Rohlíkové boilie různých příchutí

Jaké máte zkušenosti z touto nástrahou? A co jste na ni už chytli?
Autor diskuse: P3 - Profil , 7.2.2010 feeder - nástrahy, návnady

BubuKuku - Profil | Ne 1.4.2012 22:41:07

A co takhle příchuť Anýz, máte s tím nějákou zkušenost?

visage - Profil | Pá 9.4.2010 17:50:03

mne sa dari po cely rok prichuť - cesnak . pretlačím cesnak ,zalejem domácou pálenkou, nechám vyluhovaťa mám dip na celý rok . pred lisovanim potriem ,po lisovani znova potriem a pod lampou vysuším a je to !

pak - Profil | Pá 9.4.2010 17:07:05

celkem dobrá hlavne z jara.
Cejni okolo 30 cm a kapřík.
at se ti daří.............

jambo - Profil | Pá 12.3.2010 13:20:51

P3 - >> zkušenosti dobré ,vyrábím jsi je už sám a pohoda ,ryby berou :-))

macan25 - Profil | St 10.3.2010 18:57:00

ahoj poradi mi nekdo jake mam použit přichutě na rohlikove boilis?nemam zadne zkušenosti a nevim jestli je leši ho do nečeho namočit a pak sušit nebo jestli je lepší ho usušit a až u vody nadipovat diky za odpověd moc mi to pomuže

dardajarda - Profil | Po 8.3.2010 10:18:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já ho zkouším "na panáčka", uvidí se co ukáže praxe.

adam1 - Profil | Ne 7.3.2010 14:48:46

ja rohlikove boile pouzivam vacsinou s medovou prichutou ostantne sa mi moc neosvedcili, ale tiez ich davam ked nemam kostniakov aleno mi ich zeru same male ryby, ale na chuti podla mna zalezi to je moj postreh z lovov

tuzemak - Profil | Ne 7.3.2010 14:05:58

Lálos >> an-old-fuddy-duddy >> kolikrát vyzkoušíš vše co máš u vody a ono ani ťuk,prostě to tak je

an-old-fuddy-duddy - Profil | Ne 7.3.2010 14:01:59

tuzemak >> já sladký nejím:) ne, to je fuk, sranda:) no, tak ono se to kloubí jedno s druhým, většinou věříš nástraze, která je většinou pro tebe ta nejúspěšnější a která tě málokdy zklamala. A když to nejde na ni, zkouším co mám jinýho, a když to nejde ani pak, tak končím a jdu domů:)

tuzemak - Profil | Ne 7.3.2010 13:44:45

Lálos >> an-old-fuddy-duddy >> věřit jí můžeš,kolikrát i to je naprd,tobě taky pořád nechutná třeba kuře,dáš si i něco sladkýho či slanýho,tak to stejně funguje i pod vodou

mabode - Profil | Ne 7.3.2010 13:44:28

Ja nedavno taky delal.Prichut rumova od DR.OETKER.. http://mabode.rajce.idnes.cz/Moje_rybarska_kuchyne​xD/ ale budu jeste pridelavat...

an-old-fuddy-duddy - Profil | Ne 7.3.2010 13:42:11

tuzemak >> ok ok, budu muset vyhrabat někde ze spod batohu ty krabičky, i když nevím, jestli už to není moc starý:) Spíš jde o to, té nástraze věřit, takovýmu hnojáku věřím vždy a všude:)

tuzemak - Profil | Ne 7.3.2010 13:39:22

Lálos >> an-old-fuddy-duddy >> sám si to vyzkoušej a brzo zjistíš jak co a kde funguje,kolikrát obyčejný rohlík je in,někdy ani o něj plotička nezavadí,tak to je stejný i z příchutěma

Figos - Profil | Ne 7.3.2010 13:33:09

Lálos >> an-old-fuddy-duddy >> Já taky mám aromatické krmení ale ta příchuť podle mě tak opravdu dělá dost jak říkám jahoda a vanilka a mám je tam i když to zrovna nejsou kapříci ale jinak mám pokaždé na 95%

an-old-fuddy-duddy - Profil | Ne 7.3.2010 13:03:25

tuzemak >> ok, tak to jo, jde o ty zkušenosti, moc jsem tomu nevěřil, protože já používám spíš aromatický krmení a podle mě, se ta příchuť rohlíkáče v tom krmným mraku stejně pak ztrácí, ale já na to zas tak moc nelapu, takže to beru vědomí, dík

an-old-fuddy-duddy - Profil | Ne 7.3.2010 13:00:08

Figos >> dík za názor, já s tímhle zkušenosti nemám, radši tam lupnu pařenej rohlík nebo něco jinýho, není to moje oblíbená nástraha. Ale když jsem s tím chytal, měl jsem tuším příchuť oliheň, anýz, karamel a žádnej rozdíl jsem v tom nezaznamenal, když rybám chutnalo, vzali jakoukoli příchuť, když ne, jiná příchuť nepomohla

tuzemak - Profil | Ne 7.3.2010 12:58:32

Lálos >> an-old-fuddy-duddy >> to se ti snažím vysvětlit,na příchuti sakra záleží,někdy vezme obojí,jindy po jahodě ani nemrkne a vezme jedině oliheň,chapito??

