Boty Outpost sněhule

Zdravím,přemejšlim o těchto botách,ale nemůžu se nějak rozhoupat.Zajímali by mě hlavně názory lidí co tyto nebo jim podobné boty vlasní.Jak jsou ne tom materiálově,jak se v nich chodí atd.A hlavně jakou velikost koupit když mam nohu vel.11,je třeba počítat i s vložkou a kupovat třeba o číslo větší?
Autor diskuse: Pavel S. - Profil , 14.2.2010 všeobecné - náčiní, doplňky

mrázeček - Profil | Po 15.2.2010 10:45:29

já měl botky podobný jak tady píšeš a vydržely tak 2 roky a komfort nic moc řekl bych.

koukni na http://www.fal.es/ing/chiruca/caza/invierno2008/in​g/index.htm tam se dá vybrat,ale cena je trochu vyšší. já sem s nima 100% spokojenej a většinou je používám do lesa a do -20 ok

Figos - Profil | Ne 14.2.2010 15:32:47

Ahoj taky jsem je viděl i držel v ruce a docela se mi líbily,kdybych si vzal s sebou prachy tak v ten moment bych je koupil,ale viděl jsem je i od cormorána a jen za 1100 a taky OK.Ale na tuto zimu už je pořizovat nebudu ale až na další zimu.Zatím vlstním boty OLANG na horskou vyšší turistiku amám je už 7 let a pořád dobře slouží to je jen taká vsuvka.Ale jinak bych do nich šel!!!!!!!!

klouček - Profil | Ne 14.2.2010 14:17:56

Pavel S. >> mám podobné boty od firmy Lineafe již třetím rokem a nemůžu si na ně stěžovat. Pouze mám vrch textilní. Samo, že se Ti vložka bude zouvat i s nohou je to prostě vložka a za to si je dáš pěkně uschnout. Do -10C mi v nich bylo hej a ve větším mrazu jsem v nich na rybách nebyl. Jinak jsem je používal i na vycházky do lesa a tím že se dají pěkně zašněrovat se v tom dalo i dobře chodit aniž by Ti lítaly na nohou. A to byly i větší mrazy.Používám do nich thermo ponožky. A stály mne 1000,-

koci66 - Profil | Ne 14.2.2010 14:02:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Koupil jsem je a ihned vrátil zpět. Je to jako kdybys měl skafandr na noze :-( , hrozný !!! Vložka se zouva při káždém zouvání boty. Ty kecy o -60 nebo nevím kolik stupňů jsou jen reklama. Žádná bota ty nohy nezahřeje pokud jseš na místě a v ních nešlapeš. Jedinně boty s bufíkem - to by byl komfort. Bohůžel, zatím jsem na ních v obchodě nenarazil.

KOLIBŘIK - Profil | Ne 14.2.2010 13:46:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Pavel S. >> Zdravím.Já osobně jsem tyto boty měl letos v obchodě v ruce a myslím si že aš tak špatné nejsou.Jsou poměrně dost pěvně šité,nejsou těžké a musejí být i pohodlně pokud si do nich koupíte ještě ty neoprénové ponožky.Ale na druhou stranu a to je pouze můj mázor musí se vnich asi špatně zdolávat terén a možná nejsou ůplně na velké extra mrazy.Cenově si myslím že to je ůměrné.Tento druh obuvi musí mít zaručeně ve velkých velikostech poněvadč výrobce počítá s nákupem tepelné vložky.Pakli že se vám příteli po osobním vyzkoušení budou zdát dobré nebudu vás odrazovat.Každý z nás má svůj styl.Ana rybářské obuvy zvlášt v zimě velice záleží.