PO DI GORO

Zdarvím všechny rybáře, co mají zkušenosti s tímto kanálem. Z jara v dubnu se chystám na destidenní výpravu na tento kanál na kapry a amury, a tak bych se rád dozvěděl nějaké informace. Krmení, nástrahy (kolik jste vezli koulí, partiklu, pelet, co šlapalo), nebo tipy na nějaké oblasti ( chytat sípš blíž k halvnímu toku, nebo níž?), jak to tam v praxi vypadá, kde se dá koupit povolenka, zda se smí bivakovat, vaše postřehy atd...

Budu vděčný za každou radu, připomínku, která ulehčí naší premiéru na téhle vodě.

Předem děkuji
Autor diskuse: toliplzen - Profil , 30.11.2010 kaprařina - revíry, cestování

toliplzen - Profil | Čt 2.12.2010 21:12:03

Lidi necháme to plavat, tohle nikam nevede.Těm co poradili děkuju.

Ranař - Profil | St 1.12.2010 21:11:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdar nechci rozumovat a nebo ze sebe dělat, jak někteří na Mrk - BOHA, jen Ti napíšu že Goro je pěkná voda a co se mých poznatků týče našli jsme hezčí místa, než na hlavním toku. Ryby jsme tam taky nachytali a to pěkné, vše záleží na průtoku vody.Buď máš super místo, nebo jen dobré, ale i tam nachytáš. Na poslední vypravě jsem tam poznal Ervina (ERV) a pohoda. Povolenku koupíš buď přes ryb. prodejnu, pomůže ti ji vyřídit, nebo na poště, nebo se můžeš kontaktovat třeba s DIMMU a máme tam ženskou, která ti ji vyřídí a můžeš u ní nechat i zaparkované auto a jet po vodě a nemusíš mít strach o auto. Já krmil většinou jen boilím, stačilo mi na desetidenní výpravu patnáct kilo a v pohodě chytání. Já tam chytal kapry, žádného amura jsem tam nechytl. Bivakovat se tam dá bez problému.

Jinak na MRKu čtu jak si chtějí pomáhat ohledně itálie a žádný odborník Ti moc neporadil, akorát sbírají sami postřehy a rady. Neboj mi kámoš taky poradil jeden flek, o kterém určitá osoba prohlašuje, že je jeho. Tak mu tam sednu a doufám že ve stejném termínu :-) Když tak víc napíšu SZ.

pazez - Profil | Út 30.11.2010 19:31:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

ERV. - Profil | Út 30.11.2010 19:19:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

románek >> V loni jsem dostal od Pavlíka ,že to není kanál ale rameno !
toliplzen: Tak si to tam oprav! Hodně se dočteš na mrku: -Italská klika-smetánka....od bobrmana! ERV