MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách
Otázky a diskuse Seznam Diskuse

Výroba Boilie - rady a tipy

Ahoj, zrovna si připravujeme s tátou pomůcky na výrobu boilie, jsme v tom naprostý začátečnící a potřebujeme radu, narazily jsme na jeden problém, když máme rollbal průměr 18, kolikýtku máme vytlačovat z pistole, jestli průměr 16,17 nebo 18?

Autor diskuse: Pc ®
Zařazeno do: kaprařina - domací dílna, 31.10.2010

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 69 | Vybrat stránku | Starší >> | Konec ]

N DaveX - ® St 13.7.2016 21:36:20
Tak jsem to taky zkusil a udělal jsem si svoje první boilies! Teď už jen na to něco chytit :)

Otestuji o víkendu! Snad nebudu zklamaný :)
N Slavíček - ® Út 15.9.2015 19:21:21
waters >> muze tam ale taky vubec nemusi
N Glasy - ® Út 15.9.2015 7:55:05
waters >> trošku bych pohledal...
http://kapripohoda.cz/recept
nevim jestli tam je zrovna Klobása ale určitě si něco vybereš
N waters - ® Út 15.9.2015 4:26:41
ale asi jen o esenci to neni musím tam dat asi nejake moucky atd
N Slavíček - ® Po 14.9.2015 19:20:54
waters >> To pises jako kdyz schanis recept na klobasy . Rybam je to jedno obycejna smes esence hotovo
N waters - ® Ne 13.9.2015 9:17:55
ahoj chlapi schaním recept na frankfurskou klobasu poradí nekdo
N Straspytlik69 - ® Ne 6.9.2015 19:26:50
Vanso >> já boilie nevarim jenom susim (1 mesic) a vydrzi mi 4hod v pohode,jinak bych dal pouze 6 vajec ale musis mit dobrou smes aby se ti pri vareni nerozvarila
N Čík - ® Ne 6.9.2015 19:01:10
Vanso >> Kolik dáváš vajec?
N Vanso - ® Ne 6.9.2015 18:58:30
Zdar hoši, už mesiace študujem, rollujem, skúšam, ale zatial som nenašiel presne taký typ zmesy aky by mi vyhovel.... stále to je v štádiu pokus omyl.... co mám delat ked chcem rychlo rozpadavajúce sa guličky na rýchlu chytačku(cca6hod.) ktore aj po dlhšom čase su stále mäkké ?
N dardajarda - ® Po 23.2.2015 20:57:06
FikinD >> tak to potom OK :)
N FikinD - ® Po 23.2.2015 20:46:25
dardajarda >> Mastná? dělal jsem si ji sám a cca 2000 možná 1000 už nevím
N dardajarda - ® Po 23.2.2015 20:23:28
FikinD >> ta je dost mastná :( co tě stála ?
N FikinD - ® Po 23.2.2015 19:24:29
dardajarda >> mě se nejvic osvědčila pneumaticka pistole
N dardajarda - ® Po 23.2.2015 9:27:31
Používáte někdo k výrobě hadů řeznickou plničku klobás? Například něco z těchto: http://www.kuchyne-jidelna.cz/plnicky-klobas-c-150.​html
Na 4 kg těsta by to mohlo být rychlejší nežli na ručním mlýnku na maso? Předem díky za reakce.
N Pitris - ® Ne 22.2.2015 20:46:44
Palica_von_zvreca >> To záleží na směsi, vždy to zkoušim tak, že jednu rozříznu a zkoušim, dokud neni hotová. Podle toho pak dělám zbytek. Třeba směs co měla hodně mouček a albuminu, tak byla hotová za 6 minut, moje standardní směs 10+ minut.
N Palica_von_zvreca - ® Ne 22.2.2015 20:36:31
Pitris >> přesne na to jsem se chtěl zeptat :) kolik ti průměrně trvá pareni 20mm guli?:)
N Pitris - ® Ne 22.2.2015 19:40:59
Palica_von_zvreca >> Jo, funguje to skvělě, ale chce to typ, který jde zavřít aby těsnil i když máš to sítko nahoře/nad vodou, některý typy když máš sítko nahoře, tak nejdou zavřít a nejde napařovat.
N Anachronix - ® Ne 22.2.2015 19:27:14
Palica_von_zvreca >> jj ale musiš ho občas otevřít
N Palica_von_zvreca - ® Ne 22.2.2015 19:06:34
Zkoušel jste někdo pařit boilie ve friťáku?
N Aleš10 - ® Ne 22.2.2015 17:14:15
Bobertik >> usuš někde na větraném místě pak zasyp solí a uzavři
N Bobertik - ® Ne 22.2.2015 17:11:27
Když koupím mraženky, ale nemám tolik místa v mražáku, jak to vyřešit? Dát do soli nebo sušit? Když sušit tak jak? Když do soli tak jak, nechat rozmrznou, pár dní schnout a pak do soli nebo můžu rovnou?
N Aleš10 - ® Ne 22.2.2015 12:14:25
FikinD >> normálně je osolím chutnám je aby byli takoví slanější pak uvařím týden suším a pak zasypu do soli se sirupem nemám zkušenosti
N FikinD - ® Ne 22.2.2015 12:09:25
Aleš10 >> A nějaké dávkování? A sirup se dá taky použít?
N Aleš10 - ® Ne 22.2.2015 11:42:00
FikinD >> to víš že se to dá :-)
N FikinD - ® Ne 22.2.2015 11:39:05
Da se misto esence použít potravinarska tresť. Zkousel to nekdo? Díky.
N Slavíček - ® Po 24.11.2014 17:12:05
tondach3 >>dřív jsem daval tresci jatra a slapalo to dobře tunak bude taky . Dnes je radsi s nim sam
N tondach3 - ® Po 24.11.2014 17:07:15
Slavíček >> Mohl bych dát místo všech Ak a esenci jednu konzervu tuňáka na kg směsi?

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 69 | Vybrat stránku | Starší >> | Konec ]

[ otázky | kaprařina | domací dílna ]

Oznámení - kaprařina
Vložit oznámení

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí - kaprařina
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFox Flatliter 5ti sezónní spacák

Za 4 860 Kč s DPH.
S plnou a bohatou výplní z dutého vlákna a vnitřní podšívkou z fleecového microvlákna Vás zahřeje a udrží v teplíčku i během zimních výprav při mínusových hodnotách, po registraci výrazně snížená cena


akce, rybareniSLEVA 25% na Greys Prodigy GT3 12ft, 3,5lb

Za 3 450 Kč s DPH.
Kaprový prut Greys Prodigy GT3 je třetí generací prvotřídních kaprových prutů Prodigy. Doprava ZDARMA!!!


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Cadoxfishing - RCM Mošnov Cadoxfishing - RCM Mošnov

Mošnov u Ostravy, Obchodně podnikatelský areál Mošnov č.p. 317/60