Boilie Nash Top Rod - vase skusenosti

Pouzivate niekto Nash Top Rod boilie? Ake nan mate uspechy? Konkretne ma zaujima Mach 1. Za vase postrehy vopred dakujem. A mozno to tu uz bolo v nejakej otazke, ale ja patrim k tym lenivejsim a nechce sa mi to hladat. A rad by som mal odpovede na jednom mieste. Este raz dik za vase postrehy.
Autor diskuse: petere - Profil , 2.5.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

petere - Profil | Po 4.5.2009 16:46:33

m.kindl >> ja som kupil mrazene Mach 1,tak potom uvidim. mne sa celkom osvedcil Scopex plus a teraz uz aj lutujem ze som mezobral ten.len ma lakalo vyskusat novu prichut. a celkom mi to slo aj na scopex plus robin red. ale kedze to so sebou beriem do lietadla,tak som dost limitovany vahou.preto nemozem zobrat z kazdeho. neva.aj tak dik sa postreh. nejako to dopadne. inac budem na to chytat na Skalicke.tak sa uvidi,necham sa prekvapit.

judas.d - Profil | Po 4.5.2009 16:16:39

m.kindl >> klucííííí vám to ale sluší:o))

m.kindl - Profil | Po 4.5.2009 7:56:34

No když už jsi nakoupil tak očekávej jedině úspěch
Jinak je to hotovka a tak k tomu přistupuj,je to sice postavený na HNV směsích ale má to vysokou hladinu atraktorů takže nějaký dlouhodobý krmný kampaně bych s tím nezačínal.Pokud pojedeš třeba na týden nebo čtrnáct není problém ale krmit jednu vodu třeba rok asi nebude ono.Já jsem zkoušel příchuť Whisky a Formule 1 a nakonec jsem se vrátil k řadě Classic.Ač se to nezdá jsou to koule selektivní a rozhodně není potřeba hodně krmit.Mě se osvědčilo krmení nejvíc pouze s punčochou nebo PVA sáčkem...maximálně pár kuliček okolo.K tomu jsou velice dobrý pelety ve stejných příchutích.Jsou lehounký a nezapadají do bahna,rovněž se rychle rozpouští a lákají rybu.Tak hodně zdaru...Koule Nash jsou určitě vynikající volba.

petere - Profil | Ne 3.5.2009 22:38:34

nikto nepouziva Nash Top Rod boilies? nejake som som uz nakupil,tak som len chcel vediet co od toho mozem ocakavat.