Lov šťúk 90+ prívlačou......

vybavenie, nástrahy a postrehy pri love veľkých šťúk. A ako vlastne na hlbinné štuky
Autor diskuse: Nat - Profil , 12.7.2011 dravci - ostatní

Nat - Profil | St 13.7.2011 18:55:27

HmmmmTakJooooo >> ani sa nečudujem, sumce sa nechytajú veľmi na megagumy.

P!F - Profil | St 13.7.2011 13:22:07

Flip >> to je jednoduche, ale nesmiem to zverejnit cele! Ale skusim naznacit. Zober ciernu slepicu .... atd.

Ečko - Profil | St 13.7.2011 13:04:23

sliver - samolibý vůl >> :-)))))

Flip - Profil | St 13.7.2011 12:59:36

Tak jak ty kudly grilovat a sežrat jsem tady dozvěděl a dokonce i něco koření navíc ale jak je mám žehlit jako na běžícím páse mi tady neprozradil nikdo:-(

sliver - samolibý vůl - Profil | St 13.7.2011 12:34:06

libec77 >> ano, často si najde obdivovatele, dík.

libec77 - Profil | St 13.7.2011 12:31:27

sliver - samolibý vůl >> Nadarmo nemáš takonej Nick!!!!

sliver - samolibý vůl - Profil | St 13.7.2011 12:29:06

libec77 >> posunul jsi mi hranice normálnosti, dík.

libec77 - Profil | St 13.7.2011 12:20:26

sliver - samolibý vůl >> Uklidni se ,normálně se bavím a ty se chováš jako D-----k

P!F - Profil | St 13.7.2011 12:00:52

libec77 >> nemam skusenosti s rybami na razni, ale ked robim rybu co ma par kilo v celku v pahrebe tak tych 45minut je minimum, mam pocit ze na razni to ide este pomalsie.

sliver - samolibý vůl - Profil | St 13.7.2011 12:00:49

libec77 >> no konečně je to venku. Tak se pochlub tím smradlavým monstrem a už dej pokoj.

libec77 - Profil | St 13.7.2011 11:58:48

sliver - samolibý vůl >> ještě sem myslel grilování v lávovým zavřeným grilu ,to bude asi ten rozdíl času přípravy.

libec77 - Profil | St 13.7.2011 11:57:08

P!F >> nevím kolik měl byl kopován chlazený v Makru ke 30tinám

sliver - samolibý vůl - Profil | St 13.7.2011 11:56:54

libec77 >> tak si přečti pozorně zápis lauriho. Zkus jinou rybu sundat z rožně za půl hodiny, třeba kapra, štiku nebo candoša. Tak velkou jako toho lososa.

P!F - Profil | St 13.7.2011 11:54:45

libec77 >> metrovku?

libec77 - Profil | St 13.7.2011 11:54:27

sliver - samolibý vůl >> Ano ,měl asi 6 kilo

sliver - samolibý vůl - Profil | St 13.7.2011 11:53:37

libec77 >> vcelku na rožni ?

Lauri - Profil | St 13.7.2011 11:53:26

libec77 >> u lososa je to jedno dá se jíst v každém stavu.........není ryba jako ryba

libec77 - Profil | St 13.7.2011 11:52:06

sliver - samolibý vůl >> griloval jsem lososa a celkově to trvalo tak 25 minut ,když je nasolený.

sliver - samolibý vůl - Profil | St 13.7.2011 11:49:58

libec77 >> tak si přečti celý zápis z Út 12.7.2011 21:12:56 , dal jsem to pro srozumitelnost dokonce do odstavců. Jak je vidno, všechno marné. Hlavně, že to pochopil ten, kterému to bylo určeno.

HmmmmTakJooooo - Profil | St 13.7.2011 11:47:29

Nat - >> Hoy ... kamos u nas na Labi ted za pod jezem zkouzsel sumce na privlac ... vlacel s gumovym kopytem dlouzhym 27 cm neznameho vyrobce a vzala mu to na 2. nahoz stika 122 cm 16,2 kg :)))))

libec77 - Profil | St 13.7.2011 11:46:32

pepa-č >> Na fotkách je filet

sliver - samolibý vůl - Profil | St 13.7.2011 11:27:35

libec77 >> naposledy ti věnuji pozornost.
Spletl jsi dvě věci dohromady. Psal jsem o grilování filetů, což podle velikosti obnáší čas cca 5 - 10 min. podle velikosti na každé straně. Potom jsem psal o rožnění ryby vcelku a to je docela rozdíl, zkus to někdy. To je ta 3/4 hodina.

pepa-č - Profil | St 13.7.2011 11:22:50

libec77 >> na fotkách to jako suchary nevypadá.

KóĎA - Profil | St 13.7.2011 11:21:03

libec77 >> kolik jsi grilovat takových štik?

libec77 - Profil | St 13.7.2011 11:17:28

sliver - samolibý vůl >> Za 3/4 hod by stoho byli suchary neříkám za 5 minut ale kolem 20 by to mohlo stačit.

sliver - samolibý vůl - Profil | St 13.7.2011 10:12:33

libec77 >> nauč se číst, čoveče. NA ROŽNI VCELKU to trvá asi 3/4 hod. Už tě vidím, jak máš 70ku vcelku urožněnou na grilu za 5 minut.