Mikbaits Dry dip Ultra Slime - totální nefukčnost

Koupil jsem tyhle dipy v očekávání kvalitního zboží, bohužel jsem byl velmi zklamán. V popisu výrobku je, že ve vodě se pomalu odbalují. Bohužel jsem zjistil nepříjemnou věc. Po namočení boilie do vody a následném obalení zmíněným dipem se stalo to, že dip po dalším velmi jemném a opatrném smočení ve vodě okamžitě odpadl. Neumím si představit, že by vrstva práškového dipu po nahození přečkala na boilie více, než náraz na hladinu. Je snad nějaký speciální způsob, jak dip na nástraze fixovat? Zdůrazňuji, že dip je prezentován jako samostatný výrobek, ke kterému se neváže používání jiných smáčedel. Je to dáno pouze jako další možnost. Další, co mne zarazilo je to, že v příchuti Oliheň&Chobotnice jsem našel obrovské množství nerozdrcených semen konopí. Nicméně by mne zajímalo, jakým způsobem mám zajistit, aby dip zůstal na nástraze zafixován a okamžitě neodpadl? Můžete někdo poradit?
Autor diskuse: Fixed - Profil , 3.4.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

Fixed - Profil | Ne 24.5.2009 3:14:53

Asi pozdě,ale vracím se k téhle otázce.Musím poděkovat panu Michalu Kučerovi za profi přístup k řešení výše zmíněného problému.Byla mi poslána výměnou nová várka dipů a ty fungují tak jako bylo prezentováno.Jako "omluvu" za nefunkčnost minulé várky mi pan kučera poslal DVD ze své edice.I když bych spíše uvítal nějaký vzorek boilies :)Nicméně mi nebylo vysvětleno kde se stala chyba.Doufám že jsem byl jediný,kdo takové zklamání zažil.Byla by to škoda pro jinak dobrou značku MIKBAITS.

budys - Profil | Út 7.4.2009 20:20:02

Takhle fungují výborně hlavně dipy od Top Secret, krom zmiňovaných amino spermů jsou to hlavně dipy Natural bait powder.

kapříkluboš - Profil | Po 6.4.2009 19:14:41

Michal Kučera >> vracím se ještě dotaečně k této problematice, protože co nevyzkouším nekritizuju ale spíš než kritizovat bych chtěl jen dodat, že jsem dne vyzkoušel v pátek zakoupený práškový dip Robin Red Belachan a to i doma ve sklenici z vodou a ihned po dopadu na dno sklenice se z kuličky začaly odpalovat malé částečky, které stoupaly k hladině a během cca 30ti vteřin byla kulička zcela holá. Boiilís jsem namáčel jak ve vodě tak i v tekutém dipu. Jinak ostatní výrobky v pohodě:) Luboš

šmoula - Profil | Ne 5.4.2009 18:03:24

panove funguje to

Aiwen - Profil | Ne 5.4.2009 18:02:54

DAVISS >> jj, přesně.. a hlavně v autoservisu :D:D.. Takovej přístup u všech a hned je svět růžovější :-)))

DAVISS - Profil | Ne 5.4.2009 17:43:44

Fixed >> závěr jako v pohádce. Kdyby to tak fungovalo vždycky a všude :-)

Fixed - Profil | Ne 5.4.2009 17:40:27

S panem Michalem Kučerou jsem se domluvil na dalším postupu v téhle nemilé věci a tak si myslím že další diskuze již není aktuální.Přístup Pana Kučery je profesionální a jsem na prosto spokojen s tím na čem jsme se dohodli.Tímto diskuzi ukončuji a děkuji všem co přispívali a omlouvám se za to že jsem jejich příspěvky skryl.Myslím že podstatná je odpověd výrobce produktu pana Michala Kučery.

Fixed - Profil | Ne 5.4.2009 16:05:00

Michal Kučera >> Ok.Diky za snahu.V pondělí pošlu vzorky a pak se domluvíme co dál.

