Byli jste někdy na rybách napadeni?

Ať již za účelem okradení či z jiných důvodů. K tomuto dotazu mě vede založení diskuze na téma:
"Jaky paralyzer pouzivate?"
Zatím jsem od nikoho z okolí neslyšel, že by byl napaden. Pouze o napadení RS a to vždy pytláky či rybáři nedodržujícími RŘ. Prosím pouze o osobní zkušenost, ne styl jsem slyšel a jedna paní povídala.
Autor diskuse: Gandy - Profil , 28.2.2011 všeobecné - ostatní

Byl jsi někdy na rybách přepaden?

A) Ano, byl jsem přepaden hladem.6%

B) Ano, krvelačným hmyzem.48%

C) Ano, toho nadrženého srnce jsem opravdu nečekal.3%

D) Ano, skutečně došlo k napadení (jiným kolegou, zlodějem atd.)6%

E) Ne, Chuck Norris se přepadnout nedá.9%

F) Ne, chodím k vodě připraven na všechny možnosti a nenechám se překvapit.6%

G) Ne20%

H) Ano3%

Od 28.2.2011 hlasovalo 170 čtenářů.

arnošt - Profil | So 24.1.2015 0:24:18

U vody jsem ještě přepaden nebyl.Ovšem podél vod se mnohdy pohybují podivná individua,na které je lepší být připraven.Na vícedenní výpravy si prostě beru svojí legálně drženou zbraň,ono všechno je jednou poprvé.
Jednoho smažku nebo hnědokožce bych asi umravnil,problém je,že jakmile se pohybují v hejnech,je třeba vytáhnout nějaký ten trumf...A pokud člověk neumí úpět jako hejkal,nemá ochočený sršní roj anebo se neumí proměnit ve vlkodlaka,přijde mu vhod i 9mm tlumič zlodějských choutek...

Lauri - Profil | St 2.3.2011 21:27:15

Já si nic takového napamatuju. Vím, že jsem potkal pár konfliktních rybářů,ale s těmi jsem byl rychle slovně hotov. Pokud vidí, že z nich člověk nemá strach, tak většinou stáhnou ocas mezi nohy a mažou pryč, jinak nevím že by na mě někdo něco zkoušel

- Profil | St 2.3.2011 17:25:55

Napaden jsem nebyl, ale spíš občas mám chuť napadnout lidi, kteří se u vody chovají jako prasata a hovada (prasatům se omlouvám za urážku, stejně tak ovádům.) Stejně tak by si několik ran zasloužili lidé, kteří nechávají volně běhat psy, kteří nejen všude serou, ale navíc napadají rybáře a plaší ryby. Nedávno jsem chytal, najednou přiběhl pes, hup do vody, a šel po splávku. Za několik minut přišel majitel, neřekl ani slovo, a psa si odvedl. Zajímalo by mě, jak by se tvářil, kdybych milému nevychovanému pejskovi natrhl hubu háčkem.

Pavel Z - Profil | St 2.3.2011 17:17:06

Mě osobně většinou napadaji lidi u vody jenom slovně,většinou to jsou kolegové rybáři. Jednou se ovšem zalíbila moje výbava dvěma lapkům,kteří si pro ní v noci přišli.Oni měli smůlu tu, že jsem nespal a po jejich podvečerním okukování jsem na jejich návštěvu by připraven.Chlapci utíkali od vody a příště si to rozmyslí.

TOKR - Profil | St 2.3.2011 9:20:19

Gandy - >> Ahoj, no mě jednou napadl pes, ale naštěstí tam měl páníčka který se objevil asi za půl minuty za stromem ... měl jsem na sobě neoprény, chytal jsem na plavačku, on se naštěstí zakousl do podběráku, který jsem měl na zádech, ve kterém jsem měl housku ... asi spíš hladový než vzteklý :D ale taky to naštve když podběrák za litr přejede zuby :((
A pak asi 3x jsem dostal napráskáno od včel .. ale naštěstí mě to vůbec nic nedělá, dostal jsem asi 12 žihadel, na chvilku to oteklo, a poté hned splasklo ... ale chvíli jsem si připadal jak v těch kreslených filmech, jak se za nimi udělá ten šíp, a honí ho a bodá do p ... :))

Kreja - Profil | St 2.3.2011 9:07:10

Asi 3x jsem měl staženej zadek kvůli psům,jednou jsem dokonce musel i do vody,lesní včely mě taky honily kolem rybníka a jak mě za zádama v noci béknul srnec tak jsem se málem..Taky jsem byl "přepaden" mladýma klukama co chlastali u vody a místo aby si všímali holek tak si chodili pokecat a řešit problémy Sem si připadal jako americký cvokař Jarda

Gandy - Profil | St 2.3.2011 8:55:21

: vydrák >> Zažil jsem něco podobného jako malý. Nebyl jsem na rybách, ale koupat se. Přilétl roj včel a neschovali jsme se jim ani ve vodě. Kamarád dopadl hůře. Někde mám doma fotku, tak pokud ji najdu tak vystavím.

