Firma K1 fishing a její produkty

Zdravím, co říkáte na návnady a nástrahy od této nové firmy? Teď často vidávám v obchodech jejich rohlíkové boilie v dipu, ale dělají i pelety, posilovače a klasické boilie. Chytali jste už na něco?
Autor diskuse: Nitram. - Profil , 18.6.2011 kaprařina - nástrahy, návnady

Incognito - Profil | Ne 19.6.2011 14:30:30

Poprvé jsem to skouknul v březnu, když to obchoďák firmy přivezl nabízet kámošovy na krám. Měl i jiné věci, jediné co nás zaujalo bylo rohlíkové boilies, které ani není z rohlíků, nýbrž z nějakého prý speciálního těsta. Každopádně nám to přišlo jako dobrý nápad a tak si jich kamarád vzal 2 plata rovnou na prodejnu. Musím říct, že pěkně voní, ale i chutnají, kromě masových jsme také všechny ochutnali. Několik jsem si jich vzal taky, za 50 kč to jde, ale stejně jsem je všechny rozdal, na rohlíkáče nechýtám. Hold kulička je kulička a není nad 30mm a víš. :-)))))))))

noční ryba - Profil | So 18.6.2011 22:04:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nitram. - >> mám od nich v dipu jahodové boilís a dařilo se mě na nich chytat kapříky na soukromáku, pěkně voní a cena dobrá.... kupovala jsem si je na výstavě v Praze. Ono stejně záleží na každém rybáři co preferuje a kolik chce dát peněz do krmení a pak také na vodě, kde chytá.
Prostě chce to vyzkoušet a uvidíš sám!!!

Martin... - Profil | So 18.6.2011 21:58:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nitram. - >> ty rohlíkáče v dipu se mi líbí, docela super nápad a ta cena? myslím, že je na super úrovni za rohlíkáče, plus ten dip. rohlíků je tam dost, záleží pak jen na velikosti, kterou si vybereš. Ty jejich peletky mě taky docela nadchnuly a pak ještě obalovačky, ty vypadají taky zajímavě. Ono celý ten sortiment je docela ucelený a kluci opravdu umí. Cena je docela přiměřená, za něco dokonce bych si i připlatil.

mamutt - Profil | So 18.6.2011 21:47:43

Ahoj mě to přijde hrozně drahý,za par kuličke v dipu 80kč,ja na to koukla v obchode v tom kelimku je snad 10 kuliček rohlikaču.za takovy prachy