Pstruhové revíry v okolí Valašského Meziříčí

Zdravim všechny muškaře a prosím o radu na jaký revír se vydat v okolí Velmezu.Jedná se mně jen o řeky.Tuto oblast vůbec neznám.Předem všem děkuji za odpovědi.

XAXAP - Profil | St 15.6.2011 11:18:36

Žádná rozumná řeka tam není, Bečva je při nízkém stavu vody stoka s šancí na tlouště a ouklejku pruhovanou. Pokud umíš dobře chytat na hitlera, máš šanci trefit parmy nebo ostroretky. Pstruhy moc nečekej. Na Vsetínské nebo Rožnovské je to o malejch rybách, je to čitelná voda, nedaleko od větších měst, tak si dovedeš představit, jak je to tam s rybami rozumné velikosti. Radši dělej pěší či cyklistické výlety za panoramaty, frgály, slivovicí.

Degustator - Profil | Út 14.6.2011 22:13:28

aspirexp >> Tam jsem moc často nechytal, ale chytal jsem přímo v Rožnově a za hoďku asi tak 5 potočáků, ale kolem 20cm a na rotačku..

aspirexp - Profil | Út 14.6.2011 21:49:37

Díky za radu a prosím tě jak vypadá rož.bečva 2

Degustator - Profil | Út 14.6.2011 19:20:55 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

aspirexp - >> Jelikož z Valmezu pocházím, tak ti můžu poradit...Nevím jestli ty řeky chceš pstruhové nebo mimopstruhové, ale řeknu ti oboje..... Jestli chceš mimopstruhové, tak se dobře chytá pod soutokem bečev v loděnici, nebo také pod Juřinskými oky - za němi je splav, nebo je také hodně dobrý splav tzv. Smrťák... Přesnou lokaci ti neřeknu to by bylo na dlouho, ale jestli to chces něak zhruba vysvětlit, tak napiš přes SZ, jinak se budeš muset ptát místních. Co se týče pstruhovýh řek tak se velice slušně chytá přímo ve městě, ale tam se chytá formou "chyť a pusť" ale fakt se tam dobře chytá. za hoďku se dá nachytat i několik pstruhů kolem 60cm.... Jinak obyčejné pstruhové řeky jsou směrem na Rožnov, za motorestem "Pelikán", tam je dost dobré projdi si to tam jak přímo za motorestem, tak také hned kousek tam je splav tak tam....:::::Ten motorest jde vidět přímo ze silnice..
Hodně štěstí při lovu

Marcel - Profil | Út 14.6.2011 13:11:15

Můžeš zkusit obě Bečvy, možná tam ještě zůstali tloušti... ale jistota bude nějaká Koliba