Jak udělat,aby nebylo boilie jako šutr!!!

Dobry den potřebuju poradit jak udělat boilie aby nebylo tolik tvrde ja radši chytam na měkčí na 1kg směsi zatím davam 9 vajec.Budu dělat z multimixu od mika mořskou rybu,jahodu pošlete i nějake foto příprav atd..................dík
Autor diskuse: osobak - Profil , 21.3.2010 kaprařina - domací dílna

rybka999 - Profil | Pá 8.7.2011 22:09:11

nabustruj to jako nikl neee,hod to do mazáku a bude meký i bez bustrování

Jovánek - Profil | Čt 13.1.2011 23:35:50

osobak - >> přádně to naboostruj,to dlouho vydrží a změkne to,navíc ti nenabere smrady ze dna.

Dave> - Profil | Čt 13.1.2011 21:43:41

osobak - >> Po uvaření nechat usušit, a pak do mrazáku.Ještě jsem ty suché tvrdé boilie dipoval, aby změkli.

mikbaits1992 - Profil | Čt 13.1.2011 20:42:15

osobak - >> Mne sa najviac osvedčilo tam davat potravinarsku želatinu to urobí boilies mekším a viacej atraktivnejším:)

don Ferrari - Profil | Út 17.8.2010 13:33:15

Přemas >> CarpHunder - 21.3.2010 18:00:35 >> přesně takové si dělám, používám pouze sušené vejce a přidávám preservér, nevařím ale pouze napařuji, 18mm koule 5min. suším 72 hod.

DAVISS - Profil | Út 17.8.2010 13:10:29

šmudla >> doporučuju servírovat do čeřenu. Tím se vyřeší to umývání a při troše štěstí ti tam zbyde celej servis i s příborama

šmudla - Profil | Út 17.8.2010 12:51:44

Zapoměl jsi do směsy přidat písek, jak je samej cement tak to pak abys kladivem vrtal dírky.
Mě bojlíz nechutnají tak mi manželka vaří k obědu bramborový šišky s mákem (4vejce na kg směsy), občas dovnitř dá i švestku, moučkovej cukr jako dip. Dooporučujuuuu všema deseti, kapříí se po tom můžou umlátit, akorát ty svině šupinatý nevrací a nemejou talířky.

Sla - Profil | Út 17.8.2010 12:46:49

maraske >> doporučuju hledat, číst a pak se az ptát. ručně ale i strojove de delat.

maraske - Profil | Út 17.8.2010 12:41:34

Sla >> aha.. a jak s vubec biolie dělá? je na to stroj nebo rucne? ja stím zadné skušenosti nemám

Sla - Profil | Út 17.8.2010 12:38:30

maraske >> zalezi na slozeni smesi, a na kolik si cenis volny cas.

maraske - Profil | Út 17.8.2010 12:28:04

kolik to tak stojí dělat si vlastní boilies??

barny - Profil | Po 19.7.2010 14:14:17

Po vyplavaní hned beru do bedynky od zeleniny s utěrkou.Cca po pul hodině přendám do bedny a nechám 1 až 2 dny oschnout ,pak zamrazím.Franfurtská klobasa a Oliheň&slaná Ančovička prum.24 mm a par kouli na zavážku až 40 mm

Lidl - Profil | Po 19.7.2010 13:42:58

osobak - >> Multimix neni tvrdej, když ho používáš hned po uvaření. Ale zrovna tuhle směsku já také cíleně sušim na beton. nechápu k čemu měkké... to si kup Haliboom;)

Albak - Profil | Po 19.7.2010 13:38:15

osobak - >> jen mimo...
Proč ti vadí, že je tvrdé? Já suším na beton a 50cm to chroupe jako nic :-))

Zindys - Profil | Po 19.7.2010 11:41:30

při vaření boilie vytáhni hned jak vyplave na povrch a sušit nejdýl den nebo dva a hned zamrazit....

Frantos - Profil | Po 19.7.2010 9:10:14

osobak - >> ahoj, přidej tekutý prezervativ.

alda2211 - Profil | Po 19.7.2010 9:06:22

osobak - >> cely jsem to neprocital tak to mozna nekdo uz napsal ale pokut chces meke koule tak je to o mnozstvi vajicek na jedno kilo kucera dava 3,5 vajicka do expresek a ty si myslim ze jsou hodne meky tak je jenom na tobe aby jsi zjistil kolik tekutych slozek dolit k tem 3,5 vajickam aby to po smychani udelalo kilo testa a mas vyhrano

jarda 2004 - Profil | Po 19.7.2010 0:35:09

osobak - >> Nesuš koule tak dlouho a spíš je zamraz a ber jen tolik kolik prochytáš a nebudou tvrdnout.Ja se je snažím vysušit co to jde na kámen.

zemo - Profil | Ne 18.7.2010 23:54:29

Přemas >> CarpHunder - 21.3.2010 18:00:35 >> tak toho nedocielis asi nikdy lebo kupovane boilie je konzervovane. asi tak

osobak - Profil | Út 23.3.2010 14:26:29

dík

románek - Profil | Ne 21.3.2010 21:34:16

Přemas >> CarpHunder - 21.3.2010 18:00:35 >> taky by mě to zajímalo někde jsem četl přidat trošku vody ale nezkoušel jsem to

Strnda - Profil | Ne 21.3.2010 20:33:48

Cus lidicky chci se zeptat,kdyz uz si doma sestavujete mixi a koulite boilie,zkouseli jste nebo delate nekdo svoje AK???

Radek Š - Profil | Ne 21.3.2010 19:29:56

Nechávám schnout zhruba 3 dny a pak šup do pytlíku a hotovo :-)))

osobak - Profil | Ne 21.3.2010 19:28:07

díky chlapi