Oblíbená strava na delších výpravách

Petrův zdar,´
jaké je vaše oblíbené jídlo na delších výpravách?
Co vše sebou berete ( suroviny, hotovky, nápoje)?
Pochlubte se vašimi recepty, oblíbenými jídly, nápoji atd.
Fotky vašich kotlíků a plných talířů jsou vítány.
Autor diskuse: zhory - Profil , 6.10.2010 všeobecné - ostatní

jenk007 - Profil | Út 17.3.2020 18:25:28

Když se zadaří... V záloze jsou špekáčky, co kdyby...

Serjoža - Profil | Ne 6.1.2019 12:47:34

Přece když du na ryby tak tam nebudu tahat prase s chlívku a hektolitry chlastu.Dám si ulovenou rybu a k pití vodu ze studánky!!

drvoštěp - Profil | Ne 6.1.2019 12:28:39

Marczech >> Když ťukneš smalt tak se brzo plech propálí. Měď je draží ale držák.

Marczech - Profil | Ne 6.1.2019 12:17:46

Ahoj lidi máte někdo fotky popř. odkaz na kotlíkovou soupravu ?... ne 3nožku s kotlíkem, něco jako pařák na prase ae 10 l třeba neco jak jak ma tým 0. pro 2 rybáře a je lepší měděná nebo smaltovaná kotlina a proč ? dikec

Pavel Z - Profil | So 6.11.2010 14:02:03

zhory - >> Tak jsem se vrátil a většinu jídla jsem přivezl zpět.Kolega se projevil jako velmi šikovná kuchařinka,takže na stravu tipu čínská polévka a guláš z konzervy nedošlo.

Pavel Z - Profil | Po 11.10.2010 13:32:49

zhory >> :-)))))))

zhory - Profil | Po 11.10.2010 11:23:39

Pavel Z >>
když se na to tak dívám, tak už ted ti závidím (a nejen to jídlo)

Pavel Z - Profil | Po 11.10.2010 7:42:03

zhory - >> Zítra odjíždím na čtrnácti denní výpravu za kapry a moje strava vypadá takhle

jasommato - Profil | Pá 8.10.2010 1:25:54

Bomber76 >> sveta pravda rizkov nikdy neni dost a asi nik neskusa kolko vydrzia lebo vzdy hned padnu

Bomber76 - Profil | Pá 8.10.2010 1:06:46

No ještě jsem nevyjel bez uzeného bůčku. Když je čas, udělám utopence, nebo domácí vepřovku. S tou je ale drbačka. A taky se vyplatí nasmažit hafo řízků. Ani nevím, jak dlouho vydrží takový řízek, protože ať jich je sebevíc, stejně je tak do dvou dnů s kolegou sežerem.

Essekr - Profil | Pá 8.10.2010 0:00:23

Vepřové (krkovice)
Konina (svíčková)
Naložím a robim stejky (a to tak že hodně).....

jasommato - Profil | Čt 7.10.2010 23:47:20

Lauri >> no vyzera to fakt chutne

jasommato - Profil | Čt 7.10.2010 23:46:29

Káceč >> len do toho udenia nikdy neni dost a je to vonavejsia robota nes gulanie boilies

Lauri - Profil | Čt 7.10.2010 13:53:14

já čekám až mi něco k jídlu připlave

Vaša - Profil | Čt 7.10.2010 13:44:58

Sakra ještě nejsem po obědě a při pohledu tu na ty fotky dostávám šílenej,ale opravdu šílenej hlad!

