kasein do boilies

mate skusenost s kaseinem?
kdyby nekdo chtel napiste mi sz
Autor diskuse: Orient - Profil , 21.4.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

kranex - Profil | Út 21.4.2009 19:27:32

je to vo vode nerozpustny protein,v doplnkoch pre vyzivu sportovcoch a kulturistov zamerne odstraneny,pouzivany v priemysle pri vyrobe lepidiel ,glejov,farieb atd.,,renomovane firmi ho pouzivaju lebo na rozdiel od suseneho mlieka sa lepsie konzervuje a udrziava vlhkost a tym elasticitu v gulach....pre nas drobnych maloboilerov podla mna trochu zbytocny...

Sampus - Profil | Út 21.4.2009 18:55:07

kasein pouzivam do zmesi z rybacich a mesokostnych mucok davam 10% do zakladnej zmesi.Do ovocnych a korenistych zmesi davam sladene mlieko v tom istom pomere.