Závody na nádrži Asuán

Zdravím kolegové,v září jedem s kolegou na Asuán na závody. Sháním nějaké informace o této vodě,co vám na ní funguje za koule,návazce a kam to házet,krmit málo nebo víc,popřípadě kde jsou top fleky?

Vitali - Profil | Čt 4.8.2011 22:42:05

Hermis_s >> Vzal jsem to hodně obecně,myslím si, že mu i tohle pomůže.Z druhý strany má podle mě větší šanci na záběr než když to hodí někam do půlky(stát se může, že by ryby tahal zrovna z půlky, to neříkám).Kdo to tam zná, tak ví, že záběry chodí nejčastěji z druhýho břehu.A že budou zrovna závody, no a co?Přes víkend je na nádrži plno rybářů, možná víc jak na závodech a taky to perou téměř všichni na druhou stranu a ryby se tahaj....Tak dobře,místo není úplně jedno, mám místo ze kterého bych to na druhou stranu neházel a ryby bych tahal......

Fishky - Profil | Čt 4.8.2011 21:15:53

Hermis_s >> s tím nejde než souhlasit, každá voda má lepší či horší místa, no na druhou stranu po závodech nejezdí jen profíci, ale i "relaxační" lovci a pokud tito losnou "top" flek, tak chytí vesměs méně, než zkušenější rybáři na průměrném místě. Těch lepších míst tam není moc, no na druhou stranu je tam dost těch "průměrných", kde se dá zachytat takřka všude. Hodit to na druhou stranu není taková sranda, je to opravdu celkem daleko (někde až moc). Jedna věc je házet hlava nehlava co to jde, druhá pak házet hodně, ale současně i přesně - to je panečku umění. To se pak trhají rakety, olova montáže... :-)))

zolotarev550 - Profil | Čt 4.8.2011 21:08:02

Vitali >> Takže na druhou stranu jo?Kolik to tak je metrů?

Hermis_s - Profil | Čt 4.8.2011 20:14:38

Vitali >> Stejnou strategii tam bude mit 90% zavodniku,nejde o to byt jiny,lepsi?Jedno kde sedis,tomu sam neveris...Byl jsem tam jak na zavodech,tak jen tak s kamarady, naprosto diamtralne odlisny chovani ryb(pokud neberu v potaz pocasi).

Vitali - Profil | Čt 4.8.2011 18:24:39

zolotarev550 - >> Zdarec, Asuán mám kousek od baráku, takže tam sem tam vyrazím....je celkem jedno co chytneš za fleka, většina ryb se tahá stejně od protějšího břehu(z té strany se chytat nesmí), takže pokud nemáte na závodech povolený zavážení, tak trénovat přesnost náhozu a rvát to klidně 50cm od druhého břehu.Kdyby sis chtěl něco přečíst, tady máš odkaz : http://www.rkmb.cz/products/masakr-na-asuanu/