Káceč - Profil | Čt 7.10.2010 0:55:38

jasommato >> Klobásy byly velice chutné,ale bylo jich málo :-)))Holt musím vyudit další...

jasommato - Profil | Čt 7.10.2010 0:28:42

Káceč >> noto nikdy a tieto vyzeraju fakt chutne

Káceč - Profil | Čt 7.10.2010 0:26:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jasommato >> Strukovina = luštěnina.Zase jsem moudřejší.
U nás maj krávy vemena a struky.Bylo mi to divný :-)))

Klobás není nikdy dost...

jasommato - Profil | Čt 7.10.2010 0:13:12

Káceč >> lustenina po slovensky
ja viem ze sa to ma namacat lenze si na to spomeniem as ked idem varit a us je na namacanie neskoro tak varim dlhsie
zabudol som dopisat ze ak mam tak pridam ku koncu aj klobasku

Káceč - Profil | Čt 7.10.2010 0:05:44

jasommato >> No pokud luštěniny (hrách,fazole a čočku) předem nenamočíš,tak se vařej hodně dlouho.A "strukovina" je co?

jasommato - Profil | Čt 7.10.2010 0:00:49

Káceč >> no do esusu hrnca alebo kotliku dam varit fazulu ked zmekne prisipem hrach krupi a nakoniec sosovicu ak mam mali esus volni osmazim si cibulu posmazim muku cervenu papriku zalejem studenou vodou a nalejem ku strukovinam polievku osolim okorenim pridam majoranku a cesnak
nemam rad polievky zo sacku a ked som na dlchsom love mam na varenie casu dost

Káceč - Profil | St 6.10.2010 23:53:36

jasommato >> Mohu poprosit o překlad? "navarim hrstkovu alebo jednotlive strukoviny "

Tedy pokud to není polívka z pytlíku a těstoviny :-)))

jasommato - Profil | St 6.10.2010 23:41:54

ja sa vecsinou pcham konzervami a chlebom ale ak mam cas a nemam miesto na milion konzerv tak si navarim hrstkovu alebo jednotlive strukoviny je to nenarocne a site ale ties sa to neda jest vkuse

Káceč - Profil | St 6.10.2010 23:39:49

zhory - >> Odchycená RS v rouše beránčím....

Rytíř - Profil | St 6.10.2010 23:05:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

zhory - >> zasyti i žizen zažene:-))

Bejmák - Profil | St 6.10.2010 22:46:20

zhory - >> první 2 dny naložené masíčko :) pak vajíčka a nakonec konzervy:(

Lidl - Profil | St 6.10.2010 21:35:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Hodně stará fotka, ale nic se v našem stravování nezměnilo. Jen pivka přibývá:))

GBN - Profil | St 6.10.2010 21:31:09

Nejjednodušší,pokad jest v dosahu..zaskočiti po rybačce do příbřežní občerstvovačky :))

oskus - Profil | St 6.10.2010 21:21:43

Zajda >> no jo vlastně máš pravdu :-))

Pavel Z - Profil | St 6.10.2010 21:12:59

ondiktt >> tak se najez a bude ti líp :-)))))

ondiktt - Profil | St 6.10.2010 21:03:17

Ako tak pozerám na tie fotky s jedlami, normálne som hladný... :D :D :D :D

Pavel Z - Profil | St 6.10.2010 20:55:23

Šlapeto >> musíš si najít taky svého řezníka :-)))))))))))))))))

Šlapeto - Profil | St 6.10.2010 20:52:05

Pavel Z >> Tak to se po tom jezdí na delší vycházky :)) Závidím :)

Pavel Z - Profil | St 6.10.2010 20:49:38

Šlapeto >> neřekl jsem konzerva s kaufu,ale mám kamaráda řezníka a ten má starou školu a domácí vepřovka od něj je pohádka :-)))))

Zajda - Profil | St 6.10.2010 20:49:03

oskus >> A jak by z něho vyrostl ten echtkaprař, kdyby nechlastal?:-(

Star-b - Profil | St 6.10.2010 20:48:58

Smažený jalec jesen včetně aperytivu.

Šlapeto - Profil | St 6.10.2010 20:45:50

Pavel Z >> Jenže vepřová konzerva se už nedá jíst... :-/ Nejsem žádná fajnovka, ale když mi tam chroupou kosti, tak to nemusím :)))
Jinak to máš ale krásný ;-)