Kam v Hradci Králové s feederem ???

Nemate nekdo nejaky tip kam zajit s feederem na rybky. Marne se snazim najit nejakou vodu kde si chytim par cejnu a treba i nejakeho kaprika. Chytam dle "Chyt a Pust" a prijde mi ,ze neni co poustet :(
Autor diskuse: richie.vagner - Profil , 11.8.2009 feeder - revíry, cestování

osobak - Profil | So 20.8.2011 14:19:14

cau nejvíc by sis zachytal násadáky na plačicích(jsou tam i větší),potom na ruseku spíš cejni a jina bíla ryba občas nějakej kapr a nebo pak slepá ramena orlice:)...at se daří.

bombardák - Profil | So 20.8.2011 14:14:24

richie.vagner - >> Vždycky jsem miloval v hradečku - soutok Orlice a Labe..Chytával jsem na tarasu s perfektníma klukama s hasičárny - pod mostem se voda čeřila a najížděla sem spousta ryb. V zimních měsících, když byla okolní voda zamrzlá, dalo celkem dobře chytat pod výtokem z městské kanalizace. Většinou na plavačku, feeder ještě nikdo neznal a pokud někdo chytal na tzv. špičku prutu - třeba cejny, o nynějším vybavení se mu mohlo, akorát zdát... No a Labe samo o sobě byla vždy dobře zarybněná voda a nejen v HK.. Horší byla pak možnost konzumace chycených ryb..K tomu jsem nikdy odvahu nedostal. Jinak bych spojil možnost lovu na feeder i s koupáním na neskutečném množství překrásných a hlavně čistých písáků, kterým jsem v letních měsících dával přednost. Mám pocit, že to hlavně chce víc samostatnosti, dle možnosti vzít třeba kolo a objet pár míst z toho nepřeberného, až neskutečně bohatého množství rybářských revírů...

krejca 21 - Profil | So 20.8.2011 13:10:42

Na Orlici nad soutokem s Labem až jak začíná opěrná zeď, skvělý místo.

Lauri - Profil | Po 17.8.2009 8:46:45

richie.vagner >> v Labi přímo v Hradci se to cejnama jenom hemží, zkus si zajít navečer kamkoliv na hlavní tok, zakrm jakoukoliv směsí, chytej na rohlík,červi nebo kukuřici a úspěch máš zaručený. Přes den jsem tam toho moc nenachytal, ale jak se začne stmívat,tak se ti špička feederu nezastaví.
Nebo zkus písníky,tam musíš zakrmit blízko břehu a nachytáš perlíny,kapříky a dokonce i líny.
Zkoušej a uvidíš, budeš mile překvapen co je v okolí Hradce ryb.

splávkař - Profil | Po 17.8.2009 8:34:41

richie.vagner >> myslím, že v okolí HK máš na výběr desítky revírů kde se to cejnama a bílou jenom hemží a navíc jsou tam pravidelně a hojně dosypávaný ty vodní blbečci který ti to tahání bílej zpestří..... Kdybych si chtěl jen tak cokoli zachytat tak nejprve namířím na Orlici nebo labe kolem soutoku.

KAPR - Profil | Po 17.8.2009 8:16:03

Já ač strašně rád chytám na Labi pod fakultkou, tak stejně si myslím, že nej chytání je pod Pardubicema. Tam se mi feeder nezastaví.

dvorák - Profil | Út 11.8.2009 10:50:49

richie.vagner >> závidím hradečákům spoustu ramen kolem Orlice a Labe. Na obouch řekách se taky nechá velice slušně zachytat a o okolních písácích ani nemluvím....

malamut - Profil | Út 11.8.2009 10:41:23

richie.vagner >> v HK je spousta revírů kde se dá pěkně zachytat, pátrej a budeš mít z objevených míst větší radost. A jestli jsi doposud tak neúspěšný jak píšeš, možná děláš nějakou chybu při lovu, že bys nechytil "pár cejnů", to se mi nezdá :-))