Zákazy vjezdu autem k vodě

Jaký máte názor na zákazy vjezdu k rybářským revírům které platí jen pro někoho.V současné době se objevil zákaz vjezdu od soutoku Sázavy s Vltavou až k Pikovicím,samozřejmě neplatí pro chataře - masaře (to bude šup za plot).podobný zákaz 3km je vytvořen na levém břehu Vltavy od fotbalového hřiště v Chuchli až k mostu pod Barandovem vytvořená cyklistická cesta kolik tam asi projede cyklistů za měsíc.V Praze a okolí už nebude pomalu kam zajet bez obav autem že se po návratu s ním neshledáte
Autor diskuse: MiPo - Profil , 15.3.2009 všeobecné - revíry, cestování

Hermis_s - Profil | Ne 15.3.2009 13:27:19

trochu zbytecna otazka,jaky na to muze mit nazor rozumem zdravi clovek...

jiku2 - Profil | Ne 15.3.2009 13:18:42

strecek >> plne souhlasim!

certbert - Profil | Ne 15.3.2009 12:37:52

co se týče neoprávněných zákazů(značky) tak vás nikdo nemůže pokutovat(policajti) je to zneužití pravomoci !!!!!

Fullnek - Profil | Ne 15.3.2009 12:33:51

Vydra2Ivaň >> Příteli to co tam je ,ale neni dopravní značka,dopravní značka má určité rozměry a a barvy a to co je zrovna na tomto místě je určitě kus bíločervenýho plechu divných tvaru,s policisty jsem o tom mluvil a taky to nepovažují za dop. značku a jen se neboj kdyby někdo chtěl aby se tam nejezdilo,tak tam budou závory jako všude.

MrCement - Profil | Ne 15.3.2009 12:31:05

Vydra2Ivaň >> je otázkou jak je to doopravdy, nevím v jakém stavu je v současné době ona značka, ale před lety když jsem před ní parkovával, tak mě spíš připomínala lidovou tvořivost a ne standardní značku. Měla rozměr minimálně o 30% menší než klasika a také její zpracování bylo home-made. Podle mě by tam měla být, nikdy jsem neměl potřebu dolů jezdit autem (jako mladý jsem to šlapal, protože auto nebylo. Teď jsem línej a taky už není Iváň co bývala).

Mačař - Profil | Ne 15.3.2009 12:23:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak koukam ,že to není jen problém nás tady v okolí Plzně. Jak píšeš,chaťák může s autem trajdat okolo vody a prd se děje,nehledě na to jak by vyváděl když si mu sedneš na JEHO flek.Stejně mám takovej,dojem že hromada těch značek se zákazem vjezdu je nezákoně osazena právě chaťáky,kteří se domnívají,že jim patří veškeré příjezdovky co vedou k vodě kde mají svoje chaty,Možná,že by nebylo od věci ,kdyby příslušné orgány udělaly kontrolu pravosti osazení těchto značek a vysokou pokutou postihli ty kdož mají na takto označené příjezdovce postavenou chatu.Za chvilku by tyto černé zákazy zmizely.Na Teplicku jsem se setkal se zákazem vjezdu s dodatkovou cedulí VYKONAVATELŮM RYBÁŘSKÉHO PRÁVA VJEZD POVOLEN.Proč to nejde také jinde?Je to takový problém a nebo je to jen další neochota příslušných úřadů.Když je to tak snadné zakázat(LITICKÁ NÁDRŽ-ČESKÉ ÚDOLÍ- když jsou známí jde všechno) tak proč neudělit vyjímku také nám rybářům?

strecek - Profil | Ne 15.3.2009 12:09:10

Podle mě auto k řece nepatří, zakázal bych vjezd ke každé řece. A když už tam ten zákaz je, tak by měl platit pro všechny.

Iza - Profil | Ne 15.3.2009 12:07:26

Některé zákazy se dodržují a jíné porušují. Dost často se jendá pouze o buzeraci a nic jinýho. Porušuji.
U Iváně to znám, ta cesta stojí za to. Malinko tankodrom. Ona ta značka je zničená a ani nejde přečíst co znamená.

sven - Profil | Ne 15.3.2009 12:06:29

Vydra2Ivaň >> ....ciklozteska. ??? :-)))))))))))))))))

Vydra2Ivaň - Profil | Ne 15.3.2009 12:01:35

Mám tady pro vás takové upozornění : u obce Ivaň na jihu Moravy u Nových mlýnu je řeka Jihlava.
Často a dost rybářů si tam jezdí zachytat až co sem zjistil od 90km dálky od domova.A právě asi neví že u mostu u Ivaňe je směrem na hráz výstražná značka zákaz vjezdu nejde moc vidět ale je tam.Plno řidičů po proudě řeky po hrázi jezdí a tak ničí hráz.Hráz je určena pro cyklisty a ne pro auta.Hráz je totiž uvedena v mapě jako ciklozteska.Policie tam jezdí dost často ale nic s tím nedělají .A nejhorší je na tom to že je hráz rok od roku horším a horším stavu už ani auta tam skoro neprojedou protože sou tam všude 40cm muldy .Děkuji za pochopení. Petrův zdar