vaše začatky na MRK

zdar pište sem co byli vaše začatky na mrku na co jste tu ze začatku chodily ,tzn třeba jen se divat na fotky a videa pak třeba muj lov a a takovy vaš vyvoj v rubrikach na mrku
Autor diskuse: REMI GAILLARD - Profil , 3.5.2010 všeobecné - ostatní

rumi7 - Profil | Ne 16.5.2010 11:03:19

Remi Gaillard >> REMI GAILLARD - >> čus,abych ti řekl pravdu,tak na mrk jsem ze začátku chodil hlavně kvůli zdejšímu bazaru (už jsem si za tu dobu nakoupil pár věcí) a kvůli různejm akcích na nádobíčko co tu nabízely různý firmy.pak na videa a teď se i zapojím do nějaké té diskuse.jako právě do tvojí.....

Anýzový dědek - Profil | Ne 16.5.2010 10:06:12

Pvl >> V pohodě!!!!!!
Bavíme se a každý máme jiný pohled na věc.
A vo vo votom to je !!!!!!!.........-:o)))))))

Pvl - Profil | Ne 16.5.2010 10:02:11

Anýzový dědek >> Neber to tak , že jsem nějak vyrypoval ! To jsem neměl v žádném případě v úmyslu .

Anýzový dědek - Profil | Ne 16.5.2010 9:52:17

Pvl >> No to je sice pravda, ale ja to najevo dal.

Pvl - Profil | Ne 16.5.2010 9:49:47

Anýzový dědek >> Mimo aury se nedozvíš, jestli má nebo nemá :o§))


EDIT : Bohužel nás tato společnost rozdělila na ty, jenž na TO mají a ty, kteří sice rádi rybaří, ale počítají každou korunu. No tak .... " zase neskuč " Jsou lidi kteří na tom nejsou ZDALEKA tak "špatně " jako my . Se domnívám . To by pro dnešek asi stačilo .

Vítek - Profil | Ne 16.5.2010 9:49:07

NA MRKu je to dobrý.Dá se tu pokecat, někteří lidé jsou zde "zvláštní" odezvami z jiných světů, nakoupit se tu dá dobře, prostě v poho.

Anýzový dědek - Profil | Ne 16.5.2010 9:46:09

Pvl >> Ale tohle chápu!
Jen mi nejde do hlavy, proč zbytečně napadat někoho, kdo na to třeba peníze nemá a dopručovat mu, že si má koupit drahou věc.
Bohužel nás tato společnost rozdělila na ty, jenž na TO mají a ty, kteří sice rádi rybaří, ale počítají každou korunu.

Pvl - Profil | Ne 16.5.2010 9:39:18

Anýzový dědek >> Nejsem IN .. Myslím si, že vetšina těchto rad je myšlena dobře ! Je to jako se vším ... počínaje auťákama ,zařízení bytu , atd . Někdo do rybařiny ty prachy dá. Včetně mne .o§) Pro některé jsou to peníze zbytečně vyhozené -svým způsobem mají pravdu . protože ryba neví , jestli je nařadí za "desítku" nebo jen za "pětku" Zrovna tak jako auta Trabant mne taky doveze do vedlejší vesnice, jako Mercedes . Chci mít vercajk pěkný tak do toho ty peníze dám , ale budou mi třeba zase stačit na chození obyč. tenisky. Někdo zase dá přednost značkové obuvi ale nedá prachy do rybařiny:o§)) Tak to prostě je .:o§) Takhle bych to viděl já . :o§)

malamut - Profil | Ne 16.5.2010 9:33:56

Remi Gaillard >> REMI GAILLARD - >> já se nejdřív naučil pravopis, teprve potom jsem vlezl na MRK.

Anýzový dědek - Profil | Ne 16.5.2010 9:24:04

Pvl >> Takhle jsem to na začátku viděl taky, ale dostalo se mi poučení, že nejsem tzv. IN.
Jinak souhlas.

levhan - Profil | Ne 16.5.2010 9:09:42

Remi Gaillard >> REMI GAILLARD - >> zacatky dobre sem tu chvilku nasel sem par kamosu par dobrych rad muzu rict cim dele tu sem tim je to horsi neustale mazani diskuzi ze jsou duplicitni ze tu je obdobna otazka bohuzel mozna by neuskodilo si precist jen nazev otazky ale i jeji cele zadani pote by nekdo zjistil ze se vlastne pta na jine veci nez bylo dotazovane v te predchozi!!!!nemluve o nekterych jedincich tu co si zde zjevne leci sve nizke sebevedomy neustalim vyvolavanim hadek v diskuzich takze se zakladatel dozvi kdo je idiot a kdo vul ale nato co se pta odpoved nedostane hezky den

Jovánek - Profil | Ne 16.5.2010 9:08:52

Remi Gaillard >> REMI GAILLARD - >> Dříve jsem chodil na mrk velmi často.Sledoval jsem videa,četl články a později vstupoval do diskuzí.To hnusné napadání a urážení,rejpání mi vzalo chuť se sem přihlašovat,tak na mrk lezu jen velmi vlažně,převážně na SZ,bazar,nebo na shopy.Sice jsem nikdy nedostal v diskuzi červenou ani žlutou kartu,ale číst přízpěvky od těch samejch oponentů-blbů,se mi vážně nechce.

