Člen MRS povolenka pro východní Čechy

Zdravím, chtěl bych se zeptat nějaké fundovavé osoby. Jsem členem MRS, mám chatu v Pardubickém kraji, kde bych se chtěl věnovat rybolovu. Zajímalo by mě, zda se na mě, jakožto člena MRS, vztahuje v ceníku Východočeského ÚS cena pro nečleny svazu, či nějaká jiná. Konkrétně v tomto ÚS je to 3000 Kč/rok, což mi příjde zcestné, vzhledem k tomu, že cena celorepublikové povolenky je 2600 Kč/rok. Také by mě zajímalo, zda jako člen MRS mohu zakoupit povolenku pouze na určitý ÚS ČRS, nebo musím zakoupit povolenku celorepublikovou. Díky za odpovědi
Autor diskuse: Zrzi - Profil , 2.5.2010 všeobecné - RŘ, MO, svazy

Antii - Profil | Ne 2.5.2010 14:43:44

Také jsem členem MRS a jezdím ke strejdovi na chatu do Chřenovic na Sázavu. Řeším to tak, že si ve pstruhovém ráji u Ledče koupím roční povolenku na vody Prahy za 300Kč ( 15-18 let ) a mám na rok vystaráno.

Jarda Š. - Profil | Ne 2.5.2010 14:35:02

b.gun >> Přesně tak. Když chceš lovit jen v revírech MRS a VČÚS ČRS, vyjde levněji koupit dvě povolenky - MRS + VČ, kdybys chtěl chytat i v revírech jiných ÚS, bylo by levnější koupit si povolenku celorepublikovou.

kakr - Profil | Ne 2.5.2010 12:28:28

Zrzi - >>
Kolega b.gun ti podal naprosto přesnou a vyčerpávající odpověď. Jen na doplnění povolenku ÚSV si musíš zakoupit sám ve Východočeském kraji. V MRS ji nedostaneš.

b.gun - Profil | Ne 2.5.2010 12:06:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zrzi - >> Jelikož jsi členem MRS, vztahují se na tebe ceny povolenek platné pro členy ČRS a MRS, viz tabulka zde - http://www.rybsvaz.cz/?page=ceny_povolenek/cleny&l​​​​ang=cz&povolenky_rok=2010&povolenk​y_nadpi​s=Ceny povolenek pro členy ČRS a MRS ...

Lze zakoupit povolenku jen pro určitý ÚS, tudíž celorepublikovou povolenku kupovat nemusíš a koupě povolenek pro MRS a VčÚS tě tak vyjde levněji, než kdyby sis pořizoval povolenku celorepublikovou.