Boilies S-Carp

Kvalita, cena?
Autor diskuse: appri - Profil , 5.5.2011 kaprařina - nástrahy, návnady

Martin Matuš - Profil | Po 9.5.2011 16:21:32

Labacan >> kterýmu prodejci stačí 20%, neznám takovýho, a to jsem jich objel dost. Klidně na SZ

Labacan - Profil | Ne 8.5.2011 20:36:49

SuperShad >> jo to máš pravdu s tím souhlasím, až na jednu drobnost pokud vím prodejci v kamenném obchodě mají ve většině případu 20%.

SuperShad - Profil | Ne 8.5.2011 17:58:39

Labacan >> To je spíš otázka na výrobce a né na mě :-) ale stačí lehké počty..

min 40% marže pro kamenné krámy plus náklady na sklady, dopravu, energie, obaly atd no a jsme tam kde jsme.

Takže si troufnu říct, že většina koulí kolem 500kč na krámě ( u prodejce ) mají výrobní cenu 100-120kč

Labacan - Profil | Ne 8.5.2011 17:33:57

SuperShad >> to ti opravdu nejsem schopen říct jelikož takové detailní informace nemám. Říkám jen to co vím od distributora. A zajímalo by mě když to boilie vyrobíš za 130kč proč se prodává za tak brutální ceny? dík

Martin Matuš - Profil | So 7.5.2011 20:06:45

Igo. >> mám u tebe lahvinku pána Tull a mora :-))))

appri - Profil | So 7.5.2011 19:29:57

Martin Matuš >> poučná reakce i to je možné že opravdu nic nechytnu ale snad to dopadne jinak děkuji za rozumný názor

Igo. - Profil | So 7.5.2011 18:31:39

Martin Matuš >> Jen aby jsi věděl použil jsem tvůj zápis ze So 7.5.2011 11:05:17 v jiné diskusi - ale copirait jsem tam dal :o))

Martin Matuš - Profil | So 7.5.2011 16:06:09

appri >> a to si koupíš koule jen na základě referencí????? Tvrdil jsi tu, jak to jsou dobrý koule za super cenu, tak si pár kg kup a poznáš sám. Jak vidíš, skoro nikdo tu nemá info o týhle značce, takže ti nic jiného nezbyde než koule vyzkoušet sám, pokud ti jde o reklamu, dál si otázku udržuj. Jen doufám, že když koupíš 1kg balení koulí od týhle značky a nic nechytíš, tak nebudeš hned tvrdit, že to jsou koule na nic, protože jsi nenachytal.

appri - Profil | So 7.5.2011 15:42:16

Martin Matuš >> opakuji znovu já tady nesoupeřím hledám pravdu a fakta k produktu snad tomu rozumíš tvé podnikatelské aktivity v tomto tématu mi moc nepomůžou

Martin Matuš - Profil | So 7.5.2011 15:29:39

appri >> hele ty fakt plácáš debility, podívej se na to, co jsi napsal ve 12:30:46. Na to jsem ti mimo jiné odpovídal. Pravdu o výrobcích znáš, buď se na distribuci podílíš, nebo jsi v kontaktu s distributorem, jinak by jsi tady nepsal ty trotloviny. Pokud by jsi opravdu sháněl pouze info, čekal by jsi na to, až někdo napíše a nekopal by jsi za značku.

Už nám prozradíš, jak jsi sehnal IP adresu Supershada a identifikoval jsi ho podle ní jako spolupracovníka firmy vyrábějícího boilies?

appri - Profil | So 7.5.2011 13:57:26

Martin Matuš >> já tady nesoupeřím hledám pravdu a fakta k produktu snad tomu rozumíš tvé podnikatelské aktivity v tomto tématu mi moc nepomůžou

Martin Matuš - Profil | So 7.5.2011 13:33:01

appri >> já že přehazuju přezdívky???? Tak to jsi mě pobavil. Žádnou přezdívku nemám, protože se za svoje názory nestydím, proto nemám potřebu se skovávat za přezdívku.

Když nemáš krizi v podnikání, tak si zaplať inzerát a nepropaluj koule v otázce. Až budeš zaměstnávat tolik lidí jako já, dej mi vědět

appri - Profil | So 7.5.2011 13:24:39

SuperShad >> promin že ti ubližuji ale vůbec tady nemusíš nic řešit stejně k tématu nic nemáš jen se hašteříme o ničem červenou bych nedal nikomu nemám proč snad to pochopíš a začneš psat něco rozumného k tématu a přestaneš utočit na mou osobu to samé ti slibuji i já

