Ostravsko živá nástraha

Ahoj,mohl by mi někdo poradit,kde se dá v Ostravě a okolí koupit živá nástraha?Jé mi jasné, že krabičky s červíkama se prodávají v obchodech,ale jde mi o větší množství.(červy,pinky,patentky).Popř. jestli znáte i ceny.díky
Autor diskuse: draveček - Profil , 27.2.2009 všeobecné - nástrahy, návnady

hraji - Profil | Pá 27.2.2009 12:02:33 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

draveček >> nedojdou, nechávám si červy posílat běžně, posílají je s ledem a nebyl s tím nikdy problém. Dokonce se dá objednávat i červy na výrobu kukel. Kuklí se krásně a najednou.

mihy.san - Profil | Pá 27.2.2009 11:55:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Byl jsem teď v nové prodejně Sema, která je v centru Ostravy na Žerotínově ulici a tam mi kluci říkali, že budou červy, pinky a snad i velkou patentku mít, ale až se oteplí a pravděpodobně na předchozí telef. objednávku. Stejně ale budou živou brát buď od zmiňovaného Mila, nebo od Fish-pro, takže záleží, jakou udělají cenu.

Já osobně objednávám většinou z Fish-pro, pro běžného zákazníka mají o něco výhodnější ceny. Zásilky posílají přes PPL, jeden den ráno objednáš a druhý den ti je PPL doveze, zaplatíš při převzetí, poštovné je 99, - Kč.
Mrtví nedojdou, jednak do balíku přikládají PET lahve s ledem a navíc jsou červi mírně "zakonzervovaní", tuším, že je to nějaký prášek na bázi amoniaku.

draveček - Profil | Pá 27.2.2009 11:47:09

hraji >> Nedojdou mrtví?

hraji - Profil | Pá 27.2.2009 11:44:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Máš smůlu, ale na ostravsku není žádný velký prodejce, nicméně nemusíš nijak zoufat, dneska se vše dá poslat poštou. Podívej se sem http://www.milocz.cz/velkoobchod/ a můžeš objednávat vesele.