jak uchovavat partikl

jak mam uchovavat partikl aby mi nazačal kvasit diki
Autor diskuse: wild fish - Profil , 11.5.2009 feeder - nástrahy, návnady

SwingrUl - Profil | Po 11.5.2009 20:04:05

kluci a vaříte kuku v nějakém koření nebo jen tak?

oskus - Profil | Po 11.5.2009 18:12:04

Kuku uvařená a v sudu s vodou není problém i 14 dní.Fermentovaná jim chutná vice

Bernard - Profil | Po 11.5.2009 18:05:08

Nasypat do pytlíku nebo dóz a do mrazáku s tím. S uchováváním na delší rybačce nemám zkušenost, ale když bude 3 dny ve stínu a otevřenej, aby se nezapařil, tak by se mu asi nic nestalo ne?

Ředitel - Profil | Po 11.5.2009 16:57:14

sakra,nejak to dabluje.sorry :-)

Ředitel - Profil | Po 11.5.2009 16:56:05

po uvareni a vychlazeni jsem partikl nasypal do asi litrovych umelych doz a tak jsem to ulozil do mrazaku.pak, kdyz jsem jel k vode, jenom jsem vzal dozu s partiklem a o nic jsem se nemusel starat.kdyz jsem jel na dele, tak jsem vzal dve.je to rychle a prakticke reseni a clovek se nemusi pred lovem zdrzovat pripravou.

Ředitel - Profil | Po 11.5.2009 16:55:27

po uvareni a vychlazeni jsem partikl nasypal do asi litrovych umelych doz a tak jsem to ulozil do mrazaku.pak, kdyz jsem jel k vode,jenom jsem vzal dozu s partiklem a o nic jsem se nemusel starat.kdyz jsem jel na dele,tak jsem vzal dve.je to rychle a prakticke reseni a clovek se nemusi pred lovem zdrzovat pripravou.

Borkala - Profil | Po 11.5.2009 16:13:50

ja bych ho zamrazil. sam to tak dělam vždycky si jen vytahnu kolik potřebuju a jdu na ryby.

Salmon - Profil | Po 11.5.2009 16:03:26

Rex2 má pravdu. Někdy je lepší i zkvašený, obzvlášť pšenice se nám takhle osvědčila. Jinak nenechat na slunci a pokud to jde, tak nechat v plátěném pytli namočený ve vodě. Ještě lepší v proudící.

Rex2 - Profil | Po 11.5.2009 15:54:58

Trochu od otázky: Někdy si zachytáš dobře i na zkvašený. Jinak ho mít v lednici.