Pvl - Profil | Ne 16.5.2010 8:53:25

Anýzový dědek >> Vídíš to zbytečně černě !! Napadání ohledně vybavení -- jak se to vezme? Většinou to jsou rady ty to vidíš jako napadání . Mám svou zkušenost s vercajkem!! Kdyby mi někdo poradil ,mohljsem nějakou kačku ušetřit !!! Tenkrát jsem nikoho neznal . Info nic moc a podle toho to taky dopadlo ... Zastávám také názor , že když se někdo rybařině hodlá věnovat "na plno" Tak ať si koupí nádobíčko kvalitní a na nějakou korunu navíc nekouká ( pochopitelně když ty prachy bude chtít obětovat) V budoucnu se mu to vrátí .

To ostatní co jsi napsal nekomentuju -

Anýzový dědek - Profil | Ne 16.5.2010 8:43:42

Pvl >> Ale to je jasnačka!!!!!
Jen se mi nelíbí, že někteří tu napadají ostatní, kteří nemají stejné vybavení, chytají jinak a berou třeba ryby cca 50+. a pod.
Taky zde někteří dělají skrytou reklamu obchodům a prodejcům v diskusích.
Nic proti pochválení obchodu nebo zboží, s nímž jsem spokojen, ale dávat to najevo pořád,
už krapet zavání rekamou.......-:o))))

Pvl - Profil | Ne 16.5.2010 8:26:53

Rashid 28.93 >> Do Tebe bych to řekl už při prvním setkání :o§))))))))))))))))))

Rashid 28.93 - Profil | Ne 16.5.2010 8:24:08

Pvl >> nemám rád souseda, svévolně prodal klouzačku ze společné zahrádky, nájemníků domu, grrrr....

Pvl - Profil | Ne 16.5.2010 8:20:26

Anýzový dědek >> Život není taky jen o pohodě . Tady je tomu také tak . také se třeba neshodneš se sousedem :o§)) (př)

Anýzový dědek - Profil | Ne 16.5.2010 8:16:48

Zpočátku jsem si myslel, že se tu něčemu novému přiučím, popřípadě někomu poradím své zkušenosti a najdu pár přátel.
Dospěl jsem k názoru, že tento web slouží nekterým pouze k tomu,aby se zde mohli hádát.
Je zde spousta zajímavých diskusí, ale vždy se zvrtnou v osobní spory a hádky.
To mne velmi mrzí.
Jinak je Mrk poměrně slušným zdrojem informací i když někdy zavádějících.
Ale vcelku jsem na Mrku spokojen.

Tichej - Profil | Ne 16.5.2010 7:47:17

ze začátku fotky,články,diskuse až pozdějc.Jetady adrealin skoro jak na rybách:-)) hlavně s některejma kolegama:-)),ale co se dá dělat nikdo nejsme dokonalej ani já ne:-))a snad by tady byla nuda kdybychom dokonalostí vzkvétali:-)))

jambo - Profil | Ne 16.5.2010 7:17:11

na začátku jsem byl v údivu,co tu rybář všechno najde . Rady k rybolovu, nádobíčko, e -shopy,plkárna, diskuse apod. Je dobře že MRK je a funguje ,alespoň mám -me kam mrknout ,když to nejde k vodě .

kok77 - Profil | Ne 16.5.2010 7:09:12

Když jsem začal asi před 4 roky znova po 20 letech opět chytat,nemohl jsem opomenout tyto rybářské stránky plné bezvadných rad a návodů.Jen jsem koukal co se za tu dobu co jsem nechytal změnilo.MRK mi ohromně pomohl a proto mu moc díky.Hlavně videa pana šéfredaktora jsou pro mne jako vyznavače feedru opravdu velkým přínosem.Takže Martine moc díky a jen tak dále.

