AWA-SHIMA Aexeon Sense Feeder Medium Heavy 3.60

Ahoj, ma niekto skusenost s touto palicou? Staci pre zaciatocnika? Budem s nou chytat na jazere. Zaujala ma tam cena a ze k tomu je aj pevne puzdro. Dakujem za rady.

http://shop.rrr.sk/pruty/feeder/awa-shima-sense-feeder.html
Autor diskuse: ALEXJR1 - Profil , 18.3.2010 feeder - náčiní, doplňky

jirka mz - Profil | Pá 19.3.2010 19:24:57

já mám toho Aexeon Master feeder MH 3,6 a není to špatnej prut, jen ty špičky jsou fakt na proudný řeky nebo na extra velký vzdálenosti. pasují tam špičky Sema Emotion, nebo Broving.

Benny - Profil | Pá 19.3.2010 13:26:41

mam len tieto pruty a potom pickre a neviem si ich vynachvalit. Spice tam pasuju skoro vsetky univerzalne zatial som nemal ziadny problem nejake zohnat a do 5 eur som zohnal vzdy.
Blank super akcia aj ked skor spickova, ale pohoda. Mam na ne velke aj male ryby a zabava to bola vzdy
Ked som zacal chytat to bol moj prvy feeder a od vtedy som znacku nezmenil. Za tie prachy velmi vela muziky

ALEXJR1 - Profil | Pá 19.3.2010 11:57:52

bimboman >> nie som si isty ci ten prut co mam vyhliadnuty je ten isty ako ten na ktory si dal odkaz. Pri tom mojom ( vyhliadnutom) je oznacenie sense feeder a pri tvojom master ale aj tak dakujem. Ako pises chytal by som s nim v strednej vzdialenosti.

bimboman - Profil | Čt 18.3.2010 23:56:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Myslíš tento http://awa-shima.cz/index.php?page=details&prod=14​7&cat=52&group=15 ?
Mám ho rok, respektivě jeho starší verzi, která má myslím jenom trošku jiný oplet a menší pouzdro. Na to, že výrobce udává, že prut je Medium Heavy, tak se mi spíš zdá, jako měkké medium. Myslím si, ale je to pouze můj názor, že to není prut stavěný přímo na velká jezera. Sice s feederem člověk většinou nechytá ve velké vzdálenosti, ale s 18 kmenem jsem měl už hodně velký problémy proseknout cca na 35metrů a nahazování taky nebyl nic moc k vůli měkké akci.Řešením proseknutí by mohlo být použití pletenky,ale to jsem nezkoušel. Jestli budeš chytat ve střední vzdálenosti, tak s ním nebudeš mít problém, jestli ryby hledáš dál, tak bych sáhl po prutech v heavy, nebo tvrdším mediu... .
Jinak, co se týče spracování, tak nemám žádnou vítku. Byl to můj první feeder prut a na naučení úplně stačí. Za ten peníz, tenkrát to bylo 1900Kč to byla dobrá koupě. Dodávané špičky jsou docela tvrdé, spíš na proudnou řeku, dokoupil jsem špice od SEMY, trochu obrousil a používám hlavně je. Někde jsem slyšel, že tam pasují špice Browing.
Jinak, jestli vybíráš první feeder proutek doporučuju si zajít do rybářských potřeb, kde si osaháš pár klacíků a když řekneš proadavači kde a co s tím chceš chytat, tak ti uričtě poradí. Hodně štěstí

Proki - Profil | Čt 18.3.2010 21:03:22

ALEXJR1 - >> Teď jsi nejsem zcela jist, ale myslim, že tento proutek má špičky jen od 2oz a výš a jak píšeš, že chceš chytat na jezeře, tak alespoň jedna měkčí by se hodila...
Se špičkama na A-s nevím jak to je, ale určo nějaké budou a cena nebude tak vysoká jak u Shiman.