an-old-fuddy-duddy - Profil | Ne 7.3.2010 12:56:34

tuzemak >> jasně, to chápu, že nástrahu vzít nemusí, spíš mi šlo o to, že předpokládejme že ryba žere a nástrahu by vzala, tak jestli dělá rozdíly v příchuti, jako že třeba jahodu by vzala, ale oliheň by už nevzala

Figos - Profil | Ne 7.3.2010 12:50:24

Lálos >> an-old-fuddy-duddy >> Musím taky říct že pravdu nemáš.Mě se osvědčila vanilka a jahoda na to my berou skoro každý nához ale dělam ještě karamel a čokoládu a na ty jsou o 50% míň záběru ať chytám tam nebo tam.

tuzemak - Profil | Ne 7.3.2010 12:45:35

Lálos >> an-old-fuddy-duddy >> opravdu se mýlíš,trochu zkušeností stím mám,kolikrát sezobe co vypadne z krmítka a rohlíků si nevšimne,ani kolikrát nevezme jak ty říkáš stlačený rohlík,někdy stačí smotek rohlíku před kterým ryby neodolá

Zdenall - Profil | Ne 7.3.2010 12:42:40

já rohlíkáče nedipuji.Rohlík má už tak svoji specifickou vůni.

an-old-fuddy-duddy - Profil | Ne 7.3.2010 12:40:08

tuzemak >> nevím, s tímhle nemám moc zkušeností. Ale nechce se mi věřit, že když k tomu ta ryba přijede (většinou se stejně naláká vůní krmení v krmítku, který se ve spojení s rohlíkačem často používá) si začne rozmýšlet, jestli vzít příchuť jahoda nebo že má chuť radši na oliheň. Jde o to, že ta ryba u té nastrahy už je a rohlíkač je samo o sobě lákavé sousto, tak ji veme a na příchuti nezáleží. Podle mě je na rohlíkači důležitý to, že je to stlačenej rohlík a ne jeho příchuť, ale samozřejmě se můžu mýlit

tuzemak - Profil | Ne 7.3.2010 12:32:02

Lálos >> an-old-fuddy-duddy >> nemáš pravdu,je veliký rozdíl jakou tam máš příchuť,rybám to nejní jedno,si moc vybírají,jako člověk

an-old-fuddy-duddy - Profil | Ne 7.3.2010 10:18:39

podle mě je to celkem fuk, jakou to má příchuť, nijak zvlášť na to nechytám, ale nezaznamenal jsem nějaké rozdíly mezi příchutěmi, ta podle mě není důležitá, rybám je to jedno, jestli je to jahoda nebo oliheň:)

Figos - Profil | Ne 7.3.2010 8:52:04

Petr Z. Vedro >> želatinu můžeš taky dat ale to mám vyzkoušené že to moc nevydáva tu vůni

Figos - Profil | Ne 7.3.2010 8:50:13

Petr Z. Vedro >> Jegor to dělá jinak než já nedávám želatinu,ale jen do malé mističky cca 0,5 cm hloubku do ní jeden sáček pudinku rozmíchám pak přidám velkou pol.lžíci cukr moučky a rozmíchám.musí to bejt trošku hustší né moc řítké namočím navázané korálky rohlíku a necham usušit a to je vše

Jegor - Profil | So 6.3.2010 21:58:32

Petr Z. Vedro >> Já ti pošlu jak to dělám

Petr Z. Vedro - Profil | So 6.3.2010 21:57:07

Jegor >> Achá, zítra vyzkouším. Dík

Jegor - Profil | So 6.3.2010 21:51:15

Petr Z. Vedro >> Žádná studená voda ale do sklenice pullitrové si dáš vodu do toho 2 lžičky prášku želatiny pořádně rozmícháš a pak namočíš usušený kuličky.Vyndáš a pak obalíš v čem chceš.

Petr Z. Vedro - Profil | So 6.3.2010 21:41:11

Figos >> Takže jenom do studený vody, rozmíchat , namočit a sušit ? V mikrovlnce, nebo jen tak někam pověsit ?

Figos - Profil | So 6.3.2010 21:26:58

Petr Z. Vedro >> V obyčejným pudinku ale ne v uvařeném

Petr Z. Vedro - Profil | So 6.3.2010 20:10:43

Figos >> Ahoj, v čem ty rohlíkáče dipuješ?

Figos - Profil | So 6.3.2010 20:08:05

adam1 >> Ahoj jestli to dobře chápu tak jak je ochucuji?Jednoduše v pudinku je namočim a nechám 24 hodin uschnout a můžeš hned chytat mám osvědčené jahodu a vanilku 100% uspěchy v každém ročním období