SuperShad - Profil | So 7.5.2011 13:11:14

appri >> Vidíš jak jsi jednoduchej, ani nedokáže zareagovat na fakta který ti člověk napsal :-), takže pro tebe jako hlupáka, by jsem tady mohl aplikovat 3. Newtonův zákon, tady pro tebe opět vysvětlím. Jedná se o zákon akce a reakce. Dám ti to hned do souvislostí. Pokud ty jako vrchní trotl napíšeš totální lež, výmysl a blud, který směřuješ na mou osobu, je jasné že se budu přiměřeně tvé mentální vyspělosti bránit. Tohle by pochopil každý člověk alespoň s IQ 90+, jelikož ty ho máš očividně nižší, tak očekáváš, že po tom co napíšeš snůšku lží a bludů, budu reagovat k tématu, hmmmm to bohužel asi ne.
Jinak mi červenou klidně naděl, ale jen tím potvrdíš má slova. Tak jako tak budu na Martina M. apelovat aby tuto diskuzi zamknul či smazal ( nebo promazal ) protože tu je napadána má osoba, nesmyslnými výmysly :-) ( to jsem naspala hezky viď ) :-)

appri - Profil | So 7.5.2011 12:59:01

SuperShad >> ubohá reakce ale k tématu zase nic tak vláčej a neobtěžuj tady nebo dostaneš červenou

SuperShad - Profil | So 7.5.2011 12:44:05

appri >> Ty trotle jeden, ty si prostě nedáš pokoj, to jsi opravdu tak hloupej ??? To jsi nic nepochopil ? Nebo jsi nepřečetl to co ti psal Martin M. a já následně, chceš to přeložit do řeči hloupých ? Myslíš, že nevím, že mou adresu jsis nijak zjistit nemohl, protože mezi náma neproběhla nikdy žádná jiná komunikace než tady ? A tudíž to vše jsi napsal po tom co jsis vytáhnul prst z prdele, když ti teklo do bot a nevěděl jsi jak ve své prostosti na to reagovat ? Kdyby jsi nebyl tak tupej, tak dávno víš, že vláčím, kdyby jsi to nepochopil, tak se mrkni do přívlače ať víš co to je !!! Stačilo by kdyby jsis přečetl pár mých příspěvků. Jako vedlejší hobby mám suroviny do boilie to ano, ale nedošlo ti že kdybych prodával 1kg ořechů za 50kč, tak na tom asi moc nezbohatnu ? Promiň nedošlo, tobě vlastně jen rok vysvětlovali jak pracovat s lopatou :-))))). Nikdy bych nevěřil, že se snížím na tvou úroveň a něco takového napíšu, no vlatně, kdybych se chtěl snížit, tak by mi někdo musel vzít mozek. Nereagoval jsem na to co tady píšeš úmyslně, ale tím posledním zápisem jsi to zase rozseknul. Nemáš ani koule na to aby jsi napsal, že jsi blbej a vše co jsi o mně napsal je výplod tvé fantazie :-))).

No doufám, že už jsi to vše teď pochopil, jestli ne, tak mám známou co dělá v ústavu s dětma co mají mentální disfunkci, tak bych poprosil jí, aby ti to vysvětlila :-)))

appri - Profil | So 7.5.2011 12:30:46

Martin Matuš >> jo a tu krizi máš asi jen ty já podnikám uplně v jiné svéře a netřepu se jak ty trotle

appri - Profil | So 7.5.2011 12:27:39

Martin Matuš >> ale no tak hraješ si tu na chytrého podle mého míněni také přehazuješ přezdívky atd ale otázka je položená nezávislou osobou hledající informace a někteří včetně tebe a Supershad jsou koně jiné značky a jen tady vnucují své zájmy včetně výrobků tou IP adresou mu možná zaskočilo snad se chytne za nos trotl

Martin Matuš - Profil | So 7.5.2011 11:31:03

appri >> ale no ták, já podporoval jedinou značku a platil jsem si na ní několik let reklamu a tudíž jsem si nemusel zakládat otázku, jak to na tu značku jde. Ale chápu, je krize a každý chce udělat byznys a nemá na to peníze. Ale chce to mít promyslený, ne jako jsi to udělal ty, včetně osočování z toho, že Supershad je spjatý s nějakým výrobcem a poznal jsi to podle IP adresy. Potom jsi za trotla a koleduješ si o diplom. Dneska kdo má do prdele díru, jde dělat byznys v rybařině a myslí si, že mu na to bude stačit půjčených 100 000,- Kč.

appri - Profil | So 7.5.2011 11:24:15

Martin Matuš >> každý si v textu vybere co chce a pochopí co chce pokud by jsi nebyl zaujatý jako někteří ostatní pochopil bys že přínosem pro toto téma jsou lidé nezaujatí ty mezi ně nepatříš jak jsem pochopil z tvých přitakávání pro jiné značky i v jiných tématech kolego takže jediný trotl jsi tady ty

Martin Matuš - Profil | So 7.5.2011 11:05:17

appri >> nejde o kvalitní výrobky, každý výrobce koulí si sám ryby na moři uloví, suší, mele a balí z nich moučky, má vlastní pole a mlýny na objemovky, vlastní chovnou stanici krav pro mléčný proteiny a linku na výrobu extraktů.