Mlýnek na rybí maso ?

Jaká značka/typ/ mlýnku se Vám osvědčil v kuchyni při úpravě rybího masa/směsi/ pro výrobu rybích karbenátků,sekané či klobás.Které druhy ryb zpracováváte?
Autor diskuse: P.J. - , 13.7.2004 všeobecné - ostatní

Honza - Profil | Pá 16.7.2004 8:42:22

Ja maso nemelu , chodim rovnou pod Lipenskou elektrárnu a rozdrcene maso pouze sbírám !!!!!! J.Velisek

Spinner - Profil | Út 13.7.2004 20:36:44

Napiš Slamáčkovi!Ten má určitě přehled :-)))

miki | Út 13.7.2004 17:51:48

Souhlasím s tím, co se píše dole. Kosti a to i ty skutečně jemné, zůstanou v mlýnku(používám na maso). Pouze bych upřesnil, že ryby vařím cca 3 minuty a pak už to jde samo.

v_l_k | Út 13.7.2004 12:38:39

My s bráchou ryby před mletím taky krátce povaříme a vytahneme páteř, používáme klsický mylýnek na maso.

karelc - Profil | Út 13.7.2004 11:23:38

Jo, ještě bych trochu odbočil, máte někdo zkušenosti s mletím syrových ryb? Já je vždycky před mletím vařím, ale je to drbačka...

karelc - Profil | Út 13.7.2004 11:21:14

Já používám obyč mlének na maso, starej, po babičce a funguje uplně v pohodě. kosti se buď pomelou nbo zůstanou v mlýnku. Melu většinou maso takových druhů, který mají hodně kostí: cejn, karas, ale i kapr. Candoša, štiku nebo třeba okouna bych nikdy nemlel, je to škoda.