jak ochucujete roh.boilies???

moc by mne zajímalo jak se ochucuje rohlíkové bilies.omlouvám se jestli je tady ta otázka uz nekde je
Autor diskuse: Lukiš - Profil , 19.5.2010 kaprařina - domací dílna

Rybatorstr - Profil | St 13.6.2012 18:48:58

Fild@ >> Fil@s - 9.7.2011 8:37:02 >> S magi mám jen pozitivní zkušenosti :-))

Petan600 - Profil | St 13.6.2012 18:44:56

Já nedám dopustit na Řepkáč.

Diki - Profil | St 13.6.2012 16:09:46

ruzmich >> normálně to rozřeď s trocho vody, nehledej v tom vědu.

ruzmich - Profil | St 13.6.2012 8:16:00

Zdravím, může mi někdo poradit jak barví rohlíkové boilies? dělám to tak,že si potravinářské barvivo rozdělám v esenci, ale když je kuliček víc? esence je dost silná a tak bych to rád něčím nastavil, dá se to něčím?

Fil@s - Profil | So 9.7.2011 8:37:02

Zkoušl jsem pár kuliček namočit do magi, a ono to fungovalo docela dobře.

rybka999 - Profil | Pá 8.7.2011 22:07:52

jo taky bych udělal neochucené a pak to namáčel v ruzných dipech

beluga - Profil | St 23.2.2011 13:16:02

fred's fishing >> fred41 - 23.2.2011 12:53:34 >> no co si mám myslet?Bude to taky fungovat, chce to ale delší čas aby se ten sirup pořádně nasál, ale otázka je zda zrovna tyto příchutě budou rybám chutnat, to se musí odzkoušet,já třeba po výrobě RB postříkám třeba scopexem a pak až u vody sprejem znovu stříknu..

fred41 - Profil | St 23.2.2011 12:53:34

Co si myslíte?? Vyrobil bych si rohlíkové boilies (neochucené), těsně před lovem ryb bych ho namáčel v sirupu (borůvka, pomeranč..) dík

tomsa - Profil | St 23.2.2011 12:00:20

Právě jsem to sundal z lisu. Rohlíkáč, který je vyroben z těsta speciálně vymyšlený pro ryby. Loni se to z úspěchem testovalo letos je už ve výrobě. Průměr válečku je 12/13mm, na obrázku med, samozřejmě před vysušením a navázáním.
A máš z ochucováním pokoj.

rover - Profil | Út 22.2.2011 22:56:46

Pellon >>
Jasně :-) ...už jsem poslal SZ, zatím nic :-(

Pellon - Profil | Út 22.2.2011 22:48:12

rover >> jj kdyz tak se primluv i za me :)))

rover - Profil | Út 22.2.2011 22:35:23

Pellon >>
Dík za info, ...pokusím se o přístup, pokud je diskuze aktivní ...

messer - Profil | Út 22.2.2011 22:33:43

Ja jsem kdysi slysel od jednoho rybare,ze hodi do vody par kostek Masoxu,nad tim napari rohlik,ktery nasledne vyvali v praskovem cesneku....nevim,jak to funguje,nezkousel jsem to ...

Pellon - Profil | Út 22.2.2011 22:33:27

beluga >> to je jedno vzdycky to skonci u zenskych :))) jinak diky za rady ohledne boilie

beluga - Profil | Út 22.2.2011 22:32:00

Pellon >> no jo, já už pomalu nevím o čem mluvíš..............

