Melasa do játrového boilie

Zdravím chtěl bych se zeptat jestli to už někdo zkoušel.
Autor diskuse: Dave> - Profil , 14.7.2010 kaprařina - nástrahy, návnady

jHR - Profil | Čt 15.7.2010 16:05:03

no spis takova 12° by bodla ;-)

Pvl - Profil | Čt 15.7.2010 15:37:42

jHR >> A k tomu na zapití , Kofolu ..:o§))

jHR - Profil | Čt 15.7.2010 15:36:01

a nebude to pro kapry spis jako pro cloveka knedlo, vepro, zelo??? :-D

certbert - Profil | Čt 15.7.2010 11:53:44

Pvl >> jo jatýrek se panáčkovi zachtělo-:o))

Marda - Profil | Čt 15.7.2010 11:53:31

Jeden z mnoha druhů ptačích zobů pro výstavní papoušky taky nikoho z rybářů nezajímal... Dokud se nepřišlo na to, že je to výborná záležitost ať už se přidává do základu z rybích mouček či jiného... A kdo z kaprařů dnes nezná robin red? Leda takoví, co se ptají, který kuličky mám koupit a kam se posadit, abych chytil takový kapry, jako jsou vyfocený v časopisech... :oD

XOF - Profil | Čt 15.7.2010 11:21:22

Pvl >> To je taky pravda :))) díky!

Pvl - Profil | Čt 15.7.2010 11:11:16

XOF >> Myslím si, že není nutné přidávat sladidlo . Zase na druhou stranu proč to nezkusit . I v minulosti se na hodně věcí, přišlo pouhou náhodou . Byť se jevili jako zdánlivě nesmyslné EDIT zrovna tak jako můj recept na játra v medové krustě :o§))))))))

XOF - Profil | Čt 15.7.2010 10:59:01

Já jsem do směsí z rybích mouček, nikdy nedával žádné sladidlo...jedině co by se mohlo počítat trochu jako sladidlo, tak Multimino od Nutrabaits.
Je tedy důležíté přidávat do směsí z rybích mouček nějaké sladidlo melasa, NHDC atd.?
Díky za odpověd.

yvana - Profil | Čt 15.7.2010 10:44:27

Marda >> No a už jsi dával třeba krkovici do medové marinády a potom udělal na kameni:-láhůdka.

Marda - Profil | Čt 15.7.2010 10:43:12

yvana >> Žebírka na medu, tomu bych rozuměl :o)

yvana - Profil | Čt 15.7.2010 10:34:25

Dave≻ >> >Dave - >> Do každého boilis dávám sladidlo,když nemám po ruce melasu,tak tam dám med,myslím si,že je ještě lepší a voňavější než melasa.

JSOB - Profil | Čt 15.7.2010 10:31:06

Pvl >> Ja jatyrka miluji. Vcera jsem mel kruti po burgundsku ... paradni zalezitost. Ale v medu bych si je nedal. :-))) Ale my prd vime co chutna tem supinatym potvoram.

Pvl - Profil | Čt 15.7.2010 10:28:02

Slavík >> Raději jsem Ti to napsal . Jeden nikdy neví .o§)))))

Pvl - Profil | Čt 15.7.2010 10:27:22

Marda >> Já játra můžu . Když na jatýrka nejsi ,tak to ani nemůžeš jako " játrový " laik dobře posoudit :o§))

Slavík - Profil | Čt 15.7.2010 10:24:11

Pvl >> ono to ani jinak brát nejde :o§)

Marda - Profil | Čt 15.7.2010 10:23:45

Pvl >> Já teda na jatýrka moc nejsem, ani v medu ale věřím, že ti to může šmakovat ;-)

Dave > Já k tomu ještě přidávám NHDC...

Pvl - Profil | Čt 15.7.2010 10:22:46

Slavík >> Ber to jako jako příměr :o§)

Slavík - Profil | Čt 15.7.2010 10:20:58

Ryby mají stejné vnímání chutí jako člověk ??? : §))

Pvl - Profil | Čt 15.7.2010 9:55:53

Játr b+ melasa , je pro ryby , asi jako pro nás v. játra v medové krustě :o§)) Vynikající záležitost :o§))

Hermis_s - Profil | St 14.7.2010 22:41:13

JSOB >> ne nejdou,chytam vetsinou na vyschly tvrdy kulicky a cejna jsem na boilie nechyt nikdy,40 ml je,jakoby jsi tam nic nedal

JSOB - Profil | St 14.7.2010 21:18:49

Hermis_s >> Ty vogo dve deci? Ja davam tak 40ml a myslim ze je to vic nez dost. No zkusim pritvrdit. :-) Nejdou ti pak na to vice cejni?
Jinak jatru a melasu micham a dost dobry.

snipe - Profil | St 14.7.2010 18:53:08

Používám tuto kombinaci úplně normálně. Naposledy jsou zkoušel dělat bobule, které obsahovaly mimo jiné také nějaký liver liquid + melasu a rybám to vyloženě chutnalo! :-)

Hermis_s - Profil | St 14.7.2010 16:37:17

vubec bych se toho nebaldavam do 2 deci na kilo suche

pata - Profil | St 14.7.2010 16:18:41

Dave≻ >> >Dave - >> dávám do všech směsí melasu100 až 150ml na kilo směsi

Smetana - Profil | St 14.7.2010 15:48:33

Nikdy jsem to nezkoušel,ale kamarádi na to lapou docela slušný kytary :-D