MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách
Otázky a diskuse Seznam Diskuse

Stolní udírna Behr 2H Comfort (2 hořáky)

Potřeboval bych nějakou malou, přenosnou udírničku, když by se mi zachtělo nějakou tu rybu vyudit. Nemáte náhodou s touhle nějaké zkušenosti? Díky za odpovědi, popřípadě rady na nějakou vyzkoušenou:-)

Autor diskuse: pasty19 ®
Zařazeno do: všeobecné - náčiní, doplňky, 20.4.2009

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 2 | Vybrat stránku | Starší >> | Konec ]

N placew - ® St 13.5.2009 19:26:59
pani, odporucam pozriet aj toto:
http://www.alza.sk/anuka-d119454.htm
N TomK78 - ® Čt 23.4.2009 16:46:09
Looki >> Neblbni... to by mne ty desítky kil ryb přišly neuvěřitelně draho. Už tak toho musím hodně sejmout, aby se za stávající ceny povolenky vyplatila. Víš jak je to obtížný třeba zaplatit pstruhovku? :-)
N Martin02 - ® Čt 23.4.2009 16:24:47
Looki >> Tak to by se sumáře vracely čistý jak slovo boží, neznám nikoho kdo by se dobrovolně přiznal k placení.
N Looki - ® Čt 23.4.2009 16:16:14
Ja sice masař rozhodne nejsem,ale obcas taky vemu neco na pekač.A to uzeni u vody je lakave!!
Osobne mam rad uzeneho kaprika a okouna.A pokud se to s masarinou moc neprehani, tak proc ne.
Ja bych ale nechal papiry zaplatit az podle sumare: cim vic ryb,tim vice penez.
Ale ty udirnicky jsou paradni zalezitost.Asi taky koupim jednu.
N rimar - ® Čt 23.4.2009 15:49:43
tomK78 no u 75+ to už bude tučnej čuník to jedině dlouze poudit jinou úpravu si nedovedu vůbec představit :-)) a nebo vyfiletovat a na ten šutr a pomalinku a dlouze opékat aby pustil tuk, hlavně neobracet jinak se ti to rozpadne na sr...ky musíš ho vysušit než začneš obracet:-) ikdyž já si na ten šutr raději hodím kus ze zadní části bejčka to je libovoučký masíko

tomm to víš zkušní borci masařky vymíraj a mladý to nemá kdo naučit :-))
N Venca888 - ® Čt 23.4.2009 11:20:23
Majsher >> to by tak scházelo, aby si rybáři chodil pro ryby do sádek...
N tomm - ® Čt 23.4.2009 10:32:52
TomK78 >> Proboha co jsi to za masaře když už zpracovat pouhou pětasedmdesátku ti dělá problém? Už ani ty masařky nejsou co bývaly.
N TomK78 - ® Čt 23.4.2009 10:05:19
Majsher >> náhodou si myslím, že my masaři jsme pěkně diskriminovaní... Křeč a rybízáci si neustále dělaj nějaká videa, kde ryby pouští a pro nás masaře nic. Kdy konečně někdo natočí pro nás hodnotná videa jako zpracování kapra 75+ to třeba není nic jednoduchého a myslím, že spousta znás by se ráda poučila. Nebo třeba video jak správně filetovat apod. Toho moc nevidíš.
A navíc jsi neustále jako masař obviňován, že můžeš za úbytek ryb. Když rybu sejmeš, tak v redistruibuci svaz dostane prachy. Za křeč a rybíz nedostane nic a přitom ne všechny ryby přežijí...
Takže sice jsme neustále utlačovaní, ale myslím, že pro fungování svazu jsou rybožravci tím nejdůležitějším článkem. :-)
N vave - ® St 22.4.2009 21:21:35
Nenadávej, my tě máme rádi, alespoň zůstane víc pro nás ......
N Majsher - ® St 22.4.2009 21:04:16
všichni tu jste zapráskaní masaři!!! :)
N rimar - ® St 22.4.2009 20:56:29
při grilování není ale nad to to hodit pěkně na lávovej kamen ikdyž pravda přesnosnej skladnej atd. zrovinka není takže k vodě ho sebou ponese bud naprostý šílenec a nebo gurmán :-))
N marty101 - ® St 22.4.2009 11:48:26
Toku >> Přesně tak. A miska, no, nic není věčný, že.......
N Toku - ® St 22.4.2009 8:47:59
V popisu k této udírně je napsáno,že se na ní dá také bez problémů grilovat.Možná hloupá otázka,ale jakým způsobem?To se jako místo pilin nasype dřevěné uhlí a zapálí?To bych té misce dal asi dost zabrat,ne ?
N rimar - ® Út 21.4.2009 21:15:41
hmm dobrej nápad moci něco přiudit venku u vody, klidně bych tam hodil i klobásky kdyby nebral v těch alespoň nejsou kosti :-) i kuřecí stehýnka by v tom nemusela bejt marný, něco bych zkusil vymyslet a vyrobyt sám na toto netřeba obchodníka :-)
N Marda - ® Út 21.4.2009 14:45:55
Tady je pěkná nabídka propriet na uzení http://www.udirny.cz/prenosne_udirny-stolni_udirny​-id38.html
N placew - ® Út 21.4.2009 14:40:43
Mikulas >> skor by som povedal, ze to bolo dobrych par rokov dozadu a este som bol nezletily aby som takto popijal v tom case :)
N Mikulas - ® Út 21.4.2009 11:44:18
placew >> to bude tím, že se přikusují k vodce...
N placew - ® Út 21.4.2009 11:19:12
Mikulas >> kamarat z ukrainy zase ryby nasolil, navliekol na nit cez oci a nechal ususit na slnku - hlavne cervenice do 15cm... :) Ale uz si ani nepamatam ako to chutnalo.
N Mikulas - ® Út 21.4.2009 11:15:49
marty101 >> dík Holmesi, zkusím je navlhčit, mám bukové jemné piliny, známý používal i hobliny a štěpky a prý také OK, musím na sádky pro sivenka a vyzkoušet...

