Kolik jater dáváte na kilo směsi?

Kolik jater dáváte na kilo směsi na rybi bázi a jestli mohu dát játra i na sladkou směs.Díky za rady
Autor diskuse: pata - Profil , 20.5.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

Karásek-Siget - Profil | Ne 24.5.2009 0:30:17

Tvrdé játra sú prepité :-))))))))))))))))))


Malda512 : O.k

lubos666.p - Profil | Ne 24.5.2009 0:27:42

Kocháč >> Jak se poznaj kvalitní játra? Podle tvrdosti?

Malda512 - Profil | Ne 24.5.2009 0:26:02

Karásek22 >> Karásek-Siget >> Myslím na tebe. Na podzimjak střelím divočáka tak ti je pošlu.

Karásek-Siget - Profil | So 23.5.2009 23:36:07

Malda512 >> Super, určite ich zoberiem. Šak keď to bude aktuálne daj vedieť :-)))))
Dík

D.O.K. - Profil | So 23.5.2009 14:14:34

Ahoj, dávám tak 1/4 to znamena cca 250g. Ale klidně bych se nabal dát víc, nebo mín. Hodně záleží z čeho máš pak suchou směs.

Zd3ndA - Profil | So 23.5.2009 13:55:48

Kocháč >> Dělal jsem experiment :-D dnes to jdu odzkoušet

Malda512 - Profil | So 23.5.2009 11:31:59

Mirek.179tý >> takže ti děkuji.

Malda512 - Profil | So 23.5.2009 11:29:40

Karásek22 >> Karásek-Siget >> Pokud chceš kančí játra tak ti je na další rok schovám, ale musí to bejt tutovka at je nemám pak zbytečně ležet v mražáku.

Kocháč - Profil | Pá 22.5.2009 23:41:19

Zd3ndA >> zbytecne moc 40%, staci bohate 20, ale kvalitku.

Karásek-Siget - Profil | Pá 22.5.2009 23:10:51

Martin... >> Nech si chutnat :-))))
Ja som zohnal od kamoša ktorý ich mal dlho v mrazáku, tak som ho o ne oviedol a fakt super aróma a aj kaproši na to išli.

Martin... - Profil | Pá 22.5.2009 23:08:21

Karásek22 >> Karásek-Siget >> to je raději sežeru než to budu cpát do boilies :o))

Karásek-Siget - Profil | Pá 22.5.2009 23:06:07

Chlapi a už ste niekto skúšal kančie játra? Sú fakt super, boilie dobre zapácha.. Len ich je ťažko zohnať.

Zd3ndA - Profil | Pá 22.5.2009 22:55:01

Oprava : 40deka :-D

Zd3ndA - Profil | Pá 22.5.2009 22:30:02

Včera jsem dával 400deka na 1kg suché směsi, uvidím jak to bude šlapat

lubos666.p - Profil | Pá 22.5.2009 22:29:07

Martin... >>Asi myslel syrový játra,že umele a po těch to drží pohromadě líp jak po vejcích.

Mirek.179tý - Profil | Pá 22.5.2009 22:28:28

Malda512 >> zdarec chlape...pokud budeš dávat játra, je dobré je 2x-3x protáhnout mlýnkem !!!
sám uvidíš, jak se to změní.bude to jemnější.pak přidávám jen strouhanku a trochu kuku šrotu.Jasně že vejce na 20dkg dávám jedno vejce.Syrové!
jestli s toho vyleze blábpl, tak im sorry.jsem na mobilu.sedím u Strážnice a jde to !! Už topím slijoviců :-DDD

Martin... - Profil | Pá 22.5.2009 22:03:56

I.M.O.T.H.E.P. >> dyť ti to nemůže skoro držet pohromadě...za jak dlouho s eto rozpadá?

I.M.O.T.H.E.P. - Profil | Pá 22.5.2009 21:58:25

ja si navazim kilo smesi(kvuli presnemu davkovani esenci atd.) , pak si namelu 300g jater a dam 2ks vajec do toho dam esenci, tekutou potravu, olej a jatra , promicham nasypu trosku smesi necham odstat pak pridam zbytek smesi , pokud je testo huste muzes jeste pridaj jatra nebo vodu do pozadovane konzistence

Martin... - Profil | Pá 22.5.2009 21:50:34

záleží v jakém stavu....jestli prášek nebo tekuté...je to různý podle druhu směsi ale když mám směs založenou na mase a játech tak játrová moučka tvoří 50% a k tomu 100 ml tekutých jater s esencí....chce to zkoušet

pata - Profil | Pá 22.5.2009 21:46:57

čekal jsem větší ohlas na tuto otázku

Petr.J - Profil | Pá 22.5.2009 16:32:07

Malda512 >> Já nevim nic.

Malda512 - Profil | Pá 22.5.2009 14:31:15

Petr.J >> Nejsi trochu mimo. Ja se chci dozvědět nějaké podrobné informace od dalších kteří mají s játry zkušenosti a ty mně píšeš že mám psát poznatky. Tak mně pouč ty.

Sla - Profil | Pá 22.5.2009 14:15:29

myslim ze vic jak tech 300 g je uplne zbytečne-pak uz to jsou spis jen jatra nez boilie.