Mražené boilies rozmražení

Jak dlouho před výpravou rozmrazujete a sušíte boilie?Máte radši tvrdé a vyschlé nebo čerstvě rozmražené?
Autor diskuse: petrp - Profil , 24.6.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

bezrybka jiři1962 - Profil | St 24.6.2009 21:03:06

Vase zprava

bezrybka jiři1962 - Profil | St 24.6.2009 20:57:20

Vase zprava

bezrybka jiři1962 - Profil | St 24.6.2009 20:51:54

Ja jsem začínal z bojlí když tato metoda byla ještě v plenkách.Už tenkrát jsem používal ruzná mletá semínka,zamražoval jsem - a ted se z toho dělá "HIT". Ale k tomu mražení-den po uvaření zamrazím.Bojlí z mražáku nechám 2-3hod. v sáčku a pak dam do vzdušné sítky nekde do stínu a není problém ho takhle ošetřovat ně+kolik dnu

petrp - Profil | St 24.6.2009 20:25:37

Martin... >> nehonim si ego.Klidne priznam ,ze svoje vlastni bych asi neslozil tak aby to fungovalo proto si musim koupit hotovy.Ale priznam ,ze to jednou chci zkusit poskladat vlastni.Ten pocit ,ze to jezdi na vlastni musi bejt samo lepsi nez na uz udelany od nekoho jineho.

Martin... - Profil | St 24.6.2009 20:17:17

petrp >> nejsem ten co si honí ego něčím co vlastně ani nevymyslel...taky bych se nechválil být kuchařem a vozil bych to jídlo ze závodky :o)) nemusím mít všechno proto raději si dělám vlastní

petrp - Profil | St 24.6.2009 20:13:30

no já jsem se dnes ptal jen pro info v obchodě a tam říkal prodavač, že vyndavá boilies tak 14 dní před výpravou. Čím tvrdší, tím prý lepší.....
Už jste zkoušeli boilies mochito?

Martin... - Profil | St 24.6.2009 19:41:12

osobně boilies vytahuji těsně před odjezdem. U vody ho dám do sítěk nebo do přepravky a schovám ho do stínu...vždy to po dni trochu přehrábnu aby to prosychalo stejnoměrně...navíc suším boilies ještě před mrazením cca 2 dny

špaky - Profil | St 24.6.2009 19:34:46

Myslím si,že stačí vyndat boilie z mražáku tak hodinu před odjezdem,protože je rozmrzlé za chvíli a ikdyby nebylo tak po nahození do vody určitě.Záleží jestli chceš dipovat předem,tak určitě musíš vyndat pár hodin předem né li den předem.Polkud si dělám kuličky sám tak je suším podle toho jak je chci mít tvrdé,tudíž třeba den nebo i týden idéle.Jak už bylo napsáno tak měkčí kulička je určitě atraktivnější ale zase méně ve vodě vydrží...takže je to jen na tobě čemu dáš přednost.Přeji hodně štěstí

Ksk - Profil | St 24.6.2009 19:14:42

Když hodím do vody čersté boilí tak spíš nasákne vodu a zvetší se , než aby z kuličky ubývalo.

petrp - Profil | St 24.6.2009 18:03:01

Všem Vám děkuju i když co příspěvek toť jinej názor.Stalo se mě,že jsem o pulnoci nahodil čersvě rozmražené boilies dvě kuličky 20mm a ráno vytáhnul dvě kuličky sotva 6mm.A to bylo na stojaté vodě v řece bych tam měl asi h...o.

Carp99 - Profil | St 24.6.2009 17:36:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vysušit na kámen...

Lajnator - Profil | St 24.6.2009 17:22:16 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Záleží jestli kupuju mraženky nebo si ho dělám sám. Své nechávám po uvaření cca 24h schnout. Když odpoledne vyrážím, vyndavám obvykle ráno. Když mám koupené obvykle stačí 2-3 hoďky před. Jsou ale lokality, kde je dobrý je mít jako šutr. Například Liptovská Mara. To je před zamražením suším i týden nebo dva. Bohužel se tím snižuje atraktivita nástrahy, ale zase ti to tam vydrží i 24h...

LAKROS - Profil | St 24.6.2009 16:59:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj já rozmrazuji den před odjezdem a je to akorát

zbynczek - Profil | St 24.6.2009 16:44:24 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

čím méně vyschlé tím se dříve začnou rozpadat a žačnou přitahovat ryby.ale já tak středně vyschlé.ale někdy vytahnu z mrazáku pár a jedu sice na večer nebo přes noc