Michal Kučera - Profil | Ne 5.4.2009 12:17:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Fixed - o této debatě jsem se dozvěděl včera na Casting show a neměl jsem možnost dříve reagovat. Předem se omlouvám, že z časových důvodů nebudu pročítat a odpovídat na všech 180 příspěvků, ale odpovím jen na otázku v nadpisu. Hned po příjezdu domů jsem byl ve výrobně vyzkoušet, jak se chovají naše obalovací dipy, které právě byly nabalené a vyzkoušel jsem i namíchané nenabalené. Kuličku jsem smočil ve vodě a spustil na dno kbelíku s vodou. Na hladině odpadlo minimum, na dně kbelíku se to začalo odbalovat rychleji. Částečně je to věc chtěná, protože jsem Ultra Slime pojal trochu jinak než většina firem (obvykle velmi jemné slazené navoněné prášky), a přidal do něj hrubší přírodní výtažky, které mají na dně odpadnout a vytvářet v okolí nástrahy větší drobky potravy. Přitom jsem předpokládal, že většina rybářů, tak jak jsem to nafotil v katalogu, je bude používat spolu s tekutými dipy, protože se efekt násobí a obalovačka pak drží mnohem lépe. Nicméně jsme při vývoji slimy zkoušeli i bez dipů, tedy po smočení do vody. Možná držely o něco více než ty co jsem zkoušel dnes, ale to přikládám komponentům, z kterých se slimy skládají. Stačí, aby jeden z nich byl trochu jinak namletý či měl jinou vlhkost a bude se chovat trochu jinak. V tom bych neviděl zásadní problém. Pokud mohu poprosit Fixeda, byl bych mu vděčný, kdyby mi poslal vzorek slimu co koupil. Slimy sice mohou obsahovat sem tam zrnko konopí (jedna ze složek malé procento semínek obsahuje), ale rozhodně ne obrovské množství, jak píše. Proto si myslím, že mohlo dojít k pochybení. Osobně míchám všechny boilie mixy, tekuté dipy a AK, k tomu nikoho jiného (kromě svých synů) nepustím, ale Method mixy nebo právě slimy občas míchá i někdo jiný, protože to bych jinak musel nespat a být ve výrobně 24h denně. Snažím se vše kontrolovat, ale obzvlášť na jaře toho máme až nad hlavu, s balením objednávek nám občas chodí pomáhat kamarádi, takže chybu lidského faktoru nemohu vyloučit. Samozřejmě mu za to pošlu nový (všechny čtyři druhy), které osobně namíchám a odzkouším.

JKh - Profil | So 4.4.2009 19:03:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Korda >> nevím, čím Ti tady diskuze zavání, ale předpokládám, že MRK je zejména o diskuzi......a pokud se zde někdo chce být do hrudi v černém tričku a zaujatě ostatní posílat řešit problémy jinam, zřejmě by se měl nad sebou vážně zamyslet....Myslím si, že se Michal K. dokáže hájit sám a zcela jistě duchaplněji....

Bobajz - Profil | So 4.4.2009 18:49:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Michal1 >> Proč píšeš,že to není nutné.Fixed tady přece celou dobu tvrdí,že s vodou to nefunguje.To mám na to snad dát vteřinové lepidlo?Nějak si protiřečíš.

Bobajz - Profil | So 4.4.2009 18:44:18 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Prostě kdyby tam bylo napsané,že práškový dip je NUTNÉ používat v kombinaci s tekutým,bylo by po problému.Prostě jen jedno slovo.To bych tím pádem věděl,že k výrobku za 120,- si musím dokoupit další za 280,- a šel bych od toho.

Jirizelva - Profil | Pá 3.4.2009 19:34:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vzpomínám si na dip od Top secret(prášek),když jsme do něj namočili kuličku nebo kuku,dip na něm držel několik hodin a krásně voněl.To co jsem měl v ruce od Mika je spíš hodně jemná směs na boilis.A co tam měly dělat ty semínka konopí?Měly se snad přilepit?:-)
Docela jsem se bavil,když jsem četl příspěvky od Michal1,že se musí nástraha namočit několikrát v tekutém dipu a potom až v prášku :-).Ale na druhou stranu,je mi jasné,že se bude Mika zastávat stůj co stů,když ho sponzoroval (sponzoruje).
Jinak na Mikbaits chytám rád.

Aďo - Profil | Pá 3.4.2009 9:23:43

Michal1 >> Podla mojho nazoru, Fixed ma pravdu a Ty sa velmi mylis. Ak nieje uvedene v navode inac, tak ten praskovy dip by mal fungovat presne tak ako postupoval Fixed. Osobne pouzivam praskove dipi velmi rad, pretoze je z nimi velmi lahka manipulacia (namocit gulicku, obalit praskom, znovu namocit a nahodit). Mojimi oblubenymi su dipi od fy. TOP-SECRET. Tie funguju na 100% a aj chytaju. Mozes sa na nich spolahnut.
PS: Mikabaits musi byt naozaj shit!

Abramis - Profil | Pá 3.4.2009 8:21:04

Fixed - ®, -doporučuji ten samý postup, co BOBIKA - kdysi jsem přes Michala řešil tekutou přísadu. Perfektní přístup, okamžité vyřízení - mám jen tu nejlepší zkušenost.
Napiš potom, jak jsi dopadnul.

kam!kaze - Profil | Pá 3.4.2009 2:36:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

vicx >> Ale tenhle dip nevytváří nic co by bylo i vzdáleně podobného gelu!!!

kam!kaze - Profil | Pá 3.4.2009 0:27:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Můžu jen potvrdit.Poradit ne.Tímhle produktem mne MIKBAITS totálně zklamal!!!

Červené karty: beendak