už bude oběd a jestli něco bralo, děda šoupnul úlovek do igelitky a vesele odjížděl k domovu. následujících ještě několik dní na zakrmeném místě ulovil několik pěkných kaprů a dokonce i štiku.

nepijunesouložimneko - Profil | Pá 16.9.2011 10:20:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

patlal >> teda utopili...
Zpráva o tom, že do přehrady zahučelo zelené embéčko, kamuflované rzí, známe to auto vyhlášené rybářské skupinky, se pod vodou rozjela jak blesk! Mladí kapříci a duhoně se radovali a říkali- Chytíme je a pustíme si je! Staří sumci mrmlali pod fousy- zasek nám tu nadělali bordél, zasek nam tu nadělali bordél, to bude boží dopuštění, zesek... a furt dookola.
Jak mladí řekli, tak i udělali- doplavali k pomalu se potápějícímu, bublajícímu autu, podívali se dovnitř čelní šíbou, naštěstí Michal, než zkrátil nicky, pustil před nárazem na hladinu stěrače. Protože byii mladí a rozhodní, aby ne, bez zkušeností je každej rychlej, verdikt padl okamžitě. Nejlépe dopadl Karel- na toho nebyli žádné negativní reference. Žáden kapřík nebo duhoň si nepamatoval, že by někomu trhal za tlamku a jako jediný slušný člověk šel na hladinu hned s pomocí všech rybích bratří . On totiž kapr nemá daleko do delfína! Láskyplně ho nadnášeli až ho milostivá vlnka položila na břeh. To zbytek osádky neměl takové štěstí. Michala, Jakuba a Perta si vždy těsně pod hladinou odlovili a stáhli je zpět k autu. Nejoblíbenější nástrahou mezi mladými se stal sáček s kyslíkem..Jenom díky tomu, že si mladí a neklidní prosadili 24, tak mohli naši nešťastníci přežívat a kout plány na útěk. A jednoho dne...

vydra Lucky - Profil | Pá 16.9.2011 9:51:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

patlal >> Teda ty jsi tomu dal. Já to měl tak pěkně sesumírované a ty tohle. Zatím, co Karel to nevydržel a umlátil šíleného Petra bambusákem, sám vzápětí umírá na infarkt uvědomiv si, co spáchal. Feedermanův příběh končí v pasti na medvěda, nalíčené v houští, kterým se prodíral na svůj tajný flek no a konečně Jakuba sežrala anakonda na jedné z jeho výprav s mušákem kolem světa exotickými zeměmi, aniž to stačil nafilmovat. ...škoda, byl jsi rychlejší :-)

patlal - Profil | Pá 16.9.2011 8:53:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

A jednoho dne jeli všichni bratři na ryby a co se nestalo.Selhali jim brzdy a spadli s autem do přehrady a všichni se utopili...

Anýzový dědek - Profil | Pá 16.9.2011 8:51:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kapr1298 - >> Při dlouhém čekání na záběr usedl Karlovi na prut ledňáček s rybkou. Michal chtěl ptáčka vyfotit, ale nestihl včas vyndat svůj foťák. Ale ten zážitek se mu hluboce vryl do duše.
Od té doby pozoroval vše kolem sebe a začal si uvědomovat, že je jen součástí krásné přírody a začal se k ní chovat s větší ůctou.Už nikdy po něm u vody nezůstal jediný papírek a ani vajgl od cigarety.Pravidelně se zůčastňoval brigád a aktivně nabádal ostatní k úklidu........

Zlejšek - Profil | Pá 16.9.2011 7:14:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

tomisBMW >> "Vole tak ho pusť, když ho polejeme klinikem, tak to ještě rozplave.", vyhrkl Pert a s lahvičkou odporně páchnoucí kapaliny se začal sápat na Karlova násaďáka. "Jdi s tím sajrajtem do prdele!" nedal svou kořist Karel a vrhnul po Petrovi kapří útroby. "Toho čeká už akorát tak trouba, knedlík a zelí." Pert si odlepil kapří střeva z obličeje, zakápl klinikem, něžně je položil na hladinu a se slovy "A přece by plaval" znechuceně odkráčel.

tomisBMW - Profil | Pá 16.9.2011 2:01:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kapr1298 - >> :-)) no to jsem zvědavej :-))Jeden krásný čtvrtek si Petr zašel k lékaři, aby se moh dřív vypařit z arbaitu a zajít si na svou oblíbenou srdcovku.U lékaře v čekárně se doslech, že se právě nasazovalo 5000ks kapra 3000ks štiky.Nebyl ještě ani čas oběda a Péta doráží na svuj flek vysekanej v rákosí,kde vidí staršího bráchu Karla jak oplachuje v rybníce už vykuchaného kapříka s bídou 41cm .Karel spustil :nazdar brácha ,se čum co zas nasadili za kryply ...........................