Pellon - Profil | Út 22.2.2011 22:31:06

rover >> jedna privatni diskuze je tu ale chtel jsem pristup a nedostal jsem ani odpoved bohuzel

http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=636530&kw=Uzen%E1%​F8sk%E9%20a%20grilovac%ED%20j%E1dro

Pellon - Profil | Út 22.2.2011 22:28:41

beluga >> no jasny... to je stejne jako se sexem... teorie jsem mel dost ale je lepsi kdyz si to osahas v praxi :)))

rover - Profil | Út 22.2.2011 22:25:38

Pellon >>
Na všechno musí být "grif ", o tom není pochyb, a zkušenosti jsou jen k dobru :-)
Možná inspirace k tématu na Mrku :-)

Pellon - Profil | Út 22.2.2011 22:24:07

yvana >> no jo no holt nechytam na svazovce kde jich je plno :)))) tohle jsem naspal :)))) u nas na jezere jich moc neni... a jedine ktere jsem zatim videl byli mrtvy po zime kolem 120cm :( a zatim jsem nikoho nepotkal kterej by nejakeho chytil... ale letos se urcite jeden velikan povede :)

fishsmoker - Profil | Út 22.2.2011 22:23:51

yvana >> asi to neumím:(( Chytám jen pstruhy granuláky, jelikož asi na nic jiného nestačím, ale zatím mě to baví...

beluga - Profil | Út 22.2.2011 22:23:35

Pellon >> jestli můžu ,vyzkoušej si to a uvidíš co je lepší a také záleží čím to mačkáš a samozřejmě je také rozhodující doba napařování když to přeženeš, tak to je tak na strouhanku dobrý, ale chce si to podle mě osahat,. teorie je jedna věc a praxe druhá..........................

yvana - Profil | Út 22.2.2011 22:21:36

Pellon >> psal jsi,že jich je u vás plno,já chytám na Orlasu,taky se musí naučit je stáhnout.

Pellon - Profil | Út 22.2.2011 22:20:38

rover >> kdyz to je nekolikastrankova esej... a kazda udirna ma sve specifikace

Pellon - Profil | Út 22.2.2011 22:18:09

yvana >> hledat nekde kde nejsou je dost komplikovane :)

Pellon - Profil | Út 22.2.2011 22:17:35

beluga >> ok udelam to podle odborniku a mikrovlnku zavru na zamek :)

rover - Profil | Út 22.2.2011 22:16:52

fishsmoker >>
Pokud neotravuji, tak pošli technologický postup uzení, ...v rybníku jich mám nejmíň třicet, řeším co s nima ...

yvana - Profil | Út 22.2.2011 22:16:15

Pellon >> Není jich tam plno jenom musíš hledat.

beluga - Profil | Út 22.2.2011 22:15:16

Pellon >> no asi máš pravdu, podle mě , ale to napaření je asi na tom všem to nejdůležitější ............

Pellon - Profil | Út 22.2.2011 22:14:10

šedý pes >> v pohode uz mam dost informaci... fotky by te jen brzdili od prace :)

Pellon - Profil | Út 22.2.2011 22:13:46

yvana >> ja uz jsem jich par zakoupil... no jo no holt nechytam na svazovce kde jich je plno :)))) nene ale ja sejim nejak dostanu na kobylku...

Pellon - Profil | Út 22.2.2011 22:12:45

yvana >> nene maximalne rozdeluji dle velikosti a odnese to vetsinou ten co jede driv domu (bohuzel ja)

šedý pes - Profil | Út 22.2.2011 22:12:16

Pellon >> jestli zítra budu dělat, udělám nějaký fotky.

yvana - Profil | Út 22.2.2011 22:12:15

Pellon >> Amura jsem nikdy nekoupila za tu sezonu si jich tak 12-16 vylupnu.

Pellon - Profil | Út 22.2.2011 22:10:49

šedý pes >> ok pouziji kastrulek :)

Pellon - Profil | Út 22.2.2011 22:10:19

yvana >> ja si kupuji jen granulaky... a 2x za rok amura :)

rover - Profil | Út 22.2.2011 22:10:11

Pellon >>
Jako my všichni, co podporují konzumaci zdravé potravy :-) Mohu pouze souhlasit :-)

yvana - Profil | Út 22.2.2011 22:08:53

Pellon >> No jestli tu slivku do tebe nelejou ze zištných důvodů,třeba aby jsi zapomněl kolik tam toho je:-)

šedý pes - Profil | Út 22.2.2011 22:07:28

Pellon >> ale výsledek je lepší, líp se to lisuje, jsou napařený v celým průřezu, ne jen na povrchu.