ohledně těch druhů: sám jsem zkoušel jen lososovité, ale u Baltu jsem viděl udit plotice, okounky, atp. prostě všechno včetně ježdíků, takže to bude asi taky dobré...
N hajan - ® Po 20.4.2009 19:18:10
TomK78 >> O.K. :-)
N TomK78 - ® Po 20.4.2009 19:14:58
Martin02 >> Martine, na uzení a vůbec na sežrání se hodí každá ryba. :-) Jen každá potřebuje něco jiného, jak ji upravit. Z cejna bych dělal salát a okoun je prej dobrej na páře, říkal včera kamarád. Z mý skromný zkušenosti je číslo jedna vyuzený pstruh
N TomK78 - ® Po 20.4.2009 19:12:50
hajan >> 10 deka na litr. To jsem se upsal... Sorry
N hajan - ® Po 20.4.2009 19:06:45
Všechno co tu čtu je tak nějak O.K.
Jedna připomínka k TomK78 : 1 deka soli na litr vody, to ses asi upsal viď? To bys měl 1% solný roztok, a to je žalostně málo.
N Kandat - ® Po 20.4.2009 18:53:46
Martin02 >> Uzenej cejn je strasna dobrota!!!!!!!!!!!!
N Martin02 - ® Po 20.4.2009 18:47:21
No tak vám pánové pěkně děkuju, to je diskuze! Mám poslintanej monitor! Nemáte zkušenosti jak z toho chutnají třeba plotice, perlíni, cejni nebo okouni? Případně odstrašující zkušenost která ryba se k uzení nehodí?

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 2 | Vybrat stránku | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všeobecné | náčiní, doplňky ]

Co je nového - všeobecné
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

sbírka

Dovoluji si oznámit ,že jsem se rozhodl uspořádat sbírku nějakého rybářského nářadí -náčiní pro svého kolegu z práce,kterého postihla dne 16.1.2017 osobní tragédie v podobě vyhoření domku do...

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniJET FISH - Obalovací těsta 250g akce!

Za 97 Kč s DPH.
Vynikající a rychle fungující nástraha. Používá se buď jako samostatná násraha, nebo k obalování boilie, pelet, partiklů atd., a nebo je také možné vyrobit z těsta kuličky a uvařit z nich boilie.


akce, rybareniFOX Prut EOS 13ft 3,5lb Rod Novinka 2016

Za 1 890 Kč s DPH.
Pro registrované zákazníky ještě o 5 % levnější ! Bezkonkureční poměr ceny a výkonu. Ideální pro začínající kapraře nebo pro rybáře, kteří mají menší rozpočet, ale stále požadují kvalitu Fox.


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
CA RYBOLOV NORSKO CA RYBOLOV NORSKO

Jsme cestovka zaměřená na rybolov v Norsku. Nabízíme velmi atraktivní lokality jako je SOROYA, BAKKAN WAHL, NORDKAPP, KVALOYA. Nezabýváme se...