krmitkova-vnadici směs nedrži pohromadě

Udělal jsem si krmitkovou-vnadici směs. použil jsem:
kukuřičny šrot, ovesny šrot, oves, kukuřici, řepku, rtochu mouky a strouhanky.
Mam toho asi 40kg.
1)Čim to mam ještě doplnit aby to drželo, tak abych udělal kouli a kousek s tim dohodil aniž by se koule nerozpadla za letu?
2)Čim to dochutit aby to rybam vonělo a šly po tom (kaprovite ryby)?
Autor diskuse: pekeno - Profil , 4.4.2011 feeder - nástrahy, návnady

MiPo - Profil | St 14.11.2012 20:07:19

C@rpSt4r >> -fida- :D - 14.11.2012 16:05:17 >> myslím si že už to dávno od 4.dubna 2011 zkrmil nebo vyhodil

-fida- :D - Profil | St 14.11.2012 16:05:17

vic strouhanky a dochutil bych to na jare,leto vanilkou a podzim,zima masovyma prichutema

danasos - Profil | Čt 21.4.2011 19:58:41

Já bych přidal pšeničný šrot. Ten lepí dobře.

Ambik - Profil | Čt 21.4.2011 10:19:45

Já používám rýži se strouhankou. Na řeku ideál a mylím, že když to tam přidáš tak ti to taky pěkně spojí.

martin007 - Profil | Pá 15.4.2011 9:45:17

Přemas >> CarpHouser >> Máš pravdu že směs uděláš pomalu z čehokoli jde jen o to vyzkoušet aby držela a dobře v krmrlci a ve vodě správně pracovala

adam.fsh - Profil | Pá 15.4.2011 7:23:00

pekeno - >> Ja by som použil zmes pudingu a múky. Takto si to pridávam do krmiva aj ja síce na položenú ale vždy my to pekne drží pohromade. Ale treba mať správny pomer lebo keď to preženieš s pudingom tak sa ti to bude lepiť až moc. A puding má samozrejme aj arómu a hlavne keď sa navlhčí.

Dave> - Profil | Čt 7.4.2011 20:22:44

pekeno - >> Dal bych tam víc strouhanky.

CarpHouser - Profil | Čt 7.4.2011 20:18:30

martin007 >> tak už jen mouka udělá svoje, to že si jí tam nedokáže dát více, nebo více strouhanky ... No a mít ve vnadící směsi tvrdou kukuřici je taky ..... No, osobně ti udělám koule ze směsi kuku šrot, ječnej šrot, hrst řepky, ovesný vločky ... Do vody to namrskám zakrmovacím košíkem :o)

Martin... - Profil | Čt 7.4.2011 14:37:32

Paja76 >> carpKK zná určitě i lepší, nechám si od něj poradit. dík za snahu

SOPTIK 52 - Profil | Čt 7.4.2011 14:29:39

pekeno - >> nu tak první otázka a první odpověď,tak na soudržnost pomůže jen zvýšení % lepku v surovinách,jak jsem si přečetl,tak jsi použíl pomalu vše bezlepkové.Ještě jedna rada jak to ten lepek nahradit.Použíj jílovitou hlínu na dohuštění,ale opatrně.S čím to dochutit???,taky otázka.Osobně používám perník,nebo potom později česnek.Ale to je podle lokality.Žádný moudro.

Paja76 - Profil | Čt 7.4.2011 14:23:04

Martin... >> martin... - 7.4.2011 14:12:58 >> vision baits - csl concentrated liquid + betain / glm / 1 l

Mirek.V. - Profil | Čt 7.4.2011 14:17:30

carpKK >> Tak pohni Pajos vsichni cekame na tvou fundovanou odpoved:-)))))

Martin... - Profil | Čt 7.4.2011 14:12:58

carpKK >> a který zrovna používáš? má jich hodně. Poraď něco jiného

Paja76 - Profil | Čt 7.4.2011 14:11:51

NAZDA IDEÁLNÍ JE ZALÍT VŘELOU VODOU A JE TO ..JINAK PŘÍSADA DLE TEPLOTY VODY , JÁ DÁM CSL ideál nějaký smrad a je to. záleží na co deš ,,, jestli chceš jen Kapra nebo vše co je kolem....

carpKK - Profil | Čt 7.4.2011 14:05:45

Martin... >> tak mas bejt ja jinej booster nepouzivam

Martin... - Profil | Čt 7.4.2011 13:48:15

carpKK >> to nee, nejsem příznivcem KN tak něco jiného

carpKK - Profil | Čt 7.4.2011 13:44:59

Martin... >> s tim ze to nedrzi je to tezko rikat kdyz jsem to nevidel namoceny ani suchy ale ten booster bych tam dal jedine nic jinyho

van houten - Profil | Čt 7.4.2011 13:43:19

na spojení strouhanku, po promíchání a navlhčení před lovem můžeš přidat hlínu z krtičáku, taky slepí a zatíží, na ochucení nějakou komerční směs, doporučuju Milo carpa, stačí 20procent, a uvidíš, jak to bude lítat. Ještě bych poradil odměřovat poměry a zapsat si je, nemušíš pak vždycky znovu zkoušet a tápat, měj se

Martin... - Profil | Čt 7.4.2011 12:19:14

carpKK >> a co když ani jedno nepoužívám a používat nechci...co bys poradil za jinou, levnější alternativu nebo klidně i dražší?

carpKK - Profil | St 6.4.2011 19:58:33

Bandy >> to si dej do jidla ty a pak to dam aji rybam uvidime

carpKK - Profil | St 6.4.2011 19:58:06

pekeno - >> na to aby to drzelo pohrmade tak to ti neporadim ale skusil bych asi dat vic strouhanky a dochutil bych to melasou a nebo boosterem KN

Lukas89 - Profil | St 6.4.2011 18:48:17

Jarda Š. >> Klasická strouhanka určitě, ale pokud si děláš strouhanku doma, tak je to o něčem jiném, nějakym stylem sem se dostal asi 2x ke tvrdým loupákům, šátečkům atd. sladkému pečivu, to bylo panečku jiná paráda, fungovalo bombasticky.. Jinak strouhanka mi nepřipadá jako lepivá složka, vůbec...