Neznaboh:-D - Profil | St 2.3.2011 8:54:55

Zdar. Já málem jednou jo. sice se považuju za člověka klidného a bezkonfliktního přišel jsem k tomu jak slepý k houslím. Byli jsme s kamarádem na rybách,bylo léto,seděli jsme asi od 5 rána. Sluníčko už bylo nahoře a začalo docela péct ,myslím,že bylo něco okolo 8 hodiny a Sobota. Tak jsem si odložil tričko,abych se neupekl. Pomaloučku jsem se začal opékat a v tom jsem si všiml skupinky takových nějakých přiožralých 4 individuií jak šmatlají kolem vody. Byli to nějací mladí vágusi. A jak na sviňu mě začala otravovat vosa. No a jak to bývá nedalo mi to a začal jsem se po ní ohánět za dosti peprného slovníku. Ani jsem si nevšiml ,že se ta skupinka už dost přiblížila když jsem už vytočený začal řvát: Ty kur.o já tě zabiju. No a on jeden s těch maníků si asi myslel,že to řvu na něho. Zastavili se a začali jsme si vyměňovat komplimenty. Kamarád,který tam byl semnou je spíš tak jako na oko. V životě nikomu asi nedal ani facku. Takže jsem si řekl buď a nebo. Už jsem zažil horší situace a nějak vždycky bylo. Začal jsem na toho nejvíc agresivního jedince řvát,že mu urvu hlavu. A nevím jestli holá hlava,nebo v té době už vybldlé tetování jim napovědělo ,že bych snad mohl mít s trestnou činností nějaké zkušenosti,rozhodli se že půjdou. Naštěstí. Sice jsem měl nachystanou ručku od podběráku,ale kdo ví... Ale tím,že byli připití by se to asi dalo... Ale doporučuju neřvat ty kur.o při průchodu individuií kolem Vás!

: vydrák - Profil | St 2.3.2011 8:36:10

Gandy >> Zdravím,to je v pohodě:-))

Jinak k diskusi a k zadání:Přímo člověkem jsem nikdy napaden nebyl.Mám krvelačného psa a tak si to každý rozmyslí:-))
Ale jinak jsme třeba zrovna loni na podzim byli napadeni divokými vosami.Já seděl v lodi a synátor lítal po břehu a sbíral hříbky.
Když v tom šlápl vosám do hnízda.Byl to docela cajmrsk.Každý jsme schytali cca 20-30 štípnutí.Já to rozchodil celkem dobře ale syn měl hlavu jak pátrací balón:-))
Petrův zdar

Gandy - Profil | St 2.3.2011 8:25:07

: vydrák >> Tak to se mi nepovedlo :-( Dal jsem vyhledat napadení a přepanení, žádnou takovou diskuzi jsem neviděl (tebou uvedená je "nanadání"). Proto jsem založil tuto. Ale zase tolik mě to po pravdě nemrzí, když vidím třeba tu spoustu stejných a do kola se opakujících dotazů ohledně kaprařiny viz boilies atd. Každopádně děkuji za upozornění, jdu si to pročíst :-)

Jarda 2004 - Profil | St 2.3.2011 0:05:25

Mne jednou u vody napadl děsnej průjem mám nesmím jíst ani pít nic mléčného a kolega udělal famozní něco na smetaně ale to nasledné přepadení bylo opravdu brutální.

fishmen17a - Profil | St 2.3.2011 0:02:19

Jedině Komáry :))

retrívr - Profil | St 2.3.2011 0:02:11

: vydrák >> Moc dík.Ahoj.

: vydrák - Profil | St 2.3.2011 0:01:33

retrívr >> Ahoj a hezké sny o trofejních rybách,které ulovíš v důchodu.-))

retrívr - Profil | St 2.3.2011 0:00:09

: vydrák >> Velmi rozumné, ne však jednoduché, zvláště při dnešní úrovni středních škol.Dělal jsem v tom 39 let.No o tom třeba jindy.Ráno pomáhám se snídaní pro hosty, tak jdu do peřin.Rád jsem pokecal, měj se.

: vydrák - Profil | Út 1.3.2011 23:56:40

retrívr >> Ani mě ne.Jak to tak vypadá,naše generace zřejmě žádný důchod pobírat nebude:-((
Musím zainvestovat do svých dětí a dopřát jim řádného vzdělání,neboť mě jednou budou nejspíš živit:-))

retrívr - Profil | Út 1.3.2011 23:53:04

: vydrák >> To určitě, mám to štěstí , že ho ještě mám.Lituju jen vaší generaci, mám zhruba stejně staré syny jako jsi Ty. Věř, že mi to jedno není.

: vydrák - Profil | Út 1.3.2011 23:50:06

retrívr >> To je dobře,že máš tolik plánů.Je třeba důchodu pořádně užít:-))

retrívr - Profil | Út 1.3.2011 23:45:58

: vydrák >> Pomalu končím závody, tak už jdou na řadu pruty, to mám ale už pocit jako když tam jsem.Moc se těším, první důchodová sezona.Plány jsou ale tak na tři.

: vydrák - Profil | Út 1.3.2011 23:42:45

retrívr >> Taky tě rád " vidím".Vše rozhodně nevím:-)))))Co jinak,jak jde život?

retrívr - Profil | Út 1.3.2011 23:40:15

: vydrák >> Rád Tě " vidím", Tebe taky málo kdo dostane, víš všechno. OK.

: vydrák - Profil | Út 1.3.2011 23:34:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Gandy - >> http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=633876 - podobná diškus