Používáte při chytání kaprů ruzné posilovače a amino sirupy?

Osvědčili se vám při chytání kaprů na boili posilovače a aminosirupy
at už k dipování partiklu,krmného boili nebo samotné nástrahy ? Zaznamenali jste větší počet záběrů v kratším čase nebo je to jen další chemie do vod. Myslím tekuté posilovače od Sensas .Aromix,trapera ,VandeEdde( scopex,carpes,patentka,žížala ,jahoda, aj.nebo aminosirupy od Vápeníka,Manline,CDB aj?Nebo je lépe je používat pouze při plavané a chytání na feder?
Autor diskuse: DanX - Profil , 1.7.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

Lukaz - Profil | Pá 3.7.2009 10:37:51

já teda dělám boilies sám doma a dávám jen základní příchuť, jen abych vytvořil určitou příchuť, kterou dělám..dipy na samotné boilies nepoužívám..na vlas prostě dám čerstvější kuličku, než s kterou převážně krmím a na poslední výpravě to celkem fungovalo..

šmudla - Profil | Pá 3.7.2009 9:59:39

Včera sem měl strašnou chuť do krmení nalít trochu třešňového sirupu .. se mě moc nepovedl.
Pokud něco chutná a voní lidem tak proč by to nemohlo chutnat a vonět našim šupinatým kamarádům?
Jaká je účinost normálního sirupu oproti nekonečně drahým srandičkám a esencím od dědků kořenářů? Aby se nezačly dělat esence z rohu jednorožce nebo mletý drápy z gorily:)

Best Carp - Profil | Pá 3.7.2009 8:49:21

ne nepoužívám

kamos :-) - Profil | Pá 3.7.2009 8:45:46

Mě se osvědšil jahodový dip dávat na jahodové rohlíkové boilí a ještě trochu kápnout do vnadící směsi.Záběrů bylo mnohem více.Na dipované boilí jsem tahal kapry jednoho za druhým ale velikost kaprů nic moc, ale kdybych zvětšil velikost boilí tak by se dostavily i větší kousky.

Na fotce kapr 41 cm na 12 mm dipované boilí jahoda.

foxxx - Profil | Pá 3.7.2009 8:41:51

Ano,používám.Na"dipování"partiklu a pelet mám Amino Dope sirupy od Mainline a na dipování boilie používám klasické dipy k tomu uřčené od stejné firmy.Myslím,že dochucením partiklu,pelet,nebo nadipováním boilie člověk nic nezkazí.....

malarybicka - Profil | Čt 2.7.2009 23:48:42

Ano, ale jen kde není sposta malých hladových kaprů. Potom už se jich nezbavíš.... Jinak dobrá věc, hlavně v chladnější vodě, když víš, co bude fungovat....