premium pelety halibut

Čau chlapy chtěl jsem se zeptat zda má někdo zkušenost s touto nástrahou. Koupil jsem si příchuť halibut velikost 6mm. Jsou určené pro feeder a plavačku a jsou to softy. A ještě měkčená foukačka od Nikla mám příchuť losos .
Autor diskuse: Vilda nj - Profil , 25.9.2010 feeder - nástrahy, návnady

Pajos07 - Profil | So 25.9.2010 19:52:10

ja na to taky chytam a docela to slape prokrmin srotem a vymikajici uz jsem taky na to neco chytil spis bych ti doporucil chytat na kukurici a budes mit vetsi uspech

feederforever - Profil | So 25.9.2010 16:02:00

já na tyhle peletky občas chytám na chovnáku a docela se mi osvědčily. dám 1 na háček a pak mám koupené krmící peletky ze z-marketu a tema prokrmim a chytam a deto. petru zdar:-)

kladenskyrizek. - Profil | So 25.9.2010 14:06:48

ahoj používam feeder peletky halibut od mikbaitsu 6mm v dipu v kombinaci s plovoucí koulí a není to špatné čoveče:), ale na každé vodě to taky nejde!!!Ale jako nástraha jsou výborné!!!

Teigr - Profil | So 25.9.2010 13:50:26

Ahoj, HALIBUTKY jsou obecně fajn nástraha,ja chytám na větší a male používam na zakrmení a daří se . Když je přidáš do krmíci směsi, ryby si na ně zvyknou a pak ti vezmou i peletku nastraženou. Začal sem je použivam na feeder jako zakrmovací směs, ale do krmitka už je nedávam. Na haček dám masňáky a pěkně to bere,jelikož pelety lákaji i větší rybu. Také jsou dobré i pelety s jatrovou přichutí, ktera je pro ryby také atraktyvní a pěkně si zachytaš. Ale Jedná věc plati taky, ne na každým rybníce ji ryby všechno. Kde ryby nejsou na tyto návnady zvyklé tak jim to trvá déle než začnou brát. Takže nejlépší je když 2-3 dny chodíš jen krmít s těmi peletami a pak když si ryby zvyknou a počasí přeje tak se ti den vydaří a zažitku budeš mít plné galoše :o)))) Petruv zdar