Barynka - Profil | Ne 16.5.2010 6:22:06

Moje začátky byly třeba takový, že jsem se koukala jenom na videa a přidávala komentáře, k jednomu videu jsem přidala dobrej komentář a 2 sumcaři mi napsali, že jsem mu to řekla dobře a jestli si s něma nezačnu psát. Takže jsem si s nimi psala hooodně dlouho - až do teď, s jedním už jsem se dokonce viděla. Potom jsem začala objevovat takový ty diskuze tipu - Plkárna, Přívlač a Dravci, Plavaná a tak ... tak jsem přispěla nějakým úlovkem do ML a někdo mi napsal v plkárně a tak jsem začala hodně diskutovat. Minulý léto jsem nemohla chybět v Přívlač a dravci, kam jsem dávala fotky mých štik a musím říct, že s vláčkařama je super pokec. Nakonec jsem začala poznávat i ty vedlejší diskuze a stalo se tak, že jsem začala přispívat i do Brněnského jádra a tak jsem v březnu 2010 udělali dokonce i sraz a můžu říct, že tam jsou super rybáři. Na srazu byl i MM. Pak jsem začala trochu přispívat i do Poorlickýho jádra :)
Jinak jsem moc ráda za to, že si můžu každej večer pokecat s rybářema :))) !!!

Hornet - Profil | Ne 16.5.2010 1:56:30

Sedí ak sa tu dá baviť o rybačke! Ale čo už tu niektorý borci predvádzajú, o , Chcú poradiť neporaditelné,to sú kúsky! Niekedy tu žasnem!

Zlejšek - Profil | Ne 16.5.2010 1:50:13

Na MRK jsem začal chodit v době, když jsem začínal s rybařením a věděl o něm prd a vetšinou prd i chytal. Teď jsem nabitý teoretickými znalostmi a prd chytám stejně:-)))

Netipa - Profil | Ne 16.5.2010 1:31:15

Z počátku aktivní monitoring. Následně jsem se zapojil do některých diskusí a usídlil v Pardubickém jádru. Jsem tu už celkem dlouho a tedy musím konstatovat, že nic nového co se týče rybářské tématiky mi zde už takřka Mrk nabídnout nemůže. V současnosti to již beru za jakýsi sociální server kde mám své známé se kterýma si pohovořím nejen o rybách. V poslední době se rád zaměřím na některá ožehavé rybářská témata a pokouším se nad tímto tématem hluboce zamyslet

Rashid 28.93 - Profil | So 15.5.2010 23:52:29

Remi Gaillard >> REMI GAILLARD - >> mno, tak já jsem teda jako nesmělej člověk, takže nejdřív jsem hóóódně četl a hlavně klikal na každej odkaz, kterej se oběvil. Proklikal jsem se až k pochopení systému, na kterým mrk běhá. Předtím jsem znal akorát seznam.cz a lidé.cz a byl jsem fakt rád, že umím poslat mejla. Každá diskuze mě naučila něco nového: Kaprařina používat vyhledávač a Muškařina zase Google, takže mrk byl pro mne vlastně v tomhle požehnáním a já přestal být závislej na tištěným periodiku.....
Monitoroval jsem fakt dost dlouho, asi tak dva roky a potom jsem se začal do diskuzí zapojovat. Dneska už několik lidí znám i osobně, potkal jsem se s nima na rybářských výstavách a s několika postavičkami mám už i první společné prutohodiny....
A ta závislost na Mrku, jak někteří zde zmiňují? Nééé, vůbec ji netrpím! A už vůbec jsem si k vůli Mrku nepořizoval iphon, abych byl online imrvére!!!:0)))

Srneček - Profil | So 15.5.2010 23:46:38

já už ani nevím.Snad to byla zvědavost.Náhodně jsem narazil na MRK, nakoukl jsem a bylo to.Poznal jsem zde pár přátel a i těch druhých.Ale u vody jsme si přece všichni rovni.Nebo ne?

???? | So 15.5.2010 23:44:50

[smazano na zadost autora]

Hadrák - Profil | So 15.5.2010 23:38:57

KOLIBŘIK >> Nechceš mi napsat slohovou práci do školy? Předem děkuji!

Carchy - Profil | So 15.5.2010 23:36:44

KOLIBŘIK >> Vyčerpávají odpověď.

jarda 2004 - Profil | So 15.5.2010 23:30:58

Remi Gaillard >> REMI GAILLARD - >>Na MRKu už jsem nějaký rok prvně jsem jen četl koukal a pak začal psát Ale za ta léta se hodně změnilo a mluvím teď za sebe, ale dřív tady bylo více kolegů, co měli co říct a předat ostatním ale dnes je spíš v obecné rovině výsměch a recese než konstruktivní diskuze což je velká škoda a MRK tak už není jen o rybách ale i sociálních vazbách které vystupují anonymně v jednotlivcích pro které je diskuze o koníčku až druhořadá. Je velká škoda, že díky dnešnímu MRK už hodně lidí odešlo nebo jen monitorují dění bez vyjádření k danému tématu.

KOLIBŘIK - Profil | So 15.5.2010 22:49:15

Remi Gaillard >> REMI GAILLARD - >> Zdravím.Zaregistroval jsem se náhodou snad jen k vůli bazaru rybářského vybavení.A tím jsem se vlastně postupem dosti krátké doby začal seznamovat s celou nabídkou Mrku jako vynikajících rybářských stránek.Našel jsem si tu co hrdlo rybářské ráčí.Rybařím již poměrně dlouho a svému momentálně už jedinnému svému koníčku se věnuji upřimně řečeno víc nežli dost a tak mám dost a dost svých osobních zkušeností a i snad rad které rád napíšu a do diskusí i se svými zážitky.Setkal jsem se tady z rybářema všech povach tak jak nám to život servíruje v normálním běžném společenském životě.Jsou tu rybáři kteří ve svých odpovědích odkrývají své vlastnosti a projevy a tím i své povahy.Ne každý ale zde na těchto stránkách je tím kdo zde chce naslouchat a rady předávat ale to není smysl této diskusní otázky.Já jsem zde našel spoustu kluků rybářů ale i přijemných žen s rybářským srdcem.Jsme společně nakladěni na stejnou frekvenci.Zajímavá je zde i motivace v podobě poděkování za své zajímavé odpvědi a i pohyb tolik proklínané ale i sledované Aury.Jsou na ni různé rozporuplné názory ale vidím že spoustě rybářům lhostejná není.Mě tu asi nejvíce zajímají zkušenosti všech rybářů.Obohacuje mě zde každá dobrá a zajímavá rada,zlepšováky.Mám radost z krásných fotek a úlovků ne osobních ale z našich překrásných revírů a tím se uvnitř uklidnuji a cítím že v našich revírech je stále mnoho trofejních ryb.Zajímá mě i vztah a názory k mé srdeční záležitosti a tou je příroda na které tohle vše co se děje kolem našeho milovaného koníčku stojí.Rád si vyslechnu kritiku a názory všech.Bez prudičů žádný server nefunguje a to je i zde.Někdy jsou stavy vášně až moc napjaté ale ten kdo chce prudit tady o rybách nepíše to si všímněte.Tahá sem pouze blbosti a osobní kritiku ale o rybách nenapíše kloudný řádek.Nejhorší to bylo snad přes zimu kdy jsme tady na Mrku tvrdli hodiny a hodiny.Ted se naše povahy zkldnili jelikož máme rybářskou sezonu v plném proudu a tak oco jsme se tady obohatili přes zimu co se týče předávání zkušeností můžeme nyní zůročit na březích našich milovaných revírů.Jsem rád mezi vámi a snažím se i já abych napsal něco ze mě z mých dlouhodobých rybářských vzpomínek a zkušeností.Přeji vám všem všechno dobré a krásnou a vydařenou letošní sezonu.

Pavel S. - Profil | Út 4.5.2010 11:07:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

ze začátku to bylo jenom čtení článků v internetový knihovně,pak jsem si nechal zavést net i domu a od tý doby jsem tu skoro deně.Hodně se tu člověk naučí a sám má možnost přispět.

Viki87 - Profil | Út 4.5.2010 10:58:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jsem tu proto ,že je tady hodně užitečných informací hodně lidí co dokážou pomoct a poradit jinak ryby chytám zhruba 14 let tak jsem asi docela zaučený rybář:) ale rady se hodí vždy a pokaždé se něco nového přiučím.

afjee - Profil | Po 3.5.2010 22:25:24 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Od té doby, co jsem se registroval a nakoukl do "zákulisí" MRKu, tak tu jsem pečenej, vařenej ...

D3nny - Profil | Po 3.5.2010 22:22:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

na Mrku jsem začínal ještě když jsem bobkařil.Zadával jsem sem hrozné otázky;-), po té jsem přešel k feederu(motivace od kamaráda) a na mrku jsem přečet snad všechny články a skoukl všechny videa o feederu.
Hodně mi to v těch začátcích pomohlo.Do dnes zde lovím vše co se dá;-)

F16 - Profil | Po 3.5.2010 22:21:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Každopádně je to pro mne přínos v oblasti rybaření jako takového.A taky je velice zajímavé číst názory některých vševědoucích jedinců,kteří chtějí prodat i to co nevědí.

Kocháč - Profil | Po 3.5.2010 22:16:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já to tady zasírám asi 6let a před tím jsem tak 2roky jen občas něco vytiskl a početl. Takže tak někdy kolem 2002 jsem na MRK narazil v práci při pátrání po článcích o rybách.

Michal - Profil | Po 3.5.2010 22:14:05

... přišel a zase odešel ... nikdo se kvůli tomu nevěšel ...